Скандалозно: председник НВО прошверцовао 2,5 кг. кокаина!

Да ли сте за испитивање "рада" и финансирања свих НВО и хапшење прекршиоца.

• ДА

• НЕ

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Али пази цинизма и психопатологије - човек оснивач и председник НВО за ЗАШТИТУ ДЕЦЕ... па ово је чудо невиђено - и ни на једном дневнку вечерас није ударна вест - а јуче је лик у сред Парламента рекао да Америка увози овде кокаин а Енглези хероин... има ли краја безобразлуку
тих НВО?

Али пази цинизма и психопатологије - човек оснивач и председник НВО за ЗАШТИТУ ДЕЦЕ... па ово је чудо невиђено - и ни на једном дневнку вечерас није ударна вест - а јуче је лик у сред Парламента рекао да Америка увози овде кокаин а Енглези хероин... има ли краја безобразлуку
тих НВО?

http://forum.krstarica.com/threads/318799

Ето, у праву си, а нашао сам још једну тему у вези овога на 3.страни... па ништа, онда нека модератори припоје све у једну...

@ модератори спојите ове теме у једну, нисам знао да већ постоје.

Ето, у праву си, а нашао сам још једну тему у вези овога на 3.страни... па ништа, онда нека модератори припоје све у једну...

ne moraju... i tako ce za pola sata otici u "istoriju":rtfm::rtfm:

ps.uvek sam u pravu

@ модератори спојите ове теме у једну, нисам знао да већ постоје.
Važi komšo, no problemo . :)

hapsi bre... ili banuj, kako ti drago... ali samo one koje krse zakon... ne vidim da ima veze ko ih finansira
Ako ništa drugo, sigurno je da su pregazile sve zakone prirodne lepote ... Ja bi to banovao ...
fusillade.gif

hapsi bre... ili banuj, kako ti drago... ali samo one koje krse zakon... ne vidim da ima veze ko ih finansira

Ма све је то повезано "к'о свињска црева" - све их треба истрести из гаћа и лепо испроверавати ШТА ОНИ ЗАПРАВО РАДЕ... сећам се да је било својевремено прича баш за ту Н.Кандић а њен муж Лазар Стојановић радио на оном броду у фазону "РАДИО СЛОБОДНА јЕВРОПА"...

Ako ništa drugo, sigurno je da su pregazile sve zakone prirodne lepote ... Ja bi to banovao ...
fusillade.gif

Те незадовољене бабетине хаос праве - ево данас она баба Пешић из ЛДП и пре неки дан њена кева Загорка Голубовић на првом програму - значи то су читава ПОКОЛЕЊА БАБЕТИНА које непрекидно креште са екрана...

Direktor NVO kupovao skank
Filip P. (35), direktor nevladine organizacije „Fraktal“, uhapšen je 28. maja ove godine u trenutku kada je kupovao pet grama droge skank. Inače, organizacija „Fraktal“, koja se zalaže za priznavanje nezavisnosti Kosova i Metohije, formirala je Nacionalnu mrežu NVO za borbu protiv droge.

Šta reći 28.maja uhapšen ja tek danas video članak
http://www.blic.rs/hronika.php?id=114454

U potpunosti.Elem,sled cirkusa u državama koje to neće da urade je sledeći:
-uhapse dilere,onda oni tvrde da su nevini uprkos svedocima i zapisniku.
-advokati muljaju pare između sudija,političara i medija,da operu optužnicu,
-sledi suđenje,svi su lepo zaradili,
-dileri dobijaju uslovne kazne ili se optužnica odbacuje,
Nastavljaju da diluju do sledećeg hapšenja ili doživotno,unište gomilu mladih ljudi.
Gubljenje vremena,novca i ljudi koji bi bili korisni članovi društva.U ime lažne brige za narod i državu korumpirani pravnici neće da obezbede zakone koji će da dilere doživotno smeste u zatvor ili likvidiraju.

Да постоји искрена потреба да се реши проблем, производње и дистрибуције наркотика, а самим тим и наркоманије, тај проблем, који погађа превасходно развијени део света, би био решен у року од 6 месеци.

Међутим, моћнима очито одговара оваква ситуација, каква је задњих 40-ак година. С једне стране моћни
(а не мафија), убиру енорман профит, с друге стране, наркомани се проглашавају за друштвени шкарт и
самим тим свака одговорност друштва, према њима изостаје.

Полиција и судство дозирано интервенишу, колико им допусте моћни, махом на гашењу "пожара" и с
наркодилерима играју вечну игру мачке и миша.

***************************************************************************************
Ево "дивне делатности" наших вредних НВО? Па стварно је Путин био у праву када је ставио катанац на те ликове. Ко зна колико њих ово ради и шта све
раде и како се финансирају и чиме се све баве?

Ево сад сам чула за једну из Лабриса (истовремено је и жена у црном :mrgreen:), отпутовала жена у Непал!!!

Ваљда ради на успостављању билатералних односа са лезбејкама Непала... :mrgreen:

П.С. Зна ли неко пошто карта до Непала?

Back