Skidaj patike!

У то време сам носила Nike или Reebok, најскупље које сам имала су биле неке овакве, сад их већ не памтим:

airmax93_1993.jpg

Али памтим да су коштале 220 марака. :lol:
И никад нисам имала проблема због патика.

To Storm znači da su u Novom Sadu čak i mangupi kavaljeri..;)

I ja sam nekada imao 'vake, samo crne...al mi je pukao đon pa sam samo duvao za sobom...onda me je to nerviralo, ali sad kontam da me je to možda spasilo da nikad ne idem kući bos...I ti dripci imaju neki nivo, neće oštećene patike..:lol:

Ako se odnosi na mene...

Jesu udubnije starke od martinki ali dalekoooooooo su od npr pisljivih nike ili ovih puma koje uzeh kasnije (ista vrsta patika). Evo poklonicu ti moje starke ionako ih ne nosim ima 2 godine vec.

Opet, bem ti tu modu kad treba nosis siguronosnu obucu od 20kg na nogama (mkartinke). Bila ta moda i ranije ali se tad zvale "kanadjanke" i bile lakse i lepse.
Inace, meni posao da moram da nosim obucu sa metalnom kapicom za prste nogu, veruj mi na rec kad ti kazem da su dok-martinke (imaju i takve modele) najlosije.

Prvo, ja marte ne nosim zbog mode, nego zato sto su mi gotivne.... Drugo-super su za samoodbranu... A i nisu neudobne, samo su nezgodne za trcanje... Kad te uhvati kisa a nemas kisobran... Sto se meni desilo...

У то време сам носила Nike или Reebok, најскупље које сам имала су биле неке овакве, сад их већ не памтим:

airmax93_1993.jpg

Али памтим да су коштале 220 марака. :lol:
И никад нисам имала проблема због патика.

koji si ti dizel....:):):) takve su kod nas nosile samo droljeks ribice:)

90-ih su se nosile najvise Starke, Nike Airmax2 i Nike Pegasus.....Tada sam ziveo na Zvezdari i dobro pamtim vreme izuvanja! :lol: Kupim ja u to vreme Starke i posle skole krenemo do nekih riba u Brace Jerkovic a ja se prepao znam da je to ozlogasen kraj pa onako glanc nove Starke uvaljam u blato da me nebi izuli Dorcolci! :lol:

Back