Skandal u Evropskoj uniji: EU zvaničnici zataškali podatke o Hrvatskoj - da Hrvatska matletira tražioce azila zbog religije.

Što kažu Englezi?
Čude se što su migranti krenuli k njima sada kad su im u kuće donijeli demokraciju na bajonetama?
Abu Graib, Bagram, Islamabad, ono karipsko ljetovalište na Kubi radili 256 posto svojih mogućnosti da uvjere i zadnje skeptike u benefite višestranačja i sada ovo, navalili novodemokrati na granice EU gdje se tvrdoglavo utapljaju u rijekama i dolaze noću kroz šume u repete po pendrek tretman.
Malo nezahvalni , ne.

Bravo, tako je to.
 
Njemu samo nemoj dirnuti hrvatistan ... taj brani hrvatski interes do poslednjeg Srbina ..

Ne boli njega što bi migranti naselili srpski zemlju već što bi hrvatistan bio ugrožen

Evo jedna predsjednička

Screenshot_20200619_162114.jpg
 
Njemu samo nemoj dirnuti hrvatistan ... taj brani hrvatski interes do poslednjeg Srbina ..

Ne boli njega što bi migranti naselili srpski zemlju već što bi hrvatistan bio ugrožen

Darth Vader je Hrvat iz Hercegovine.
 
Napad na poznatog ugostitelja: 'Gdje je Turčin, odrezat ćemo mu glavu'
Večernji list
AUTOR
VECERNJI.HR
19. 06. 2020. U 17:02 12
Na mjesto događaja kasnije je stigla i policija, a protiv počinitelja je podignuta prekršajna prijava zbog remećenja javnog reda i mira.

Pogledaj originalni članak
U petak, 29. svibnja je pred poznatim splitskim fast foodom došlo do incidenta u kojemu je fizički napadnut vlasnih objekta.


'IMAM PUNO POVJERENJE U SUSTAV'
Božinović: Policija je u borbi protiv govora mržnje uvijek efikasna i učinkovita

Naime, tri muškarca, od kojih je jedan bivši zaposlenik, došli su pred fast food tražeći vlasnika, a kako navode i u kaznenoj prijavi koja je podnesena jučer, izrekli su brojne prijetnje i uvrede na nacionalnoj i vjerskoj osnovi.

- Gdje je Turčin, gdje je ***, ubit ćemo ga, zovi ga je*em ti mater, odrezat ćemo mu glavu, vratite se u Tursku je*em vam mater u pi**u, vikali su napadači, piše Dalmacija danas.

Dolaskom pred obližnji kafić u kojem je sjedio vlasnik fast fooda navodno su mu se obratili s ‘muslimančino’, izrekli ozbiljne prijetnje te mu poručili da se ‘vrati u Arabiju’.


POTICAO NA NASILJE
Snimka vjeroučitelja koji je širio mržnju i pozivao na ubojstva za Optužno vijeće nije vjerodostojan dokaz

Na mjesto događaja kasnije je stigla i policija, a protiv počinitelja je podignuta prekršajna prijava zbog remećenja javnog reda i mira.

Zastupanje oštećenih preuzeo je splitski odvjetnik Denis Kulušić, koji je strogo osudio vjersku i nacionalnu netrpeljivost, a to je, tvrdi, glavni razlog zbog kojeg su njegovi klijenti napadnuti.

– Podnio sam kaznenu prijavu opunomoćen od oštećenih osoba, zbog postojanja osnovane sumnje da je više osoba prijetilo smrću mojim strankama motivirano mržnjom na temelju njihove vjerske i nacionalne pripadnosti, čime su ostvarena sva bitna obilježja kaznenog djela prijetnje, rekao je odvjetnik.

Oko incidenta se oglasila i policija.
 
Skandal: EU zvaničnici zataškali podatke o Hrvatskoj.

Zvaničnici EU optuženi za nesvakidašnje zataškavanje dokaza o brutalnosti prema migrantima u Hratskoj, naveo je britanski “Gardijan”.

Naime, zvaničnici EU su optuženi da su prikrili dokaze o tome da hrvatska vlada nije uspela da kontroliše situaciju na granici s Bosnom i brutalno po stupanje s migrantima koji su, kako se navodi, pljačkani i mučeni na okrutan i ponižavajući način.

https://www.krstarica.com/vesti/region/skandal-eu-zvanicnici-zataskali-podatke-o-hrvatskoj/

Evropska unija je licemerna "stara dama" koja ima različite "aršine" za ljude različitih religija, jer sebe intuitivno doživljava kao "hrišćanski klub" a na sav glas trube "o ljudskim pravima" pa i na ljudsko pravo na religiju?
Nitko ništa nije zataškao..
 
Hrvatska je zemlja napravljena za rimokatolike. Drugi tamo,nemaju šta traže. Srba 2% i 1 % ostalih manjina isključujući muslimane.Muslimani čine tamo egzotiku od 1,2%.
Pa da, RH je sve ono što bi ti voljela vidjeti u Srbiji. Ili mi želiš reći da ti je drago što na Kosovu živi 95% nepravoslavaca
 
А зашто ЈА??? Дилејо!!! Ја сам против пријема миграната у Србију!
Мораш бити онда и за мигранте против у Хрватску... нису усташе будале ко муслимани па да не може поред њих нормално да се живи...
 
To što naseljavaju srpsku zemlju ste si sami krivi .
Gdje su vaši ljudi u crnom tj. žandarmerija, Vulin, razna četnička udruženja itd., zašto nisu na granicama i brane otadžbinu?

Srbija šaptom pala, opet.
Масонерија брате, масонерија... код нас у Србији гурају антисрпску, а код вас проусташку политику, само да не би могли да се бранимо заједно ако муџе из сирије крену у демократске процесе....
 
Njemu samo nemoj dirnuti hrvatistan ... taj brani hrvatski interes do poslednjeg Srbina ..

Ne boli njega što bi migranti naselili srpski zemlju već što bi hrvatistan bio ugrožen
Опасно се не разумеш у ОПАСНОСТ миграната... зато ти лајкујеш масоне стално...

а обичан народ по Балкану етикетирате, ко да никад ништа заједничко нису имали, а ево видимо....

пљување и псовање целе фамилије иде ''одлично''
 
Чему сад верско етикетирање, кад је ово соцошка проблематика, бели против џађавих... не?

Kud će ti bolji sociološki pregled nego kada se neko trti da svoj identitet prekomponuje i prilagodi da li iz straha da li iz okolnosti.
 

Back
Top