Regina Mills
Buduća legenda
- Poruka
- 48.172
Ma idi bre ,ne da mi sad i sa tobom raspravljat ko sa Lexom i ubjeđivat ja to tako nisam mislio bla bla .
Tražite neka skrivena značenja tamo i gdje ih nema![]()
Ma nešto me zanima ovih dana ,znaju li ove današnje žene da šiju ono igla konac .
Tema nije otvorena s ciljem podjebavanja već ono nešto ja gledao na tv pa mi palo na pamet.
Tako
bilo bi ti daleko produktivnije da sam zasijes to sto ti treba nego odlazes u plakar da ceka nevjestu ili posjetu mame + dobio bi poen na polju misteriozne samostalnostiŠta to nismo znali ,da šijemo ? Pa smo zato paraziti ili je nešto drugo u pitanju
Paaa, sramota me da priznam ali ne umem ni dugme da zašijem već se uštekam kod ćaleta (ako mama nije tu).
Znam, znam, trebalo bi da se stidim.![]()
Ma ne treba meni ništa ,ja sam to onako više ma mislim treba mi ali ...znam da sijem svasta nestosta ti treba
a ti ni rakiju ne znas napraviti
![]()
bilo bi ti daleko produktivnije da sam zasijes to sto ti treba nego odlazes u plakar da ceka nevjestu ili posjetu mame + dobio bi poen na polju misteriozne samostalnosti
dozvolila? sto ima tu da se zabranjuje, nije retardiran pa da si iskopa oko makazamaZnači ne bi bio seka persa što šijem ,nego misteriozno samostalan
ajde, pa da li bi ti svom mužu ,momku dozvolila da zašiva neko dugme kraj tebe zdrave i prave
dozvolila? sto ima tu da se zabranjuje, nije retardiran pa da si iskopa oko makazama
Ma nešto me zanima ovih dana ,znaju li ove današnje žene da šiju ono igla konac .
Tema nije otvorena s ciljem podjebavanja već ono nešto ja gledao na tv pa mi palo na pamet.
Tako
dozvolila? sto ima tu da se zabranjuje, nije retardiran pa da si iskopa oko makazama
Znaju, nije to neka naukanego ih mrzi, meni to zanimacija, vez, gobleni
![]()
...nisam ni znala da znam kad mi je prvi put zatrebalo...![]()
ja nauchila da shtrikam
a znam da ushijem kad mora, al se ne otimam
ali volela bih da nauchim bash da shijem, ali nemam mashinu
p.s. zar se ne kaze/pishe shivEnje?
Ma ne treba meni ništa ,ja sam to onako više ma mislim treba mi ali ...
A da znaš da sam rakiju ispekao i ispala je odlična![]()