Ski skokovi

pratim gregora od pocetka njegovog ulaska u svetski kup, tj. 2 godine... prve godine je zavrsio na 4. mestu a ove na 2. mestu u svetskom kupu, mali brzo napreduje za razliku od ostalih... a veruj mi ako letos osvoji letnje skakaonice 100% osvaja i svetski kup zimus:D

ja bih volio da osvoji i ljetnje i zimske, mada ce to biti malo teze, ali dobro nadajmo se.;):p;)

ja bih volio da osvoji i ljetnje i zimske, mada ce to biti malo teze, ali dobro nadajmo se.;):p;)

bas naprotiv, tada ce da bude u top formi od avgusta kada krecu skakaonice do oktobra(ja mislim da dotle traju)... posle toga mesec dana odmor i onda krecu zimske koje ne mogu da docekam... stvarno je zarazno gledati ski skokove, ko jednom pocne i nadje svog omiljenog skakaca tesko posle da moze da prestane...

inace i sledece godine cemo najverovatnije gledati ahonena...

jeste da bas nesto ne gotivim ahonena ali i on ce za ovih nekoliko meseci da mi nedostaje, tako da jedva cekam letnje skakaonice :)

ni ja ga nesto ne simpatishem, ali mora se priznati da ponekad fenomenalno skoci, a sto mi je navishe zao kod ovih skakaonica je to sto je pobjedio onaj koji nije trebao da pobjedi, uzeo je pri pocetku maximum bodova sto mu je posle bilo dovoljno da osvioji svetski kup

Koja sam ja pametnica... Tek sada saznajem za ovaj forum!!!
Ja prosto obozavam ovaj sport... Nadam se da cemo, iako je sezona 2007-2008 gotova (:cry:) i dalje komentarisati skokove... Po mom avataru, zakljucujete da mi je ljubimac Gregor Schlierenzauer.
Ne znam kako cu da docekam novu sezonu, koja pocinje tek u novembru. Mada, letnji skokovi ce mi valjda prekratiti vreme...

Koja sam ja pametnica... Tek sada saznajem za ovaj forum!!!
Ja prosto obozavam ovaj sport... Nadam se da cemo, iako je sezona 2007-2008 gotova (:cry:) i dalje komentarisati skokove... Po mom avataru, zakljucujete da mi je ljubimac Gregor Schlierenzauer.
Ne znam kako cu da docekam novu sezonu, koja pocinje tek u novembru. Mada, letnji skokovi ce mi valjda prekratiti vreme...

letnji pocinju tek sredinom avgusta, i ja isto ne mogu da ih docekam, pa razmisljam da palim u pragelato da ih gledam uzivo, jos uz VIP ulaznicu bice dobro...

letnji pocinju tek sredinom avgusta, i ja isto ne mogu da ih docekam, pa razmisljam da palim u pragelato da ih gledam uzivo, jos uz VIP ulaznicu bice dobro...
Blago tebi! Ja cu se potruditi da odem na neku od zimskih skakaonica, u sledecoj sezoni. Verovatno bih otisla na Planicu, jer je tu najbliza, a mozda i na neku od 4 skakaonica...
I avgust mi je daleko... Verovatno cu do tada gledati one skakaonice sto imam snimljene na kaseti (poslednji dani u Planici i jos nesto)...
Kako ce mi samo nedostajati skokovi (i Gregor)...

gregor, je stvarno fenomenalan skakac, evo nekih njegov slikica,
cak je na jednom treningu, oborio svetski rekord, ne znam koja je skakaonica bila, ali je tako rekao komentator, a rekord je drzao malish

pa da ispunim obecanje;):p;)

schlieri_show.jpg

schlierenzauer2_DW__471749g.jpg

Ha Daco,vidim da imaš sestru preko Gregora ;)
Dobrodošla Joansie,samo na žalost tek sada kad se sezona završila :roll:
Ma te letnje skakaonice su mu nekako napravnjene više kao iz neke dosade a još kada ih vidim u onim kombinezonima po onoj vrućini noge gurnem u ručni frižider.

Ma te letnje skakaonice su mu nekako napravnjene više kao iz neke dosade a još kada ih vidim u onim kombinezonima po onoj vrućini noge gurnem u ručni frižider.

xexe:lol::lol::lol:,
stvarno mi nije jasno kako mogu da izdrze u onom kombinezonu,:D;):p ja mislim da se oni kuvaju u onom:lol:;):p;)

hehe, ne kuvaju se oni ni malo u onome jer ti kobinezoni su napravljeni specijalno za takve uslove i odrzavaju odredjenu tempereturu... a i tamo gde oni skacu nije bas leto vec su temperature kao da je prolece posto su skakaonice na visokoj nadmorskoj visini ;)

Blago tebi! Ja cu se potruditi da odem na neku od zimskih skakaonica, u sledecoj sezoni. Verovatno bih otisla na Planicu, jer je tu najbliza, a mozda i na neku od 4 skakaonica...
I avgust mi je daleko... Verovatno cu do tada gledati one skakaonice sto imam snimljene na kaseti (poslednji dani u Planici i jos nesto)...
Kako ce mi samo nedostajati skokovi (i Gregor)...

kome kazes, sva sreca pa sam mu ja nasla ''zamenu'', ne bukvalno zamenu ali imam osobu koju cu da gledam i da joj se divim dok ne bude bilo gregora...
a ko zna mozda i stupim kontakt sa gregorem ;) cudo je ovaj net...
cak se se cele prosle godine preko msn-a dopisivala sa onim nesretnikom harri olliem koji me je isterao iz takta samo tako... nije ni cudo sto su ga izbacili iz reprezentacije... decko previse pije i kada god bi se culi on mi je pricao kako je pio i td...
moracu ovih dana da ponovo uhvatim na msn-u harri ollia i da mu neke stvari kazem, ko zna mozda me i poslusa :-(

Back