Skandal na dodeli Gremi nagrada

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
369.010
Kanje Vest i njegova supruga Bjanka Sensori izbačeni zbog neprikladne odeće
Repera i modnog kreatora Kanjea Vesta i njegovu suprugu australijsku manekenku Bjanku Sensori izveli su policajci sa ovogodišnje dodele nagrada Gremi u Los Anđelesu nakon što se ona pojavila u neprikladnoj odeći - potpuno providnoj kratkoj haljini od tila, ispod koje nije nosila veš, rekao je neimenovani izvor za portal Page Six.

Sensori je nosila crnu bundu koju je skinula čim se našla pred kamerama.
Bračni par je zatim snimljen kako ulazi u srebrni hromirani automobil.
Drugi izvor je, međutim, rekao da je par napustio salu svojom voljom.

Vest je bio nominovan za najbolju rep pesmu, ali tu nagradu je dobio Kendrik Lamar za svoju numeru "Not Like Us".

Clip.jpg

Niko od nas nije konzervativan , ali brate za sve postoji neki red i kada i kako
To je pre svega egzibicionizam i skretanje pažnje na sebe a ujedno je i omalopvažavanje Gremi nagrade
Zamisli da se ti na dodeli neke nagrade pojaviš go ..ni list tamo gde treba :lol:
Ni list :rotf:
Podržavam izbacivanje. Malo je bezveze devojkama širiti poruku da se do publiciteta dolazi golotinjom i ku*vanjem.
✔️
Imam pomešane emocije što se tiče svega (kako samog događaja, tako i poruke koju šalju budućim klinkama).

Setio sam se jednog SF filma. Neki lik sa druge planete pita zemljanina koliko polova ima na Zemlji, ovaj kaže "dva".
Vanzemaljac kaže "Isto i kod nas. Ja sam mužjak, šta si ti?"
Zemljanin reče: "Isto, i ja sam mužjak".
Vanzemaljac kaže: "Pokaži mi ženku, gde su? Ne vidim nijednu a baš imam seksualni nagon"
Zemljanin reče: "Kako ne vidiš, evo na primer ona...i ona tamo...i ona tamo... kapiraš?"
Na to će vanzemaljac:
"A zašto ih uopšte oblačite?!"

Je l' žena ljudsko biće (ravnopravno), ili pored reprodukcije, služi i tako usputno, da "naskoči" ko hoće i kad hoće. Eto, takvu poruku šalju. Trebao sam samo napisati no comment.

Back