- Poruka
- 66.851
Imam samo najgora iskustva sa švedskim muškarcima. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma aj'de molim te,...kažem ja kolegi pomozi mi molim te da izbacim šut iz kolica u kontejner. On mi kaže:" što,...ne možeš sama? Da nisi možda neka princeza?Nemice su vučice. Ko je očekivao da su razmažene, mekane, nerealne, našminkane i obučene u markirano kao ove naše, taj se zaebao, pa i ja.
I pingvini su, onako, generalno, crno/beli -ni tamo ni vamo, neutralni -seksi?Skandinavci i muskarci i zene su generalno lepuškasti, obicno plavi ili svetlo smedji, nekad bas jako plavi, sa plavim i sivim ocima, neretko zelenim. Ljudi mediteranskog izgleda nisu cesti. I da, muakarci mogu na porodiljsko da se tako izrazim, ali sad da li brinu o deci nisam bas siguran, to je skroz drugi svet od nas i nama stran mentalitet, tamo je nezamislivo da u 20tim zivis sa roditeljima npr. Mi smo mnogo privrženiji porodici. Ima prednosti u odnosu na nas mentalitet, ali mnogo vise mana. Po meni.
Što, odma ti izbace sav nameštaj i odu u Ikeu u nabavku?Imam samo najgora iskustva sa švedskim muškarcima.![]()
I sa neprijavljenim Kinezima, koji kooaju tuneleI pingvini su, onako, generalno, crno/beli -ni tamo ni vamo, neutralni -seksi?
Možda je to, upravo, zbog njihove neutralnosti?
Toga što "plešu" između dve krajnosti?
Ali: šta ćemo sa Zvezdašima?
M?
Vekovima?I sa neprijavljenim Kinezima, koji kooaju tunele
Sta si pio, priznajVekovima?
Čuo si za Kineske podzemne, gradove?
Iz drevnih vremena.. Ono - ne umeju baš da ih datiraju sa sigurnošću..
Da li misliš da će u budućnosti otkriti podzemne gradove pingvina, ako se dotični susretnu sa Delijama?
M?
Da li misliš da će u budućnosti otkriti podzemne gradove pingvina, ako se dotični susretnu sa Delijama?
M?
Sutraću?Sta si pio, priznaj

Ma jesi, samo pises malo nepovezanoSutraću?
Ja sam, taman, pomislio da sam se uklopio...
![]()
Meni se sve povezalo.Ma jesi, samo pises malo nepovezano![]()
Obično glumice kada daju intervju o snimanju nekog filma kažu (a ja jesam glumica ): "It was so surreal."Kažu da skandinavci se brinu o deci i domaćinstvu kao i žene.
Šta kažete devojke?.
Ako su ovako zgodni kao na snimku
Wow kakva riba
Ali to kažu uvek. I kad nije.Obično glumice kada daju intervju o snimanju nekog filma kažu (a ja jesam glumica ): "It was so surreal."
Nije nikad.I onda ti ne znaš da li je surreal ili ne :/
Ne, tih trojica bi bez mnogo napora bili bolji ljudi od ovih "tradicionalnih" koje sam upoznao.Muhamedom, Ahmedom i Omarom?
Čim si ti sutra ću napisao sutraću jasno je koliko je sati. Al ne sudim ti, znam i ja pijan uci ovdeMeni se sve povezalo.
Možda je u tebi problem?
Garantovano, poznati su kao tolerantna skupina.Ne, tih trojica bi bez mnogo napora bili bolji ljudi od ovih "tradicionalnih" koje sam upoznao.
Sigurno su bolji od ovih plavušana koje sam ja upoznao.Garantovano, poznati su kao tolerantna skupina.
Imaš kavu za ovo kad dođem u SisakIstina, jedna od najljepših rasa na svijetu...
Са арапима, црнцима итдKuvaju usisivaju cuvaju decu dok im se zene provode po nocnim klubovima
Da, razumem - to sve znaš najboljše.Čim si ti sutra ću napisao sutraću jasno je koliko je sati. Al ne sudim ti, znam i ja pijan uci ovde![]()
da, skandinavska.Wow kakva riba