Skener o poginuloj studenkinji

cickos

Ističe se
Poruka
2.419
Obrisao moderator, pa sam preformulisao. Dobro Dikic veli, dok je bila ziva, bila je blokader, ada, kada je poginula sada je divna studenkinja.
Sta bi sa poginulim sns aktivistom, kad mu je naredjeno da lijepi plakate na opasnom mjestu.
Tada nije bilo, ko je odgovoran.

Poslednja izmena:
Ne pratim nasu televiziju jer nasim novinarima nista ne verujem.

Ako je to istina onda je stvarno velika tuga.Da li je neko poznavao tu devojku,da li su u medijima pricali njeni skolski drugovi,da li su se obratili roditelji od te devojke i sta su rekli.kada je bila sahrana,da li je bio dan zalosti?

Ako neko nesto zna neka napise.

Ne pratim nasu televiziju jer nasim novinarima nista ne verujem.

Ako je to istina onda je stvarno velika tuga.Da li je neko poznavao tu devojku,da li su u medijima pricali njeni skolski drugovi,da li su se obratili roditelji od te devojke i sta su rekli.kada je bila sahrana,da li je bio dan zalosti?

Ako neko nesto zna neka napise.
I ti bi da malo dokazuješ da u stvari “nije ni postojala”?

I ti bi da malo dokazuješ da u stvari “nije ni postojala”?
a ti znas da jeste?

jer tako neko kaze iz vlasti?

kada neko masno laze decniju za svaku stvar normalno je da ljudi pocnu da sumnjaju i u najbenignije stvari a kamoli ovako ozbiljne, jer kada se u sekundi posle toga desi ceo onaj orkestarski pamflet made by informer, odmah znas da tu nisu cista posla... a sta je bilo saznace se, u to sam ubedjen.

A zbog cega na blokaderskim medijima, kao sto je N1, nikad nisu pomenuli Milicino ime? Uvek su to samo neki bezimeni nazivi kao naprimer "devojka" ili "stradala studentkinja". Pa zar nije ona bila ljudsko bice, sa imenom i prezimenom? Boze sakloni, kao da pala neka vreca krompira sa petog sprata na Filozofskom.

A zbog cega na blokaderskim medijima, kao sto je N1, nikad nisu pomenuli Milicino ime? Uvek su to samo neki bezimeni nazivi kao naprimer "devojka" ili "stradala studentkinja". Pa zar nije ona bila ljuydsko bice, sa imenom i prezimenom? Boze sakloni, kao da pala neka vreca krompira sa petog sprata na Filozovskom.
Променили сте нам Уредника пре пар дана..и сад нико не зна,шта се иза Брда ваља.

Ko ti je bre "promenio urednika"? Idi, zali se vlasnicima. I kakve to veze ima sa Milicom Zivkovic? Ja samo primecujem da je dehumanizacija Milice od strane N1 krajnje degutantna.
Ти си сигуран да јој нису навели Име и Презиме?
Можда..Као и Ваши одурни Медији који чак и пунолетним Особама,осведоченим Кримосима,такође пунолетним Смрадовима наводе само Иницијале?

Ти си сигуран да јој нису навели Име и Презиме?
Можда..Као и Ваши одурни Медији који чак и пунолетним Особама,осведоченим Кримосима,такође пунолетним Смрадовима наводе само Иницијале?
Proveri sam. Ni u jednom tekstu na N1 portalu se ne pominje njeno ime. Kao da je bila nekakav predmet, a ne ljudsko bice.

I kakvi to "nasi i vasi mediji"? Za mene postoje samo dobri i losi mediji. A N1 svrstavam u najlosije, najdegutantnije.

Evo sad, poslednje sto pricaju je da Milica uopste nije bila student, i da su nekakve Vuciceve tajne sluzbe uzele neki les iz mrtvacnice i bacili ga kroz prozor da bi optuzili studente. Ne znam dal' moze nesto da bude morbidnije od ovoga.
Престани да лажеш и одговори ми на Питање, да ли си ти у неком Дослуху са тренутним Властима,одурно кандиш на курире,информере и телеграфе?

Престани да лажеш и одговори ми на Питање, да ли си ти у неком Дослуху са тренутним Властима,одурно кандиш на курире,информере и телеграфе?
Kako si to pogodio, svaka ti cast. Eto da priznam, ja sam clan Iluminata, 7. stepen po hijerarhiji, odma iza Vucica. :D

Back