SKANDALOZNO-Obama u hraniteljskoj porodici zbog golišave fotografije iz detinjstva

Poruka
22.423
Obama u hraniteljskoj porodici zbog golišave fotografije iz detinjstva

VAŠINGTON, 24. decembar 2010, (Njuz) – Agencija za zaštitu dece (CPA), odvela je predsednika SAD Baraka Obamu i smestila ga u hraniteljsku porodicu, nakon što se na Internetu pojavila njegova golišava fotografija, načinjena sredinom 60-ih kada je Obama imao imeđu četiri i šest godina. Predsednik SAD dodeljen je hraniteljskoj porodici, jer su njegovi roditelji osumnjičeni za nepropisanu brigu o deci, emotivnu zloupotrebu i rizik od seksualnog zlostavljanja.
Činjenica da Obama ima skoro 50 godina, da je kontroverzna fotografija načinjena pre 45 godina, kao i da mu ni otac, majka, očuh, deda i baba, dugo nisu među živima, nije omela Agenciju za zaštitu dece da ispuni svoju dužnost.
- Zakon ne priznaje zastarelost slučaja kada je reč o ubistvu, silovanju i zlostavljanju dece. Da je ova fotografija pronađena u porodičnom albumu, možda ne bismo ovako postupili s obzirom na žrtvine trenutne godine. Ipak, ona se našla na Internetu, što znači da je situacija alarmanta – izjavio je Robert Parsons iz Agencije za zaštitu dece.
- Prisustvo ove fotografije na Internetu, drastično povećava sumnju da je reč o seskualnom zlostavljanju i gej pedofiliji. Da stvar bude još strašnija, naši stručnjaci su otkrili da je fotografija isečena po horizontali, što će reći da neko poseduje donju polovinju na kojoj nemamo predstavu šta se tačno nalazi, ali sumnjamo na najgore. Kako je Barak Obama na fotografiji još uvek dete, logično je da su članovi njegovi bliže i dalje porodice osumnjičeni, zbog čega je bitno da ga zaštitimo od njih i sprečimo ih da utiču na njegov iskaz – izjavio je Parson.
Odluku o daljoj sudbini Baraka Obame doneće sud u Vašingtonu na ročištu koje je zakazano za 24. januar, do kada predsednik SAD neće smeti javno da komentariše ovaj slučaj. Pre ročišta sa njim će porazgovarati nekoliko vrhunskih dečijih psiholaga specijalizovanih za zlostavljanje u porodici koji će, na najbezbolniji način, pokušati da od Obame dobiju odgovor na pitanja da li su ga roditelji nekada dodirivali ili gledali golog?
Američki predsednik dodeljen je u hraniteljsku porodicu kod Huana Horhea Suareza i Rosa Marije Garande u Santa Feu u Nju Meksiku, odakle će neometano nastaviti da obavlja predsedničku funkciju, ali će mu biti zabranjeno da sa ukućanima priča na engleskom jeziku. Njegovi hranitelji, koji su dve, odnosno tri godine stariji od Obame, izjavili su da su dečiju sobu preuredili u radnu i da će učiniti sve da pomognu američkom predsedniku u obavljanju njegovih dužnosti, kao i da će pokušati da mu skrenu pažnju na problem meksičke manjine u SAD.
Upitan zašto su Obamu koji je protestantske veroispovesti smestili u katoličku porodicu, Parsnons je izjavio da je to još jedna tradicionalna procedura CPA, koja služi da bi se svi samo dodatno iznervirali.

http://www.njuz.net/obama-u-hraniteljskoj-porodici-zbog-golisave-fotografije-iz-detinjstva/
 

Back
Top