Vesna Ks
Domaćin
- Poruka
- 3.132
.......teska neka tisina zavladala ovde....Jel ovo zatisje pred buru?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Prijatelji Skiatosa, čisto radi informisanosti, danas smo dobili vizu za Grčku.
Jeste li platili vizu ili niste?
Prijatelji Skiatosa, čisto radi informisanosti, danas smo dobili vizu za Grčku.
Jeste li platili vizu ili niste?
Alo bre, predizborna kampanja je...35Ex2=70E![]()
Postovana "caravoshotel"...bilo bi lepo prvo da procitas celu temu o skiathosu.... a onda da se predstavis na forumu,obzirom da otvaras ozbiljan post i sa ciljem.ljudi,sve sto ste hteli da znate o skiathosu,a niste imali koga da pitate...javite se.mozete i na caravoshotel@yahoo.com

obzirom da neki bolesnici na ovom forumu misle da ja imam vise imena,shvatice i tebe kao da sam u stvari ja.meni licno ne smeta tvoje prisustvo ali ocekuj "jerotija"... a posto upravo krecem na put, nemam vremena da ti to objasnim.inace o skiathosu na ovoj temi smo rekli skoro sve od utisaka iz prosle godine do video snimaka za ovu godinu : 
Alo bre, predizborna kampanja je...35Ex2=70E![]()
Alo bre, napraviste me na ludu ali nesto se ipak desava![]()
Meni stigli original papiri od Mobilnog. Sad me muci da li da pomeram termin za vizu koji imam 12 maj jer evo ceo dan bruje na radiju o besplatnim vizama...da li ce to zaziveti ...i kada...

PUTNICA,VESNA I BOGDAN TELENOR...(za sada)
..... nek ocekuju u dogledno vreme prijatno iznenadjenje.Vi ga saopstite,ja necu..(da ne ispadne po jerotiju.....)Sta ces,ima se moze se......:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin: www.greentours.biz
;-)PUTNICA,VESNA I BOGDAN TELENOR...(za sada)
..... nek ocekuju u dogledno vreme prijatno iznenadjenje.Vi ga saopstite,ja necu..(da ne ispadne po jerotiju.....)Sta ces,ima se moze se......:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin: www.greentours.biz