Ajme Pile

Pa naravno da je žena kriva!

Šalim se!!
Opet kažem, zašto uvek u ovakvim temama ubacujete krajnosti kao argument?! Znači, strogo sam podvukla,
jedno je market/prodavnica/šta god gde se ne šeta,ne igra itd.
Opet se ne slažem da dete tu ne treba da se dovede ali ako ne možeš da mu objasniš a sa 2,3 god zaista većinom ne može jer upadaju u fazu euforije i histerije, videćeš, imaćeš dete setićeš se mojih reči!

i veoma je teško hendlovati u takvim situAcijama tako malim detetom koje je puno energije, PREPUNOA, hoće sve, misli da i može i zna sve jer zaboga on misli da je već velik a ipak je mnogo mali da bi uspeo da mu objasniš i da shvati zašto nešto ne može.I da to prihvati.To je prosto biologija i to je tako.I tako je kod sve dece samo što naravno možeš da ih istučeš, da se izdereš na njih, to je uvek efikasna metoda za takve stvari ali ja to svom detetu ne radim.
Prosto ga ne vodim na takva mesta ILI ga vodim a prethodno mu objasnim gde idemo i kako treba da se pnaša.Nekad posluša nekad ne.A kad kontam kakav će biti, u marketu nema šanse da bi me kao držao za ruku i šetao pored mene ko mator, realno ne znam nijedno dete od 2,3 god koje bi to uradilo a da nije jaaaako prisiljeno na to (što mi je opet tužno), onda odmah na ulasku uzimamo kolica i smeštamo ga u ista jer ne može odatle da izadje.Msm, kad se već smori traži on da izadje al ne dam mu al zaista jako žurimo sa šopingom jer nije ni on kriv ako se toliko smori što roditeljima treba sto godina.
Tako da u Zari detetu nikako nije tamo bilo mesto a majci bih očitala lekciju da sam na mestu one žene.
Ja opet nisam pričala o situacijama kad se desi da se dete sudari s nekim ali ono je ŠETALIŠTE

Ima jako puno kako dece tako i odraslih.Da li znaš koji je jedini način da sam mogla da sprečim moje dete da ne trčkara okolo? Tako što postoji onaj povodac za bebe.Jel to treba da mu nakačim?Il da mu pretim da ne trči il da se derem na njega?E pa baš neću.
Opet - balon je bio ogromna greška, zato sam ga sakrila u tašnu al je skontao i tražio ga opet ja reko balon, kakav balon?I probušila sam ga noktima u tom momentu

Prava sam keva!
Ali i da nije bilo balona on bi trčao, smejao se...i sama kažeš, to je malo dete a oni to rade a to je ipak šetalište i po meni oni tamo imaju pravo to da rade a u prodavnicama ipak nemaju.Zato stalno pravim razliku j*bg kako ne kapirate. Neću ja sad da ga nikad ne vodim u centar ns (mada realno retko idemo baš zbog mravinjaka) zato što on zaboga trči i sudAriće se sa nekim dušicama koje će se isfrustrirati jer zaboga moraju čak i da paze kuda hodaju da ne bi srušili neko dete
A to što je moguće da se sudare i padnu na goozu, ako pod tim podrazumevate povrede onda se vidi da nemate decu

Zato i pitam na koji način može da se ozbiljnije povredi s obzirom da smo mu stalno za petama, opet ne možeš mu ni bukvalno sad disati za vratom j*bg. Na šetalištu ne postoji način po meni.