Sjećanje na 11. septembar prije dvadeset i dve godine

@Gruban i ovo je kineski dubler, ionako svi liče jedan na drugog ko da ih isti ćaća klempao...

1694687716840.png
 
Најмање 70% теорија завјере је пласирано из кухиње оних који су пројектовали те догађаје, пасјалуке, некад и трагедије.
Један од примјера је атентат на Кенедија када се наредних година и деценија појавило толико теорија, да у том слуђивању и распамећивању људима остане да вјерују само у "званичну верзију" ма колико била неодржива или да једноставно кажу "ма је.бо Кенедија".
Слично је и са 11.септембром, гдје је једина истина "нечијим непочинством 3.000 људи је изгинуло". И ту се појавило из једне кухиње (знаш ти добро које) толико теорија, распамећивања и слуђивања, да је то водило трансформацији Бин Ладена од најомраженијег ниткова, до малтене кул лика.
Без обзира што су 11.септембром, многи профитирали, прије свега једна агенција гдје након тог догађаја нико није постављао питање зашто добија толике паре, али и многи други, на разне начине, неки су па и неке земље попут Афганистана и Ирака испали колатералном штетом, Америка након 11.септембра није била иста као она прије.
Evo, pobijedio si!
Tvoja teorija zavjere je ta da su teorije zavjera izmišljene zato da bi se zamutila voda oko prave istine, koja je također teorija zavjere.
Bjaaaa - vo!
 
Нисам то написао, или имаш проблема са ћирилицом или имаш проблема са разумијевањем прочитаног.
Најмање 70% теорија завјере је пласирано из кухиње оних који су пројектовали те догађаје, пасјалуке, некад и трагедије.

Okej, nisi napisao da su teorije zavjera namjerno plasirane, loš sam s ćirilicom
 
Evo, pobijedio si!
Tvoja teorija zavjere je ta da su teorije zavjera izmišljene zato da bi se zamutila voda oko prave istine, koja je također teorija zavjere.
Bjaaaa - vo!
Izraze "Televizija" i "Teorija Zavere" su CIA kovanice

Televizija - Television - Tell a vision (pričaj bajku)

Teorija Zavere - kada se otkrije deo ili celina državno organizovanog plana na štetu naroda ili zajednice.
 
Poslednja izmena:
Најмање 70% теорија завјере је пласирано из кухиње оних који су пројектовали те догађаје, пасјалуке, некад и трагедије.

Okej, nisi napisao da su teorije zavjera namjerno plasirane, loš sam s ćirilicom
Interes ne poznaje nacionalnost.
Ti i ja ćemo se pljuvati online i to je ok.
Ali će nama iza ledja HR i SRB policija, tajkuni i mafija odlično saradjivati i suradjivati. Dogovori se prave u Skadarliji.... muzika na uvce...

Tako je i u svetskim centrima - beli, crni, žuti na istom zadatku i istoj zadaću....
Neki put na videlo izadje istina jer je neki žuti ispušio za proviziju... ili crni ..
 
@Frtajler

A neki puta se, iracionalno, desi koji Asanž pa šokiran lepotama američke demokracije i da svijet ne funkcionira po sistemu "ko radi pošteno taj će da zaradi golemo" reši da obelodani zatečeno stanje...
Da uradi presek u ljudskoj istoriji...

Jedino što Asanž nije znao - narod ne želi poštenje.
Kada bi svi morali da budu pošteni izbila bi pobuna svetskih razmjera. Nastalo bi bratoubilačko krvoproliće zbog poštenja. Nama to nije problem ni sa ni bez.
 
Tog 11 Sep 2001. Islamski Teroristi (IT) su uz pomoć jednog malog avijona preljeteli kompletnu East Coast obranu (brodovi, avojini, pusta pešadija) te srušili dvije poslovne zgrade. Naime, po zvaničnoj verziji, avijon je udarilo u Zgradu 1 pa se ona srušila i zapal'la a Zgrada 2 je... imala empatije ka Zgradi 1 pa panula i ona.

Što se ljuckih žrtava tiče one su minimalne a naši taj dan nisu došli na posa: dijareja, uklještenja ledja, stres i razna druga bolovanja koja poslovni ljudi otvaraju kad vide da je gusto u firmi i nepovoljno jal im trebaju radovi na njivi.

Velika i jaka Amerika je isto popodne sazvala sastanak na kom su odlučili da donesu odluke u borbi protiv islamska terorizma koji je bilo prevršio svaku mjeru tolerancije.

Pored ostalih antiterorističkih mjera uvedena je zabrana freehost e-mail servisa pa je i Krstar'ca ispušilaa za svoj free e-mail. Za one koji ne znaju ili nikad nisu umjeli, Krstarčin e-mail je bio jako popularan kod populacije koja nije tada bila u milosti moderacije. Ceo e-mail sistem je bilo opskuran i slepački uradjen ali je bijo besplatan a kad je džabe i sirće je slatko. A ja.

Sem gracke čistoće iz Nueva Yorka koja je imala pune ruke posla da razgrnu šut i oslobode saobraćaj koji se neko brojem slio u sporedne i manje ulice okolo, totalno nebitne, pune ruke para su imali vlasnici srušenih zgrada kojima se pošteno nije osušio kupoprodajnih Ugovor o vlasništvu zgrada. Na njihovu sreću premija kod osiguravajuće kuće je bila bolja jer su, najvjerovatnije u žurbi pritiskanja next next next, podpisali tokom kupovine i opciju od terorističkog napada.

Sve je to platio prebogati američki narod.

Islamski Teroristi (IT) su, da podsetimo, svoje terostičke akcije obustavili kada je objavljena Kovid pandemija. Poštovali su mjere ograničenog ili zabranjenog kretanja da bi se smanjio broj preminulih. Dobri Alah ne priznaje ubijenog a oboljelog od Kovide. Sama Kovida je prestala kada su Rusi krenuli na Ukrajinu ali o tome već imamo špansku seriju od teme.

Pogledajte prilog 1408238
Prije 15ak godina na ovom formu sam napisao da je to zavjera koja je stigla iz Amerike i do danas isto mislim u kontekstu ukradenioh izbora 2020 i komunističkog progona koji se sad događa u americi protiv Domoljuba .
 

Back
Top