SKIATHOS ali stvarno!

Prijatelji Skiatosa, čisto radi informisanosti, danas smo dobili vizu za Grčku. Pozivno pismo je stiglo od Grka, kao i potvrda o uplati avansa (sve to odštampano iz e-maila). U konzulatu su tražili i kopiju lične karte od Grka koji nas je pozvao, pa sam ga pozvao da mi i to pošalje na fax (to sam im odneo naknadno). Samo opušteno...imate agencije, imate internet, imate Mobilnog i imate šišarke i banane...samo napred...mi odosmo 14.06. na 15 dana

I jesu vam dali neku kintu za dzeparac ?
r015.gif

ljudi,sve sto ste hteli da znate o skiathosu,a niste imali koga da pitate...javite se.mozete i na caravoshotel@yahoo.com
Postovana "caravoshotel"...bilo bi lepo prvo da procitas celu temu o skiathosu.... a onda da se predstavis na forumu,obzirom da otvaras ozbiljan post i sa ciljem.:worth::worth::worth::worth:obzirom da neki bolesnici na ovom forumu misle da ja imam vise imena,shvatice i tebe kao da sam u stvari ja.meni licno ne smeta tvoje prisustvo ali ocekuj "jerotija"... a posto upravo krecem na put, nemam vremena da ti to objasnim.inace o skiathosu na ovoj temi smo rekli skoro sve od utisaka iz prosle godine do video snimaka za ovu godinu :

Poslednja izmena:
Sad sam zvala ambasadu. Cim sam zinula zena me prekinula kaze ima vec 1000000 poziva....
Nemaju nikakvo zvanicno saopstenje i ne moze to tako preko noci da se uradi. Ono sto jeste vec ucinjeno je:
Besplatne vize za decu do 6 godina
Besplatne vize za penzionere
Besplatne vize za roditelje nasih ljudi koji rade u Grckoj

Za ostalo nemaju nikakve informacije.

A sto se placanja tice...ja imam neku ludu srecu sa rokovima. Kad sam ja prijavila porez za stan, Djelic ga ukinuo....falilo mi nekih 20 dana da udjem u tu granicu da ne platim porez....Tako da....Ne bih da platim 105e 12 maja a da onda kazu e od 15 maja se ne placa vise.

Putnice sad receno na TV-u besplatne vize za 80% gradjana, svi oni koji su imali pre i dodato svi mladji od 25 god.Mislim da se ovde ne uklapas LOL. Ukidanje i dolazak na beli sengen bice do kraja godine.(ako im se svidi pobednik na izborima,zato pamet u glavu, a onda put pod noge pa gde nam dusa "iste")

Nemoguce da nista nismo naucili u zadnjih 10-ak godina....sacekajmo izbore i ....pobednika.pa ako se svidi evropi......kojoj sinoc u emisiji "kitrinos tipos"(veoma popularna i aktuelna) ne daju bas neke izglede za "duboku starost".jos uvek je u fazi ogleda,ispitivanja.samo,kako se slozise strucnjaci,da im ne kazu mnogo kasno da je EU-fijasko!

Meni stigli original papiri od Mobilnog. Sad me muci da li da pomeram termin za vizu koji imam 12 maj jer evo ceo dan bruje na radiju o besplatnim vizama...da li ce to zaziveti ...i kada...
:super::super:PUTNICA,VESNA I BOGDAN TELENOR...(za sada):super::super:..... nek ocekuju u dogledno vreme prijatno iznenadjenje.Vi ga saopstite,ja necu..(da ne ispadne po jerotiju.....)Sta ces,ima se moze se......:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin: www.greentours.biz

Evo sad sam opet zvala ambasadu. Kazu da su u totalnom kolapsu. Juce nisu izdavali pasose jer im se pokvario stampac za vize. U call centru je juce bio kolaps jer su svi zvali i otkazivali termine da bi zakazali neki kasniji termin. Zena kaze oni nemaju nikakvo zvanicno saopstenje. Totalno ludilo....

Back