Skenderbegov deda se zvao Pavle a majka Vojislava

nesko101

Elita
Poruka
20.642
Autorska
Iz Srpske plemićke porodice Brankovića je i Skenderbegova majka Vojislava ćerka Grgura Brankovića inače brata Vuka Brankovića.Skenderbegov deda se zvao Pavle a pradeda Komne.
Od sedmog minuta imate u videu o tome sve.
Zato nemojte da vas čudi što je Vuk Branković izdao u Kosovskom Boju jer je bio sa Albancima uveliko u vezi tako da nije laž što su opevale Srpske pesme o tome.

Poslednja izmena:
kasno je više, albanci izgradili imidž skenderbega kao albanskog nacionalnog heroja, podizali mu spomenike, imenovali po njemu ulice, trgove, škole...
đe smo mi bili tada?
isto kao što su austrijci ubedili čitav svet da je hitler bio nemac a betoven austrijac

Ko zna đe ste, imate vucica i druge slicne istorijske licnosti...

coce, imas krizu identiteta jer su nas satanizovali decenijama, i onda saras, malo bi da budes arbanah, malo crnogorac, pa crni latin od juce, a vidis i sam da je to sve psiholoska reakcija na satanizaciju, brate SRBINE, AJDE OPASULJI SE VEC
Skenderbegova majka Vojislava ćerka Grgura Brankovića inače brata Vuka Brankovića.Skenderbegov deda se zvao Pavle a pradeda Komne.
SVE SRBI
Ko zna đe ste, imate vucica i druge slicne istorijske licnosti...
e samo je on siftar musliu mu je caca, a mi svi ostali smo srbi, utuvi vise

Mene nijesu satanizovali, cijeli svijet voli Montenegro cus
jasno, isli su logikom: zavadi, pa vladaj, na zapadu nista novo, ali su vam promenili identitet prvo. no si ti zbunjen, malo si arbanah, malo crni latin, a u stvari, vidi:

1717340113844.png

Back