hammerkirche
Zainteresovan član
- Poruka
- 146
Да се замене улоге свашта би испливало али они су у фотељи а фотеља се не предаје лако.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
,,,doktori i fotelje,,,daj molim teони су у фотељи а фотеља се не предаје лако.
,,,a shto nisi diplomirala medicinu pa da uđesh u kozhu doktora,,,се замене улоге свашта би испливало
,,,ako ima i je potrebno i 50 godina,,,Pije li iko rivotril 25 godina kao ja ?

ma nervira me ovo- prihvati je, samo se truješ lijekovima, a ja GAP i depresiju 25 godina i ne bih mogla funkcionisati bez lijekova, teški GAP, a kad počnu pričati, diši, minset, ja sam 7 rokovnika ispisala radeći na sebi, ali kad ne mogu živjeti a kamoli funkcionisati bez klonazepama, ad i psihostabilizatora,,,ako ima i je potrebno i 50 godina,,,
iPS izvini nishta lichno
![]()
![]()
,,,kao prvo,,,_morash da verujesh u samu sebe _ti i tvoje zdravlje na prvo mesto, pa sve drugo ostaloma nervira me ovo- prihvati je, samo se truješ lijekovima, a ja GAP i depresiju 25 godina i ne bih mogla funkcionisati bez lijekova, teški GAP, a kad počnu pričati, diši, minset, ja sam 7 rokovnika ispisala radeći na sebi, ali kad ne mogu živjeti a kamoli funkcionisati bez klonazepama, ad i psihostabilizatora

Hvala puno na podršci,,,kao prvo,,,_morash da verujesh u samu sebe _ti i tvoje zdravlje na prvo mesto, pa sve drugo ostalo
,,,kao drugo_ ko ti shta pricha o tebi i tvojem problemu samo mu pokazhi dupe/,,,))))),,,ali ne stvarno,,,samo se shalim/,,,ili ono u jedno uho ushlo iz drugog izashlo,,,
,,,kao treće _ to da ne mozhesh da funkcionishesh bez terapije, je samo tvoja lichna stvar i nichija,,,pa majku mu zhivi ljudi smo i svako od nas u sebi nosi neshto koje nam remeti zonu komfornog zhivljenja,,,ne brini o tome,,, nisi ni prva, a nećesh biti ni poslednja sa takvom terapijom,,,
,,,rekoh ti,,,TI na prvo mesto pa sve ostalo
,,,i slushaj svog matichnog/ne ,,,a ne neko to tamo napolju rekla kazala,,,
,,,hrabro![]()
![]()
Kao što sam rekla čast izuzecima, pa i tebi@white_warg Pijem već dugo lekove i nisam zombi.Ne znam kada ću sa psih početi da smanjujem doze lekova.
Znam da ću jedan lek morati da pijem do kraja života. Ne zbog psihičkih problema, već kao preventivu..kako bi se jedna bolest sprečila.
Lekovi pomažu ukoliko se onaj ko pije lekove pridržava uputstva i dogovora sa lekarom. Mislim na sve bolesti.
,,,uvek si dobrodoshla da proćaskamo o svemu,,, pa mozhe ponekada i o kuvanju,,,i o mnogo drugo chemu,,,a i devojke su tuHvala puno na podršci
Nikad mi manje lijekovi nisu djelovali nit ikad manje snage imala. Radila sam svo vrijeme, putovala, 2 kancera prosla, 23 operacije, uzasan razvod, odlazak sina, sama s psom, ubi me i samoca i simptomi- eto bar sam se nekom iskukala

Hvala vam svima,,,uvek si dobrodoshla da proćaskamo o svemu,,, pa mozhe ponekada i o kuvanju,,,i o mnogo drugo chemu,,,a i devojke su tu
@Džudi S
@white_warg
,,,i drugi uvek raspolozheni za diskusiju,,, dolazi i nemoj da brinesh,,,![]()
![]()
, a sad sa 56 godina ni to mi se ne da,,,iiiii najlepshe godine,,,sad sa 56 godina ni to mi se ne da
,,, ovde smo majstori za takve stvari,,,Prije ako je dosada napravim neku pizdariju

Ma kakve najljepše, ne znam šta mi je svrha života, da mi je para, ni jedan vikend me ne bi vidio kući , Da bar sin hoće da dođe češće,,,iiiii najlepshe godine,,,
,,, ovde smo majstori za takve stvari,,,![]()
,,,imati te godine je privilegija,,,a ne neshto drugo,,, ajde ovako ,,,samo malo razmisli koliko tvojih,,,iz tvoje okoline,,,blizhnji ili bilo kakvih,,,njih nema,,,Ma kakve najljepše, ne znam šta mi je svrha

,,,i o tome,,,o deci,,, imali smo lepu diskusiju na blogu,,,skoro sva nasha deca su napolje,,,pa ih gledamo samo tu i tamo i to pa retko,,,Da bar sin hoće da dođe češće
,,uopshte da te ne brine,,,jer shto ga duzhe pijesh ,,,znachi da duzhe zhivish,,,ne razmishljah uopshte,,uzimaj ga i furaj,,,Nego mene brine ovaj rivotril, pijem ga 25 godina, valjda će djelovati još toliko, 15 god na istoj dozi ...jednom se pokušala skinuti, završila na psihijatriji gdje su mi ga vratili

,,, e dobro de,,,nije ti prvi put,,,i bolje da ti nju ugushish,,,ne daj joj za pravo,,TI budi u pravo i sjbi ili smanji to stanje,,,/srenja/,,,Ja se ugusi od depresije![]()

Meni niti jedan ad ne pomaze. Ne vidim smisao, kao penzioner, a mlada duhom bila bas, ova jesen me ubilaaa sa simptomima, nevjerovatno, strah, a osnovna dg f 32.1.,,, e dobro de,,,nije ti prvi put,,,i bolje da ti nju ugushish,,,ne daj joj za pravo,,TI budi u pravo i sjbi ili smanji to stanje,,,/srenja/,,,
,,,nego daj postiraj neku muzichku numeru,,,valjda ćemo se slozhiti u ukusima,,,![]()
a osnovna dg f 32.1.
ali čim je mir i nema nista za radit eto depresije.
a niti jedan AD ne pomaze,
Pijem Velafax 12 godinaDijagnoza F 32.1. označava umerenu ( srednje tešku ) depresivnu epizodu. Bez obzira na depresiju i što se loše osećaš, ideš na posao i samim tim imaš i socijalne kontakte što je važno kad neko ima depresiju.
Da li čitaš ili gledaš neke TV emisije kada si slobodna? Ako imaš želju da budeš kreativna, dekupaž je odličan, ali takođe i slikanje i pisanje.
Koliko dugo piješ antidepresiv? Psihijatar ti je prepisao AD, kupila si..i koliko dugo ga piješ? Dve, tri nedelje, mesec, dva meseca?
Svim antidepresivima je potrebno vreme da bi mogli da pomognu, da se osete efekti.
I borim se sa GAP mix depresija cijelih 25 godina! 8 godina pila Seroxat, sad pijem 3x75 mg Velafaxa i nista, smiri mi anksiozu uz klonazepam (25 god i njega pijem) i eglonyl ili lamictal. Probala 7 ad, ne znam vise kako dalje. Na poslu nas 4 i svako u svojoj kancelariji, nit posla nesto ima. Imala sam volju putovati, izlaziti, sad kako je recidiv i “poznanice” mi okrenule ledjaPijem Velafax 12 godina