Skidanje masnih naslaga sa ZADNJICE.

Pa one sluze za izbacivanje viska vode, a ne masnoce....Nesto kao sauna...Mada se ja uvek prehladim kad vezbam u njima...
Ali mozes na primer da namazes gel protiv celulita i da obuces te pantalonice i onda se gel bolje asimiluje...

ima efikasnijih nacina za izbacivanje vode, da se ne jede dzank food, manje unosenje soli, da se cesce pije tecnost (najbolje voda), redovna fizicka aktivnost itd...

Sa druge strane te pantalone ne sluze ni za izbacivanje vode, tj. svu vodu koju izbacimo iz organizma odmah nadoknadimo cim unesemo neku tecnost. znaci to ti je sizifov posao, nema nikakvu korist. Bolje resenje je ono sto sam naveo gore.

To su pantalonice napravljene od plastike (nesto kao plasticne kese tanje ili deblje) mozes ih kupiti u svakoj apoteci..Cena od 300 dinara, pa na gore....
Podsticu znojenje...Dobre su, ali se lako mozes prehladiti u njima jer se bas jako oznojis kad vezbas u njima...Podsticu mikrocirkulaciju, ubrzavaju izbacivanje viska vode...

Svrha je da se oslobodiš masnih naslaga a ne vode.
Zato to u kantu i na dijetu

Tokom prvih 15 - ak dana drzanja dijete gubi se najvise kilograma upravo zbog toga sto uglavnom izlazli visak vode...Zadrzavanje vode u organizmu uzrokuje usporavanje metabolizma...Pijes C vitamin - koji izbacuje zadrzanu tecnost...Na primer..U Mineralnu vodu ubacis cedjeni limun....Na primer...Ili caj od koprive, a postoje i tablete na bazi koprive - koje su odlicne...I kretanje - obavezno.....

Ovaj film treba pogledati..jako poucno
30209-large.jpg

Ja sam pre nekih mesec dana otišao i MC, reko ajde sa se častim.
Završim sa klopom, okrenem tablicu i :shock::shock::shock::shock:
ravno 2000 cal.
samo Pomfrit veliki 450cal.
Samo što nisam počeo da plaćem

E jeste stvarno zajeban taj mek,sendvici su im mali (realno od jednog njihovog sendvica ne mozes da budes sit) ali su zato kalorijski bombasticni.A i cene su nenormalne,200 dinara za obican sendvic.A i sumnjive su mi nesto one njihove pljeskavice....a verujem da su i u onim tablicama zapravo napisane lazne cifre...
I zamisli odes recimo na rucak tamo,slistis 2000 kcal,za dorucak si isto nesto kaloricno jeo,pa se i za veceru pocastis...sve skupa bude oko 3000-4000 kcal i 150 kg samo tako! Izbegavajte ljudi taj Mek,pa vidite samo ove Amerikance kakvi su.

Naravno..kao plastika..kad prodjes pored meka..nekad tako zdiba bude mi muka..ko je bolje upucen zna da oni tu hranu moraju baciti posle par minuta..sto znaci da nije ispravna za prodaju..samo u 2 ili 3 njihova proizvoda nema secera..i iz tog razloga sve vise organizam zahteva takvu hranu..klasicna secer navlakusa..posle kratkog vremena covek je gladan i moze pojesti svaki put sve vise.

Pa samo informacija da McD. hrani američke vojnike u Iraku (jedan od) i da ih je američka vlada naterala da stavljaju 5% jestive plastike, od koje treba da se osećaju sitima... U McD. nisam ušao da jedem od 1998. tad je drugar slavio rođendan i tad sam ja krenuo da povraćam od hamburgera i batalio...

Ja volim u MC i nemam problema, pre bi tu jeo nego što ovi kolju kučiće i mačiće.
Pa prodaju kao Leskovački roštilj.
Jedino u Daff imam poverenja.
Samo kada bi znali kakav sir stavljaju u burek. Dali znate da nije jedna, ali ni jedna pekara nije prošla na zadnjoj kontroli uzoraka kvaliteta. Stavljaju kvasac koji je ne dozvoljen i boje, radi izgleda.
Lekar koji je govorio na tv kaže, kada bi svaki dan pojeli po jednu kiflu za četiri god bi vam se organizam napunio sa toliko toksina, da bi imali ozbiljne probleme.
Ako se hranim nezdravo, u MC, makar da bude lepo i ukusno.
A ko voli da jede hladne obroke neka ih jede, je ih ne volim.:D

Pa samo informacija da McD. hrani američke vojnike u Iraku (jedan od) i da ih je američka vlada naterala da stavljaju 5% jestive plastike, od koje treba da se osećaju sitima... U McD. nisam ušao da jedem od 1998. tad je drugar slavio rođendan i tad sam ja krenuo da povraćam od hamburgera i batalio...

jao kad bi ja mogla da povracam od mcd...ili od cokolade...ili bilo cega s kalorijama!:lol::lol:

Back