Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 231.917
I treba da se rugaju svima satro kulturnim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Apsolutna klošarčina koja publicitet želi dobiti takvim debilnim provokacijama, zadnje šta je ispalio je da je ponosni nacista, i da, citiram, "Hitler was sooooo fresh."On i jeste klošar koji se domogao velike love i misli da može sve što mu padne na pamet
Zavisi od situacije, Fashion TV emituje Black Tape Project po ceo dan, kačim klip samo ako ti i @Nina obećate da neću biti banovan.
Da je imala bar tange i neku nalepnicu preko bradavica prošla bi opušteno ....
kod njih može da se vidi bombardovanj i masakriranje civila na TVu opušteno al ne daj bože da sevne ženska bradavica.
Komercijalizacija, a njih dvoje samo koriste priliku da se malo eksponiraju, evo kakve sve reklame se pojavljuju na YT, ovo je bukvalno najpristojniji deo…Ma daleko je Holivud od čednosti , ali ovo zaista nema veze sa čednošcu vec sa nekulturom
There's no such thing as bad publicity,On je grozan a ona je lepa
Nije im bitno ako ih izbace, očigledno ih to pali.
ja sam mod samo na politici.Zavisi od situacije, Fashion TV emituje Black Tape Project po ceo dan, kačim klip samo ako ti i @Nina obećate da neću biti banovan.![]()
Reći to Kim Kardašian i Severini.Podržavam izbacivanje. Malo je bezveze devojkama širiti poruku da se do publiciteta dolazi golotinjom i ku*vanjem.
ja sam mod samo na politici.
Mislim kači klip......
Muz je perverzan i uvrnut. Pali ga to da mu drugi ljudi zenu gledaju golu. A ni ona nije bolja, nasli se.Ako njemu kao mužu nije smetalo zašto su se ostali bunili?
Obična drolja, kurvetina; niko ne želi niti je hteo da vidi njeno golo telo; zaslužila je zatvor zbog ovog. Al ne! Nije dobila niti opomenu jer se **** sa zvezdom i sama ona je nešto "uradila" (verovatno samo gutala ***** kao što i sama pokazuje gde god da zasmrdi).
On je izjavio da je ljubitelj Hitlera i prodaje majce sa kukastim krstom ..Što i on nije došao bez gaća?
Ko je taj majmun?За микрофонм .. Јачи пол ... #мачо
![]()
ma znam a kako drugačije da osvoji medijsku pažnju?On je izjavio da je ljubitelj Hitlera i prodaje majce sa kukastim krstom ..
Кажу психолози да заправо ово раде многе девојке кад су у вези са момком који је финансијски,стамбено јачи од њих или жене кад су у браку са мужем који је доминантан ~ подреде све њему ал' ово двоје су познати те сви то видимо.To je mnogo više od neukusa. Nekakvo novo ludilo. Nadam se da nije prelazno?!