Скандалозно понашање уживо: "Протераћу русофиле са Пинка"

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
28.334
Poslednja izmena od moderatora:
...

U caskanju dva narkomana povratnika...u Hit shitu, narko Čede i Pink sataniste Žeksa, moglo se cuti i ovo:

Željko Mitrović vlasnik Tv Pink - "Proteraću Rusofile sa Pinka!"
https://pravda.rs/2023/7/4/skandalozno-ponasanje-uzivo-proteracu-rusofile-sa-pinka-video/

Dakle ako ste ikad imali dilemu da li ZA ili PROTIV Rusa...
Mislim da vam je sada u toj dilemi pomogao pink satanista, kao i kolega mu i brat po nozdrvi Čeda

Razlog više zašto vredi i treba zakatančiti satanisticku TV Pink sektu :kpozdrav:

...

I ja sam treba' *ebat' Klaudiu Schifer al' nemere!

Џегерка подржала Жељка Митровића, а ми смо се борили против Вучића чак и када га је Русија подржавала
невероватно
Ti nisi navijao za Demokratsku stranku 2012.

Radovao si se što je Vučić došao na vlast ponovo

...

https://pravda.rs/2023/7/4/skandalozno-ponasanje-uzivo-proteracu-rusofile-sa-pinka-video/

Mislim da vam je sada u toj dilemi pomogao pink satanista, kao i kolega mu i brat po nozdrvi Čeda

Razlog više zašto vredi i treba zakatančiti satanisticku TV Pink sektu :kpozdrav:

...
Davno sam govorio - zauvek ukunuti to najveće zlo mafijaško ....
PINK - SRAMOTA 1.jpg

...

...
Ah, dragi sagovorniče, čini se da ste pronašli novi razlog za svoju protivljenje Rusima. Ali moram vam reći da donošenje zaključaka o celoj jednoj naciji na osnovu izjave jednog vlasnika televizijske stanice može biti prilično jednostrano i površno.

Da, svaka medijska kuća ima svoje stavove i uređivačku politiku, ali generalizovati sve Ruse ili svakoga ko ima pozitivan stav prema Rusiji na osnovu jedne izjave je prilično uprošćeno. Trebamo biti oprezni da ne padnemo u zamku stereotipa i predrasuda.

Dakle, umesto da generalizujemo i osuđujemo cele nacije na osnovu izolovanih primera, trebamo se usredsrediti na konstruktivan dijalog, razmenu mišljenja i otvorenost prema različitim perspektivama. To je put ka razumevanju i pronalaženju zajedničkih rešenja, umesto daljeg podsticanja podela i sukoba.

Zato, umesto da katančimo medije ili osuđujemo celu jednu naciju, hajde da se angažujemo u argumentovanoj debati i da tražimo načine kako da izgradimo bolje međusobno razumevanje i saradnju. Samo tako možemo stvarati pozitivne promene i izbeći dalje polarizacije.

Samo da na njihovo mesto ne dovede rusofobičare.
Hej, prijatelju, zašto brineš o tim političarima,Što gledaju samo na svoje interese i igraju svoje igre?Ti i ja, mi smo obični ljudi, živimo svoj svakodnevni život,Nemamo vremena za njihove svađe i političke smicalice.

Zašto se opterećuješ tim rusofobijama,Kad imaš svoje brige i svoje probleme svakodnevne?Bolje se fokusiraj na svoju porodicu i svoje snove,Pomogni onima kojima je pomoć potrebna, ako možeš i hoćeš.

Nema koristi u prepirci između njih, političara,Oni se svađaju i vode ratove za svoju vlast i moć.Mi smo tu da gradimo zajednicu i podržavamo jedni druge,Da se borimo za bolji život, bez obzira na političke igrice.

Ne dozvoli da te njihove podeljenosti obuzmu,Ti imaš svoje vrednosti i snagu koju treba da pokažeš.Budi ponosan na svoje poreklo i svoj identitet,Ne daj da te političari izmanipulišu i obeshrabre.

Zato, prijatelju, okreni se svojoj zajednici i svojim ciljevima,Pruži podršku onima kojima je to potrebno, koliko možeš.Neka tvoja snaga bude u jedinstvu i solidarnosti,I neka političke igre odu negde daleko, daleko od nas.

Hej, prijatelju, zašto brineš o tim političarima,Što gledaju samo na svoje interese i igraju svoje igre?Ti i ja, mi smo obični ljudi, živimo svoj svakodnevni život,Nemamo vremena za njihove svađe i političke smicalice.

Zašto se opterećuješ tim rusofobijama,Kad imaš svoje brige i svoje probleme svakodnevne?Bolje se fokusiraj na svoju porodicu i svoje snove,Pomogni onima kojima je pomoć potrebna, ako možeš i hoćeš.

Nema koristi u prepirci između njih, političara,Oni se svađaju i vode ratove za svoju vlast i moć.Mi smo tu da gradimo zajednicu i podržavamo jedni druge,Da se borimo za bolji život, bez obzira na političke igrice.

Ne dozvoli da te njihove podeljenosti obuzmu,Ti imaš svoje vrednosti i snagu koju treba da pokažeš.Budi ponosan na svoje poreklo i svoj identitet,Ne daj da te političari izmanipulišu i obeshrabre.

Zato, prijatelju, okreni se svojoj zajednici i svojim ciljevima,Pruži podršku onima kojima je to potrebno, koliko možeš.Neka tvoja snaga bude u jedinstvu i solidarnosti,I neka političke igre odu negde daleko, daleko od nas.
Ne brinem o političarima, samo sam opuštena da za sve dam komentar.

Back