Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lako ti je za zene, one su bar nekada znaleMa nešto me zanima ovih dana ,znaju li ove današnje žene da šiju ono igla konac .
Tema nije otvorena s ciljem podjebavanja već ono nešto ja gledao na tv pa mi palo na pamet.
Tako
lako ti je za zene, one su bar nekada znale
a vi ni juce ni danas
potpuni paraziti
cast izuzetcima
Ma nešto me zanima ovih dana ,znaju li ove današnje žene da šiju ono igla konac .
Tema nije otvorena s ciljem podjebavanja već ono nešto ja gledao na tv pa mi palo na pamet.
Tako
A na šta bi drugo mislila, na heklanje?Šta to nismo znali ,da šijemo ? Pa smo zato paraziti ili je nešto drugo u pitanju
A na šta bi drugo mislila, na heklanje?![]()
Tek za heklanje nisam smio da vas pitam
Nevjerovatno je koliko neke stvari brzo nestaju ,stvari koje su bile tu do prije 20-godina .Pa i to šivanje ,heklanje ono gobleni ima toga pokušavam da se sjetim nekih muških poslova koji su izumrli .
Ali ne mogu
Lexo chill out tek je 6 i 21![]()
Štas se napalioTek za heklanje nisam smio da vas pitam
Nevjerovatno je koliko neke stvari brzo nestaju ,stvari koje su bile tu do prije 20-godina .Pa i to šivanje ,heklanje ono gobleni ima toga pokušavam da se sjetim nekih muških poslova koji su izumrli .
Ali ne mogu
Lexo chill out tek je 6 i 21![]()
Štas se napaliopa me sad ti kao prozivaš, koji si ti sad pojam ovde
c c c što ljudi mnogo dozvoljavaju sebi
![]()
Seča drva. ****** vas ona, uvek o njoj samo pričate jadni nasekoste se tih drva za 10 života al' sve verbalnouglavnom znam da su žene to radile i rade i danas ako se greju na njih.
E ne sečete ih više jer se drugačije grejete ko seka perse tako isto i žene ne šiju jer majica košta 200 dinara i ne isplati se jebavati se oko raspale kineske majice kad može da se kupi nova. To radi još samo onaj ko voli.
A ja recimo znam da heklam, napisala sam to zilion puta, i jedno vreme sam to baš i radila, imam svoje stolnjakeali ustvari ne volim to da stavljam na stolove i nameštaj, smeta i ružno mi je
tako da *******.
Aj sad se smiri pa lepo odgovori ili iskuliraj, **** te sve se neki opaki nakotili pa prozivaju sindrom uperenog prstaja sam vas takve izbegavala da zajebavam baš zato što je bilo previše lako.
..cepanje drva?
..pechenje krecha, cigli i crepova?
..pechenje rakije?
..izrada nameshtaja i pokucstva od punog drveta?
..lov?
..svojeruchno klanje, dranje i raspremanje?
Poturo ti ili ne pitao si za muška i rekla sam ti, šta se praviš lud sad.Ha ,ja sam veliki pojam ovde pa si dozvoljavam svašta
Gde sam ja pomenuo seču drva ili tebe prozvao ?Vrati se gore pa pročitaj !
Da žene i danas seku drva ,ali one koje nemaju muža ili imaju fukaru od čoveka,i nemoj mi ta feministička sranja poturati jer ja nisam takav.
Ma nešto me zanima ovih dana ,znaju li ove današnje žene da šiju ono igla konac .
Tako
Nikako ne znamo, jer smo mi emancipovane, pobogu. Samo nepismene žene su prave žene. Samo nepismene žene (ljudi) znaju da šiju, kuvaju i peru.
Nikako ne znamo, jer smo mi emancipovane, pobogu. Samo nepismene žene su prave žene. Samo nepismene žene (ljudi) znaju da šiju, kuvaju i peru.