Sjećanje na 11. septembar prije dvadeset i dve godine

Poruka
71.103
Tog 11 Sep 2001. Islamski Teroristi (IT) su uz pomoć jednog malog avijona preljeteli kompletnu East Coast obranu (brodovi, avojini, pusta pešadija) te srušili dvije poslovne zgrade. Naime, po zvaničnoj verziji, avijon je udarilo u Zgradu 1 pa se ona srušila i zapal'la a Zgrada 2 je... imala empatije ka Zgradi 1 pa panula i ona.

Što se ljuckih žrtava tiče one su minimalne a naši taj dan nisu došli na posa: dijareja, uklještenja ledja, stres i razna druga bolovanja koja poslovni ljudi otvaraju kad vide da je gusto u firmi i nepovoljno jal im trebaju radovi na njivi.

Velika i jaka Amerika je isto popodne sazvala sastanak na kom su odlučili da donesu odluke u borbi protiv islamska terorizma koji je bilo prevršio svaku mjeru tolerancije.

Pored ostalih antiterorističkih mjera uvedena je zabrana freehost e-mail servisa pa je i Krstar'ca ispušilaa za svoj free e-mail. Za one koji ne znaju ili nikad nisu umjeli, Krstarčin e-mail je bio jako popularan kod populacije koja nije tada bila u milosti moderacije. Ceo e-mail sistem je bilo opskuran i slepački uradjen ali je bijo besplatan a kad je džabe i sirće je slatko. A ja.

Sem gracke čistoće iz Nueva Yorka koja je imala pune ruke posla da razgrnu šut i oslobode saobraćaj koji se neko brojem slio u sporedne i manje ulice okolo, totalno nebitne, pune ruke para su imali vlasnici srušenih zgrada kojima se pošteno nije osušio kupoprodajnih Ugovor o vlasništvu zgrada. Na njihovu sreću premija kod osiguravajuće kuće je bila bolja jer su, najvjerovatnije u žurbi pritiskanja next next next, podpisali tokom kupovine i opciju od terorističkog napada.

Sve je to platio prebogati američki narod.

Islamski Teroristi (IT) su, da podsetimo, svoje terostičke akcije obustavili kada je objavljena Kovid pandemija. Poštovali su mjere ograničenog ili zabranjenog kretanja da bi se smanjio broj preminulih. Dobri Alah ne priznaje ubijenog a oboljelog od Kovide. Sama Kovida je prestala kada su Rusi krenuli na Ukrajinu ali o tome već imamo špansku seriju od teme.

1694418990356.png

Poslednja izmena:
Fairy tale version of the 9-11
On the morning of 9/11, 19 men armed with state-of-the-art weapons box cutters,
images

directed by a man on dialysis, in a cave fortress
netherpopup.gif
halfway around the world, using only a satellite phone and a laptop, directed the most sophisticated penetration of the most heavily protected air space in the world.

If you believe this I have some of Saddam's nuclear weapons for sale

Ja sam primetio da se sva čuda-muda dešavaju samo kad su Demokrate na vlasti a njihovi glasači šerpari posle ponavljaju naučeni mantri.

Kada se posle razumne vremenske distance shvati u čemu je bilo mečkarenje njihovi šerpari kažu: "znaš ti kad je to bilo, nije trendi"

2001. Буш млађи био прецедник. Репубљиканац.

Зато је и признао Косове Репубљик.

Moja omiljena tema.Što zbog samog događaja što zbog komentara lokalnih ljubitelja zavera koji su me uverevali da ono što se jeste dogodilo 11 sevtembri nije moglo da se dogodi i da u stvari kule rušene iznutra tako što je CIA postavila eksploziv a obrazloženje im je da bi imali povod da pa opet neke giga gluposti.Tad srećom još nije bio tako intezivno korišćen pojam "duboka država".

Moja omiljena tema.Što zbog samog događaja što zbog komentara lokalnih ljubitelja zavera koji su me uverevali da ono što se jeste dogodilo 11 sevtembri nije moglo da se dogodi i da u stvari kule rušene iznutra tako što je CIA postavila eksploziv a obrazloženje im je da bi imali povod da pa opet neke giga gluposti.Tad srećom još nije bio tako intezivno korišćen pojam "duboka država".
Teorija Zavere (CIA izraz za otkrivenu organizovanu državnu zajebanciju) ili ne, tek vlasnici sveže kupljenih kula naplatili osiguranje 14 dana od kupovine (ili 11)

Usralo ih...
Šta ćeš...

Jel može nagradna igra za najgluplju teoriju zavjere
Најмање 70% теорија завјере је пласирано из кухиње оних који су пројектовали те догађаје, пасјалуке, некад и трагедије.
Један од примјера је атентат на Кенедија када се наредних година и деценија појавило толико теорија, да у том слуђивању и распамећивању људима остане да вјерују само у "званичну верзију" ма колико била неодржива или да једноставно кажу "ма је.бо Кенедија".
Слично је и са 11.септембром, гдје је једина истина "нечијим непочинством 3.000 људи је изгинуло". И ту се појавило из једне кухиње (знаш ти добро које) толико теорија, распамећивања и слуђивања, да је то водило трансформацији Бин Ладена од најомраженијег ниткова, до малтене кул лика.
Без обзира што су 11.септембром, многи профитирали, прије свега једна агенција гдје након тог догађаја нико није постављао питање зашто добија толике паре, али и многи други, на разне начине, неки су па и неке земље попут Афганистана и Ирака испали колатералном штетом, Америка након 11.септембра није била иста као она прије.

Tad srećom još nije bio tako intezivno korišćen pojam "duboka država".

Sve do otkrica interneta mainstrim mediji koji su u vlasnistvu i pod kontrolom okultne finacijske oligarhije zapada su kreirali percepciju stavrnosti
Vecina znanja je bila zabranjena ili si morao ici po nekim bibliotekama da kopas po starim knjigama kako bi izvuko nesto interesanto
Naprimjer ja sam jos 1996 cuo za protokole sionskih mudaraca u Svajcarskoj ali to je stivo bilo zabranjeno i nisi mogao da ga nabavis lako ,uglavnom se to djelilo u nekim internim malim krugovima
Sa otkricem interneta gospodari iz sjene bankarska finacijska oligarhija zapada shvatili su da nema vise smisla raditi zabrane i danas se gotovo sve moze naci u knjizarama

Poslednja izmena:
Најмање 70% теорија завјере је пласирано из кухиње оних који су пројектовали те догађаје, пасјалуке, некад и трагедије.
Један од примјера је атентат на Кенедија када се наредних година и деценија појавило толико теорија, да у том слуђивању и распамећивању људима остане да вјерују само у "званичну верзију" ма колико била неодржива или да једноставно кажу "ма је.бо Кенедија".
Слично је и са 11.септембром, гдје је једина истина "нечијим непочинством 3.000 људи је изгинуло". И ту се појавило из једне кухиње (знаш ти добро које) толико теорија, распамећивања и слуђивања, да је то водило трансформацији Бин Ладена од најомраженијег ниткова, до малтене кул лика.
Без обзира што су 11.септембром, многи профитирали, прије свега једна агенција гдје након тог догађаја нико није постављао питање зашто добија толике паре, али и многи други, на разне начине, неки су па и неке земље попут Афганистана и Ирака испали колатералном штетом, Америка након 11.септембра није била иста као она прије.
Rostildi i bankari vlasnici FEDa su ubili Abrahama Linkona kao Kenedija
Kenedi koji je planirao da im otme FED iz ruku to je opste poznata i dokazana cinjenica
Kenedi je 4. juna 1963 doneo ukaz broj 11110 kojim se FED i dolar nacionalizuju a odmah 22. juna 1963 je ubijen

https://en.wikipedia.org/wiki/Executive_Order_11110

Imas sad ovog njegovog necaka koji je jedan kandidata demokratske stranke za predsjednika SAD
I on prica istu pricu kao ujak

Back