rile_laki_oblak
Iskusan
- Poruka
- 5.346
sta mislite vi, od kog biste, na primer, forumasice/asa najvise voleli da dobijete neki nepristojni pp skakljive sadrzine i slike i kako biste reagovali?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
ja sam danas poslala dva škakljiva pp - a,
i neću više, majke mi.![]()
hvala...
![]()
Sve skakljive ostaju tajne.Tako je uzbudljivije
Ja ne otkrivam tajnepodeli uzbuđenje sa nama...![]()
...da se i mi malo uzbuđujemo...
ja bih, priznajem, volela da skakljive PPove dobijam od svih, sem naravno od onih koje bas, bas ne volimsta mislite vi, od kog biste, na primer, forumasice/asa najvise voleli da dobijete neki nepristojni pp skakljive sadrzine i slike i kako biste reagovali?
haha pa kazu mi vako da nisam los, ali ja znam da je tvoje srce obecano doci pa ne bih ja tu da se mesamja bih volela od ovog borga da dobijem nepristojan pp,
imam utisak da je on prava muškarčina!)))
haha pa kazu mi vako da nisam los, ali ja znam da je tvoje srce obecano doci pa ne bih ja tu da se mesam)
ja bih, priznajem, volela da skakljive PPove dobijam od svih, sem naravno od onih koje bas, bas ne volim
reagovala bih tako da bih se navodno, kao sablaznila, tipa ne odgovorim na dati PP, ili odgovorim sa adekvatno sokiranim, ili nekim drugim negodujucim smajlijem
a, zatim bih svoju punu paznju obratila na osobu koja mi je skakljiv PP poslala, listala bih njene/njegove postove do besvesti, gledala da zagolicam njenu/njegovu mastu dovoljno da mi jos jednom posalje skakljivi PP
e, tu bi vec moja prava priroda dosla do izrazaja, raspojasala bih se nacisto i potpuno i nesalomivo zagazila u glib forumskog PP bluda i nemorala
priznajem![]()
i meni isto@Tema...
Ovo mi zvuci jako zanimljivo...I primamljivo...
![]()
sta mislite vi, od kog biste, na primer, forumasice/asa najvise voleli da dobijete neki nepristojni pp skakljive sadrzine i slike i kako biste reagovali?
znam da ti ne bi bio problemMošš i meni da pošalješ, sa sve gologuzom slikom... nije problem![]()