Скандал у Босни и Херцеговини: Ћерку Милорада Додика брутално вређали због Кристијана Роналда, а њен одговор је хит

БелиВук

Domaćin
Poruka
3.314

Ћерка председника Републике Српске Горица Додик је на свом Инстаграму објавила поруке које садрже говор мржње и које је добила после фотографије њене деце са Кристијаном Роналдом.​

Наиме, дигла се Босна на ноге јер су се унуци председника Републике Српске фотографисали са Кристијаном Роналдом. Многи су чекали за фотографију, а само одабрани су имали част да је и добију, а међу њима су деца репрезентативаца Миралема Пјанића и Едина Џека, као и деца Горице Додик. То некима боде очи, жестоко им је засметало, па су засули Горицу срамним увредама.

Према писању сарајевског портала "Кликс" - један пратилац Горице Додик ју је "провоцирао" на Инстаграму. "Не би га ни видела да ниси у Федерацији. За кога навијаш? Искрено од срца, не љутимо се", написао је један њен пратилац.

"Не би он дошао да вам Србин није на челу Савеза, а и селектор вам је Србин. А ја навијам за Србију", написала је Горица Додик, после чега је добила још много увреда и због тога је угасила и обрисала већину коментара на својој објави.https://www.novosti.rs/c/sport/fudbal/1291929/milorad-dodik-gorica-dodik-kvalifikacije-evropsko-prvenstvo-bosna-hercegovina-rezultati
https://www.novosti.rs/c/sport/fudb...vropsko-prvenstvo-bosna-hercegovina-rezultati
Потурице је прави назив који се вековима користио за потурчене србе који су геноцид чинили са турцима, видимо да и данас исту сотонску мржњу према србима имају. Ко је луд да промовише братство једиство са њима?
 

Back
Top