2ličan
Domaćin
- Poruka
- 3.586
Da je njima loše...ne bi bili tu gdje jesu. Jašta nego zaradili, tako i treba. Da im se još i auti trebaju pokloniti ?Zaradili u inostranstvu vijerovatno.
Niste im vi Hrvati poklonili.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da je njima loše...ne bi bili tu gdje jesu. Jašta nego zaradili, tako i treba. Da im se još i auti trebaju pokloniti ?Zaradili u inostranstvu vijerovatno.
Najjužnije srpsko selo u Dalmaciji mogao bi se uzeti Rupni do iza Dubrovnika. Ono je u BiH ali par kilometara od mora pa bi se moglo računati. Sad ne znam da li je naseljeno a znam jednog poreklom iz odatle.Do 1991. najjužnije čisto srpsko selo u HR odnosno Dalmaciji jesu bili Glušci. Ali je Mihalj koji je imao relativnu srpsku većinu za nijansu južnije https://sr.m.wikipedia.org/wiki/Mihalj
Naravno da ne treba niko nikom ništa poklanjat.Ti mislio da Srbi samo traktore voze, sigurno te to zbunilo ?Da je njima loše...ne bi bili tu gdje jesu. Jašta nego zaradili, tako i treba. Da im se još i auti trebaju pokloniti ?
Simoooo, lopužo..na tanak led..jel' ?? Onomad ja zbog Lamborghini -ja...dobioNaravno da ne treba niko nikom ništa poklanjat.Ti mislio da Srbi samo traktore voze, sigurno te to zbunilo ?![]()
Ajde,ajde ti ko Mesić,uvijek neko drugi kriv.Simoooo, lopužo..na tanak led..jel' ?? Onomad ja zbog Lamborghini -ja...dobio![]()
Ovi HR udbaši kao da se Bogu omilili...Mesić, Boljkovac, Manolić.... 90+Ajde,ajde ti ko Mesić,
Zaradili u inostranstvu vijerovatno.
Ostavi se gluposti. Smrdelje je srpsko selo, kao što je Veliki Trnovac kod Preševa albansko. To što se nalaze u Hrvatskoj i Srbiji ne mjenja stvar.
Nema ni Hrvatima više poklona.Irska i Njemačka su najveći pokloni.Nema više Juge ni prvu ni druge, više Srbin ne dobije ništa na poklon.
Nema ni Hrvatima više poklona.Irska i Njemačka su najveći pokloni.
Selite se i danas.Što je odlično.Da, da. 60ih, 70ih, 80ih se nitko nije selio u Njemačku![]()
Još nisi odselio u Irsku ?Simo.....posebno voli onu sevdalinku.."na put se spremam, put mi je dalek..."
Ove godine ljetuje u Vladivostoku
Pogledajte prilog 1734227
Bio sam u zavičaju. Evo fotografija iz mog rodnog grada Knina (meni najljepši grad na svjetu) koje uslikah prije neki dana. Na prvoj fotki je Krka, izuzetno čista rijeka. U Kninu se osjećam kao da sam došao kući i kao svoj na svome.
Pogledajte prilog 1737489
Pogledajte prilog 1737490
Pogledajte prilog 1737491
Pogledajte prilog 1737492
Pogledajte prilog 1737493
Pogledajte prilog 1737494
Pogledajte prilog 1737495
Pogledajte prilog 1737496
Pogledajte prilog 1737498Pogledajte prilog 1737499
@FDDD @Perperius @SeverZapad @Mrkalj @Лекизан @snouden @Берекин @Пилипенда @Holy1 @Slavan @KninGrad @Simo Dubajić @Лички гусар @Nebojsa.bg @suave @Crnugović @Rogonos @Акај @Aranko @*pustinjakinja @Буковчан из Равних Котара @dolinalima
Znači, može da se vrati 600.000 Srba nazad, što se tebe tiče?Pa zašto se ne bi osjećao kao doma? U svojoj Hrvatskoj si, u starom hrvatskom kraljevskom gradu Kninu. Hvala na divnim slikama
Znači, može da se vrati 600.000 Srba nazad, što se tebe tiče?
Hvala na pozivu.U Hrvatsku? Zašto ne? Vidiš da se i Krićo stalno vraća u svoju Hrvatsku
Mislim da su samo boduli starosedeoci u Dalmaciji, vrv većina nije.Po toj logici ni većina današnjih stanovnika Dalmacije nisu Dalmatinci jer stanovnici primorskih gradova u Dalmaciji su uglavnom doseljenici (ili potomci doseljenika) iz krševitog zaleđa Dalmacije.