gost 39034
Elita
- Poruka
- 20.782
e, ali najvazniji rezultat ove ankete je da niko nije glasao za opciju "ja imam svoje dostojanstvo" 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
i meni isto
prosto mi dodje sad da sama sebi posaljem jedan razuzdani PP![]()
znam da ti ne bi bio problem
ali, mozda bi ti kasnije bio problem...da lepo sednes![]()
e, crni Nikola, i tebe je ovaj pdf pokvario, c,c,cI meni padaju na pamet slicne stvari...![]()
dace tebi profesorka i po ...ako trebaSad mi ga i ti zavuče... profesorski![]()
![]()
e, ali najvazniji rezultat ove ankete je da niko nije glasao za opciju "ja imam svoje dostojanstvo"![]()
dace tebi profesorka i po ...ako treba![]()
e, crni Nikola, i tebe je ovaj pdf pokvario, c,c,c
a, tako si se izdvajao iz ove razuzdane flertovske gomile, kad ono....
pa, sta ti se to desilo?![]()
Sad mi ga i ti zavuče... profesorski![]()
![]()
pazi kad sam znala da ce se naci neko pametan
mislila sam na dopunske casove iz pisanja lascivnih PPovaSamo nemoj ništa da mi uguravaš![]()
pa, tako mene kad ponese ta skakljivost i ta razuzdanost, ja nemam merePocela je redom da nam ga zavlaci...![]()
pazi kad sam znala da ce se naci neko pametan
mislila sam na dopunske casove iz pisanja lascivnih PPova
sta ti je, kakvo uguravanje?![]()
pa, tako mene kad ponese ta skakljivost i ta razuzdanost, ja nemam mere
izvinite![]()
ali..."lascivno"...kako je ta reč seksi.
meni je danas izgleda sve seksi.![]()
ne,ne, potpuno si u pravu, i meni je ta rec nevidjeno sexi, nekako se sexi lomi jezik dok se izgovara i moze svasta da znaci i takoc...ali..."lascivno"...kako je ta reč seksi.
meni je danas izgleda sve seksi.![]()
ako je Linda, ne pocinjite bez meneMa idii... pa ti ne znaš, ali oće više njih da me ebE, pa ja da se ogradim na vreme
Ima jedna crnka, kaže da sam gotov... čim me vidi![]()
pa, vidi kakav ti je avatar, kako da ti neko posalje lascivan PP, coveceMa, nista... Samo ti nastavi...
Meni se obicno na pp javljaju oni kojima treba neka pomoc oko kompjutera... Ima tu i zanimljivih komentara... Jedan kaze "pao mu"... Mislim se, sta ja imam s tim... Kad posle procitam da pise o sistemu... Ali, da ne davim...
Rilkane, super ti je tema...
pa, vidi kakav ti je avatar, kako da ti neko posalje lascivan PP, covece
ja, cim stavim nesto golo kao sliku, pocnu da stizu u enormnim kolicinama...neki, iznenadjujuce i od istog pola..
neverovatno koliko na ovom forumu ima zena savremenih shvatanja
eto, jesi video Piletovu muku, sad, nakon takvog jednog PPa?![]()
savetujemVideo sam... Samo se pitam da li joj je to poslala sugradjanka... Zivo me zanima...
Znaci, savetujes mi da stavim neku golotinju na avatar...![]()
savetujem
ne, nije joj poslala sugradjanka![]()
hehe, sad videh avatar-pa, sad ce stici neki PP od nekog geja, samo tako![]()
ti i ja k'o da smo sestre, i ja mu to napisah, samo na mladencima.![]()