Skandinavski momci

Nemice su vučice. Ko je očekivao da su razmažene, mekane, nerealne, našminkane i obučene u markirano kao ove naše, taj se zaebao, pa i ja.
Ma aj'de molim te,...kažem ja kolegi pomozi mi molim te da izbacim šut iz kolica u kontejner. On mi kaže:" što,...ne možeš sama? Da nisi možda neka princeza? :hehe:
Ako mu kupim pivo, onda hoće.😁

Skandinavci i muskarci i zene su generalno lepuškasti, obicno plavi ili svetlo smedji, nekad bas jako plavi, sa plavim i sivim ocima, neretko zelenim. Ljudi mediteranskog izgleda nisu cesti. I da, muakarci mogu na porodiljsko da se tako izrazim, ali sad da li brinu o deci nisam bas siguran, to je skroz drugi svet od nas i nama stran mentalitet, tamo je nezamislivo da u 20tim zivis sa roditeljima npr. Mi smo mnogo privrženiji porodici. Ima prednosti u odnosu na nas mentalitet, ali mnogo vise mana. Po meni.
I pingvini su, onako, generalno, crno/beli -ni tamo ni vamo, neutralni -seksi?
Možda je to, upravo, zbog njihove neutralnosti?
Toga što "plešu" između dve krajnosti?
Ali: šta ćemo sa Zvezdašima?
M?

image

sca
Wow kakva riba

Od njih imam iskustva samo sa Svedjankom, kad sam ziveo tsmo, nije islo, u pocetku bilo sve super, svidjala mo se ta sloboda, liberalnost, nema musko zensko i to, al posle su razlike pocele da se vide, mentalitet jbg, super je ona kao osoba i brizna i pazljiva, al jednostavno smo skontalo da se sve manje razumemo, ili potas je neke stvari, udaros u zid, a ona mene mogla sve da pita.

Back