metaphisic
Zainteresovan član
- Poruka
- 131
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
metaphisic:Da li smatras da bljuvotine, poput onih koje su napisane pod temom "Da li sam ja Bog?", imaju ikakvog smisla, osim da ismijavaju i vrijedjaju osjecanja religioznih clanova foruma. I sam si se oglasio pod temom, tako da vjerovatno znas odgovor.
SORRY mi vec imamo svoju crkvu, svoje tarife, pa ako hoces da ne zavrsis u nasem paklu dresi kesumetaphisic:Jedino u sta taj skeptik ne sumnja je logicnost njegovih zakljucaka.
Kada logicki dokazes da ne postoji Bog kome je sve moguce, tek tada ces moci da govoris o ostalom. A logicno je da se postojanje, kao i nepostojanje Bozije, ne moze logicki dokazati. 8)
Sto se tice pakla, imam ja neke veze u Crkvi, pa ako dobro platite... :wink:

strani placenik:SORRY mi vec imamo svoju crkvu, svoje tarife, pa ako hoces da ne zavrsis u nasem paklu dresi kesumetaphisic:Jedino u sta taj skeptik ne sumnja je logicnost njegovih zakljucaka.
Kada logicki dokazes da ne postoji Bog kome je sve moguce, tek tada ces moci da govoris o ostalom. A logicno je da se postojanje, kao i nepostojanje Bozije, ne moze logicki dokazati. 8)
Sto se tice pakla, imam ja neke veze u Crkvi, pa ako dobro platite... :wink:![]()
FARMACEUT:Kada vidim kakva je vaša antihrišćanska Crkva koju formirate.... :shock: JA SE DOBROVOLJNO JAVLJAM ZA PAKAO KOJI TA CRKVA PROPOVIJEDA....![]()
Bit ću sa HRISTOM.... :wink:

Meni se muva po glavi ime Džo (Joe).strani placenik:Antihriscanska je samo zbog toga sto ce se nas sin bozji drugacije zvati (nismo se dogovorili jos kako...
ja sam čula da ni pakao nije ono što je bio...Sizif:Uostalom, ništa se ne brini, ne ideš ti u pakao nego mi. Još malo... :wink:

Sizif:Meni se muva po glavi ime Džo (Joe).strani placenik:Antihriscanska je samo zbog toga sto ce se nas sin bozji drugacije zvati (nismo se dogovorili jos kako...
To ime je poprilično zapostavljeno i banalizovano, mislim da bi mu Spasitelj koji se tako zove vratio stari sjaj.
Ako neko ima bolji predlog...
Ja sam mislio da je Džo dobro ime jer sam ocenio da imamo ekspanzionističke namere prema celom svetu... Radojica je ovde dobro, ali ne znam kako će se dopasti Kinezima, a s obzirom na njihov broj i napredak, oni će nam biti glavni klijenti.Incognito:Ili da uzmemo lepo univerzalno ime, Atila...
ma divota... pravi izbor Sizife...Sizif:Ja sam mislio da je Džo dobro ime jer sam ocenio da imamo ekspanzionističke namere prema celom svetu... Radojica je ovde dobro, ali ne znam kako će se dopasti Kinezima, a s obzirom na njihov broj i napredak, oni će nam biti glavni klijenti.Incognito:Ili da uzmemo lepo univerzalno ime, Atila...
A šta mislite da se božji sin zove Brus Li? međunarodno poštovano i cenjeno ime, a i da se legenda sačuva od zaborava...
strani placenik:Mora da bude nesto 'svetsko a nase!' Necemo ubediti ljude da je tu neki Radojica dete bozje, a i strana imena su nam veoma diskutabilna posto nema znanog imena koje nije podrzavalo NATO bombardovanje... To je los advertising! Mozemo da razmisljamo o nekom globalno popularnom imenu tipa Gandi, Tereza (idealno za zensko), Mendela... musko je zaista problem!
Lucifer je pod hrišćanskim kopirajtom. Nećemo da pravimo sad neku frku...FARMACEUT:A što ne uzmete LUCIFER,javno brate da se zna kome služite...
Sizif:Lucifer je pod hrišćanskim kopirajtom. Nećemo da pravimo sad neku frku...FARMACEUT:A što ne uzmete LUCIFER,javno brate da se zna kome služite...![]()
Jah...FARMACEUT:Tolerantni smo mi,pravoslavni...
Sizif:Jah...FARMACEUT:Tolerantni smo mi,pravoslavni...
Uzgred, ni Isus ni Lucifer nisu neke kreacije, svi znamo da je Lucifer samo (još jedna) trapava kreacija smotanog božanstva.
Naš Bog ne pravi greške, nikada mu se ne bi desilo da napravi faličnog anđela koji će ustati protiv njega...
Ah, ah, ah.FARMACEUT:Prvo,VAŠ tzv.Bog-Lucifer
Sizif:Ah, ah, ah.FARMACEUT:Prvo,VAŠ tzv.Bog-Lucifer
Ja ti govorim, a ti ne slušaš. Lucifer je jedno jadno i sažaljenja vredno stvorenje, jedna najobičnija felerična tvorevina.
Naš Bog drži hrišćanskog boga, kao i muslimanskog, jevrejskog, hinduističkog, grčke bogove kao i sve ostale pod striktnom kontrolom.
A mesija stiže u utorak. Jedva čekam.FARMACEUT:dolazak mesije koga On šalje da spase čovečanstvo vijekovima je ranije najavljivan....![]()
Sizif:A mesija stiže u utorak. Jedva čekam.FARMACEUT:dolazak mesije koga On šalje da spase čovečanstvo vijekovima je ranije najavljivan....![]()
BTW, bog u koga ti veruješ i nije poslat Srbima nego Jevrejima, ali ti se zapravo i nisi nikad izjasnio po tom pitanju, zašto pored izvornih srpskih bogova Peruna i co. ti prihvataš jednu stranu tvorevinu.
Ovamo ismevaš muslimane iz Bosne što su prihvatili islamsko učenje, a ti si isto napustio svoje pretke i priklonio se jevrejskoj religiji.
C c c c.
I tebi ta isključivost i degradacija ostatka sveta na nacionalnoj osnovi uopšte ne smeta?FARMACEUT:Taj Mesija JESTE poslat prevashodno da spase Jevreje