Skandal! Vučić besan na Vladu Srbije Predsednik dobio plan "Srbija 2030" i "Srbija 2035" koji je sastavila veštačka inteligencija

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
37.076
...

Ja sam prvo pomislio da je neki skeč u pitanju :eek:..., kad ono..., stvarna vest u KurViru...:hahaha::zcepanje:⬇️

SKANDAL! VUČIĆ BESAN NA VLADU SRBIJE Predsednik dobio plan "Srbija 2030" i "Srbija 2035" koji je SASTAVILA VEŠTAČKA INTELIGENCIJA​

https://www.kurir.rs/vesti/politika...2035-koji-je-sastavila-vestacka-inteligencija

Pre puta u Ankaru predsednik Srbije Aleksandar Vučić je tražio da vidi nacrt plana "Srbija 2030" i "Srbija 2035", a od nadležnih iz Vlade Srbije je dobio predlog programa napravljen posredstvom ChatGPT aplikacije, odnosno preko veštačke inteligencije.
Prema saznanjima, predsednik Vučić će sutra pozvati predsednika Vlade Đuru Macuta, kao i ostale ministre i dati rok - da ga najkasnije do 21.02, dana kada se vraća sa puta iz Indije, sačeka predlog programa "Srbija 2030" i "Srbija 2035".

I sad naravno on kao mora sam da sastavi plan za 3567. Godinu...na tabli...:zzzz:⬇️

Ukoliko se to ne ostvari, predsednik će sam predložiti tu strategiju i program.

Kako pišu Novosti, svedoci su prisustvovali kada je predsednik Vučić dobio plan napravljen preko veštačke inteligencije, kažu da ga dugo nisu videli tako besnog.🤣🤣🤣

Jos se Vucic u stilu @Jugoslav Čvarak -a kao naljutio pa mu stavili strogu 😡 fotku u tekst...
2488806

Nda...
Vučić i šaka vucibatina ⬇️

...

Poslednja izmena:
Не видим шта је овде проблем.

Па замислите да су тај план својом "интелигенцијом" стварно писали ти СНС у Влади...а не вештачка интелигенција... :hahaha:

Poslednja izmena od moderatora:
Sva tragedija ovog društva se nalazi u rečenici upućenoj direktoru bolnice u Čačku
:"Muka nam je i od institucija i od vas, ovi nas biju, vi nas ubijate"
Kada su saznali da mafija u belim mantilima ne radi dobro svoj posao?
Za vreme korone odavali ste im pocast apaluzom a sada su ubice,covek je ubijen u pritvoru u slucaju "male Danke"to ne zanima ni studente,nacionaliste,gradjanere,drugosrbijance a kada pandur udari studenta pendrekom to je veliki problem ovog drustva.

...

Ja sam prvo pomislio da je neki skeč u pitanju :eek:..., kad ono..., stvarna vest u KurViru...:hahaha::zcepanje:⬇️

SKANDAL! VUČIĆ BESAN NA VLADU SRBIJE Predsednik dobio plan "Srbija 2030" i "Srbija 2035" koji je SASTAVILA VEŠTAČKA INTELIGENCIJA​

https://www.kurir.rs/vesti/politika...2035-koji-je-sastavila-vestacka-inteligencija

I sad naravno on kao mora sam da sastavi plan za 3567. Godinu...na tabli...:zzzz:⬇️

Jos se Vucic u stilu @Jugoslav Čvarak -a kao naljutio pa mu stavili strogu 😡 fotku u tekst...
2488806

Nda...

...
Pa i ja bi poludio, da kraj tako kvalitetnih ljudi netko pribjegava AI.
Na kraju će opet Njemu sve pasti na grbaču.

Ispada da je plan ispao bolji nego što treba jer ga je pisala viša inteligencija, ali nije u tome stvar.

Ovo je još jedna predstava kulta ličnosti gde veliki vođa prekoreva debilne ministre i tako sebi gradi autoritet. Sendvičari to tako vide, za njih se i pravi.

Pa i ja bi poludio, da kraj tako kvalitetnih ljudi netko pribjegava AI.
Na kraju će opet Njemu sve pasti na grbaču.

Ту је само Један квалитетан.

Време је да се о томе отворено говори, иначе ће Србија остати без Њега.

Ispada da je plan ispao bolji nego što treba jer ga je pisala viša inteligencija, ali nije u tome stvar.

Ovo je još jedna predstava kulta ličnosti gde veliki vođa prekoreva debilne ministre i tako sebi gradi autoritet. Sendvičari to tako vide, za njih se i pravi.

Mislim da cela Vlada pa i Predsednik mogu da budu AI...tako da ove sadasnje Vladu i Predsednika otpustimo :kpozdrav:

Manje ce nas kostati i nece biti korupcije

...

Kada su saznali da mafija u belim mantilima ne radi dobro svoj posao?
Za vreme korone odavali ste im pocast apaluzom a sada su ubice,covek je ubijen u pritvoru u slucaju "male Danke"to ne zanima ni studente,nacionaliste,gradjanere,drugosrbijance a kada pandur udari studenta pendrekom to je veliki problem ovog drustva.
........sve dok je Zagorka Dolovac na slobodi.

...

2488806

Nda...

...
Znaci i ovima u vladi je dopizdio, da ne kazem onu drugu rodno ravnopravnu rec.

Otkačili ga sa chatgpt-em. :rotf:

Back