Skandal u Melburnu: Ukrajinka posle poraza odbila da pruži ruku Srpkinji!

Sensei

Master
Moderator
Poruka
84.996
Kristina Mladenović i Šuai Džang će u četvrtfinalu igrati protiv češko-američke kombinacije Katerina Sinijakova - Tejlor Taunsend.

Sramna scena viđena je posle meča dublova u ženskoj konkurenciji, kada je nakon meča Ukrajinka Ljudmila Kičenok odbila da pruži ruku Kristini Mladenović na mreži.

https://www.kurir.rs/sport/tenis/9563069/ukrajinka-posle-poraza-odbila-da-pruzi-ruku-srpkinji
1737417294313.png

Šta ima da se sveti srpskinji što gube rat od Rusije?

Mladenovićeva je slavila u paru sa Kineskinjom Šuai Džang sa 7:6, 6:2 protiv para Ljudmila Kičenok - Hao Čing Čan sa Tajvana.

Nakon što je meč završen, igračice su došle na mrežu ne bi li se pozdravile, a Kičenok nije želela da prihvati ispruženu ruku Kristine Mladenović, dok je Kineskinju pozdravila.

Sa druge strane Tajvanka je pozdravila obe igračice, a Ukrajinka samo Džangovu, do je "iskulirala" Mladenovićev

Kristina je Srpkinja koja je odrasla u Francuskoj i igra pod zastavom ove zemlje, ali uvek ističe svoje srpsko poreklo i koliko je ponosna na to što je Srpkinja.

U više navrata smo imali prilike i da razgovaramo sa njom na Grend slemovima, gde je isticala kako se divi Novaku Đokoviću, ali i koliko voli Kosovo i Metohiju, Hram Svetog Save u Beogradu i sve drugo vezano za srpstvo.

Posle meča Kristina je istakla da je bila veoma ljuta zbog Ukrajinke i optužila je za nesportsko ponašanje i tokom meča.

- Ako želiš moje iskreno mišljenje, mislim da me protivnički tim probudio jer su pokazivali malo nesportskog ponašanja tokom mog servisa. Baš sam se iznervirala. Pomislih: 'U redu, ako ovako počinje meč' – i to me razbudilo.

- Bila sam veoma smirena sa svojom partnerkom, zajedno smo se borile da pronađemo rešenje. Tako da, da, to je bila tačka preokreta za mene i razbudilo me. A kako je meč odmicao, bilo je sve bolje i bolje. Zadovoljna sam našim nivoom igre - rekla je Kristina.

Ako ju je ovo iznerviralo, možemo samo da zamislimo koliko je tek bila besna zbog toga što joj Ukrajinka nije pružila ruku posle poraza.

Kurir sport / Telegraf

Kristina Mladenović i Šuai Džang će u četvrtfinalu igrati protiv češko-američke kombinacije Katerina Sinijakova - Tejlor Taunsend.

Sramna scena viđena je posle meča dublova u ženskoj konkurenciji, kada je nakon meča Ukrajinka Ljudmila Kičenok odbila da pruži ruku Kristini Mladenović na mreži.

https://www.kurir.rs/sport/tenis/9563069/ukrajinka-posle-poraza-odbila-da-pruzi-ruku-srpkinji
Pogledajte prilog 1674246

Šta ima da se sveti srpskinji što gube rat od Rusije?
Ovakve teme treba ignorisati
samo mi se tu nesto kerebecimo
znas koliko druge bole rac sto se ta stoka ne rukuje s njima?
oni su nacisticka stoka i tako ih treba tretiratiu
ussrali su kompletan sport politikom
i ja bih sve suspendovao
Pfuj

Pazi molim te
Kuccka nece da se rukuje sa zenom koja je rodjena i odrasla u Francuskoj
jer joj je otac Srbin
ma stoka nacisticka bre
kazna od 5 hiljada evra minimum za nesportsko ponasanje
i svaki put tako
pa suspenzije onda pa oduzimanje bodova
Pa bre Iranci se takmice sa Amerima kad ih spoji zreb