Sećanje na jednu ljubav

gost 333986

Legenda
Poruka
58.056
Admira Ismić i Boško Bato Brkić rođeni su 1968. godine. Beskrajno su se voleli. Spremali venčanje. Ali nisu bili spremni na Zlo, na ludilo. Sarajevo je bilo pod Opsadom. Admira i Boško se ni tad nisu dali razdvojiti. Voleli su se, sanjali su slobodu, maštali i krojili planove.
Nakon godinu dana života pod Opsadom odlučili su napustiti Sarajevo i Bosnu i Hercegovinu. Odlučili su otići negde gde će živeti normalnim životom. Odlučili su osloboditi svoju ljubav. Preko zajedničkih prijatelja su dogovorili izlazak iz opkoljenog Sarajeva.

Čitajući komentare sa yt-a.

''ma ona ce naj vise gorat u dzehenemu jer je sa srbinom bila i to nama nasa vjera ne dozvoljava''.

''majku im cetnicku''.

''tako joj treba kad se uhvatila sa srbinom:. itd.

Kakve veze ima sto je ona bila sa srbinom?Kakve veze ima on sto je bio sa muslimankom?To je ljubav,ono najjace u nama.

Zasto su neki ljudi tako zli i pisu ovakve monstrouzne gadosti?

Secanje na jednu ljubav

Poslednja izmena od moderatora:
Hajde molim te reci ko je da i mi znamo.
Bivši agent AID, Edin Garaplija :
"Pripadnici tajne bošnjačke terorističke grupe “Ševe” počinili su
brojne zločine tokom rata u Sarajevu, a na videlo izašlo i da su
odgovorni za ubistvo sarajevskog Romea i Julije na
Vrbanja mostu, što je pripisivano Srbima."

ЗАДОВОЉАН? :think:

Kako autor teme vjesto gura muslimansku i zapadnu propagandu,kao tema je o ljubavi muslimnke i srbina ovo,ono...a ovamo provlaci lazi kako je Sarajevo bilo pod opsadom itd

Sarajevo nije bilo pod opsadom,Srbi su ziveli u naseljima oko Sarajeva i branili svoje kucne pragove
Sarajevo nije bilo u punom okruzenu jer su snage UN preuzele Sarajevski aerodrom i zajedno sa muslimanima ispod njega prokopali tunel ,tunel su prokopali jer nisu mogli dovlaciti snage i ostalo preko aerodroma jer je VRS mogla da posmatra sve sto se desava i da artiljeriski dejstvuje.Onda je pala odluka da se ispod iskopa tunel.

P.S
Da bi mogla da razumijes BIH.citaj Andrica..pismo iz 1920 Andric je to dobro opisao BIH je zemlja mrznje i zla

Vidis nije isto sjediti u Beogradu i sve gledati na tv ,gde te nista ne dotice i prezivljavati ratove i pokolje iz generacije u generaciju.Da si licno prezivjela nesto od ratnih strahota,da ti je pogino neko blizak,da ti je kuca zapaljena itd stvarno mislis da u tebi nebi tinjala iskra mrznje

Kako autor teme vjesto gura muslimansku i zapadnu propagandu,kao tema je o ljubavi muslimnke i srbina ovo,ono...a ovamo provlaci lazi kako je Sarajevo bilo pod opsadom itd

Sarajevo nije bilo pod opsadom,Srbi su ziveli u naseljima oko Sarajeva i branili svoje kucne pragove
Sarajevo nije bilo u punom okruzenu jer su snage UN preuzele Sarajevski aerodrom i zajedno sa muslimanima ispod njega prokopali tunel ,tunel su prokopali jer nisu mogli dovlaciti snage i ostalo preko aerodroma jer je VRS mogla da posmatra sve sto se desava i da artiljeriski dejstvuje.Onda je pala odluka da se ispod iskopa tunel.

P.S
Da bi mogla da razumijes BIH.citaj Andrica..pismo iz 1920 Andric je to dobro opisao BIH je zemlja mrznje i zla

Vidis nije isto sjediti u Beogradu i sve gledati na tv ,gde te nista ne dotice i prezivljavati ratove i pokolje iz generacije u generaciju.Da si licno prezivjela nesto od ratnih strahota,da ti je pogino neko blizak,da ti je kuca zapaljena itd stvarno mislis da u tebi nebi tinjala iskra mrznje

ko gura covece?ovo je sa YT-a.procitaj,pa vidi da li sam ja to napisao.

- - - - - - - - - -

Убили су их муслимани.

rekla kazala

ko gura covece?ovo je sa YT-a.procitaj,pa vidi da li sam ja to napisao.

oni koji su ovo iskopali i plasirali u javnost,isto kao onaj slucaj sa onim Aleksicem u Trebinju,nije im namjera da promoviraju ljubav i dobrotu vec naprotiv preko tih prica zele da ispiraju mozgove i provuku pricu o zlim Srbima varvarima koji drze Sarajevo pod opsadom u 20 vijeku iz kojeg dvoje zaljubljenih pokusava da pobjegne,o zlim Srbima koji proganjaju muslimane i genocidisu ih ali eto naso se jedan dobar medju njima Aleksic koji im je pomogao i pokusao da ih spase od genocidnih Srba itd....nesto kao srpski Oskar Shilnder

Zato jer su bili žrtve jednog zlog vremena, mržnje koja se i danas sve više gaji na ovim prostorima i koje, ako se ne riješimo, dovest će nas opet do istog ili goreg zla.

Тинкеру ,ај сад овако да схватите Срби су два пута опраштали и три пута били издани због то опраштања, треће опраштање је емогуће ,и неће га ити ,Ми смо Ми ,Они су Они и крај ,никад више заједно. Ја да гледам да моју децу неко убија ећу и зато што даље од нас.И то није ствар мржње него љубави према мојој деци

Zato jer su bili žrtve jednog zlog vremena, mržnje koja se i danas sve više gaji na ovim prostorima i koje, ako se ne riješimo, dovest će nas opet do istog ili goreg zla.
Da Srbima nije silom nametnut oprost i zaborav Jasenovaca i drugih ustaških zločina, ne bi ni došli u situaciju u kojoj smo se našli. živeli bi jedni pored drugih a da li se volimo ili mrzimo je totalno nebitno

Тинкеру ,ај сад овако да схватите Срби су два пута опраштали и три пута били издани због то опраштања, треће опраштање је емогуће ,и неће га ити ,Ми смо Ми ,Они су Они и крај ,никад више заједно. Ја да гледам да моју децу неко убија ећу и зато што даље од нас.И то није ствар мржње него љубави према мојој деци

Tko to mi? Meni persiraš ili?

Back