Сива зона френд зоне, ментална кастрација

fanstebre

Veoma poznat
Poruka
10.532
Одеш са две пријатељице да ноћиш на планини, викендица, одвојене собе, хајкинг тура....и тако 2 пута за једно лето и једанпут зими. Оне ти не дају никакве назнаке да било која хоће нешто више плус су јако добре особе, велики другари и са те стране не можеш да се огрешиш али једна удата, друга слободна, а не зна се која је згоднија, шетају пред тобом у лаганој одећи, хеланкама, ти гуташ кнедле и дрркаш 3 пута за вече да би могао да заспиш. Јеси ли ти нормалан што си уопште дозволио да дођеш у ту ситуацију и то 3 пута ? Јесу ли оне нормалне ? Или си магарац/мула, геј френд, кастрирани кер, трећа другарица, који си куррац у тој причи ? Мушкарац ниси то је сигурно.

Одеш са две пријатељице да ноћиш на планини, викендица, одвојене собе, хајкинг тура....и тако 2 пута за једно лето и једанпут зими. Оне ти не дају никакве назнаке да било која хоће нешто више плус су јако добре особе, велики другари и са те стране не можеш да се огрешиш али једна удата, друга слободна, а не зна се која је згоднија, шетају пред тобом у лаганој одећи, хеланкама, ти гуташ кнедле и дрркаш 3 пута за вече да би могао да заспиш. Јеси ли ти нормалан што си уопште дозволио да дођеш у ту ситуацију и то 3 пута ? Јесу ли оне нормалне ? Или си магарац/мула, геј френд, кастрирани кер, трећа другарица, који си куррац у тој причи ? Мушкарац ниси то је сигурно.
Jesi li cekao da one tebe zavedu ili si tresnuo kitu na sto, a one ti rekle "mi smo samo frendovi"?

Treća drugarica.

Знају оне како је теби ...
и да дркаш, и то знају !

За сада им не треба ништа више од мушког увета у друштву
(ако наиђе неки проблем да га теби увале).

Реваншираће ти се на крају, набациће ти нешто да караш,
заслужила је то твоја мука.

Дакле стрпи се.

Ако пак желиш да их победиш, мораш прво победити себе тј. мушкарца у себи.
Нека ти оне буду светли пример, капирај их као две секе - а ти си бата.

Имате по седам, осам година, заједно сте, али вам секс не пада на памет.
У крајњој линији свако гледа себе.

Previše dugo ih poznaje da bi ih napadao...
recimo ako sretnete neku školsku drugaricu iz osnovne škole iz odeljenja a prošlo je 15-20 godina,...više su vam one kao sestre nego kao potencijalne mete ..
Drugo ne treba zaboraviti da ne treba svaki odlazak na neko putovanje turističkom turom u autobusu ili negde sa kolegama na seminar ili bilo gde treba da se završi seksom. To bi automatski značilo svaki odlazak seks .. ali nije tako ...

Poslednja izmena:
Zasto bi neko to sebi radio ?

Zasto bi neko to sebi radio ?
Па то је право питање на које немам нормалан одговор. Почело је спонтано, виделе су да често планинарим и пожелеле исто, а до тад смо били блиски, знамо се са прошлог посла и одржао се контакт на нивоу на ком нам је однос рођачки у неку руку јер сам можда и ближи са њима него са неким рођацима. То је први демон. Други је кад је њихов предлог да преноћимо деловао логично због дужине пута и свега, јер жене су и не могу баш да путују у условима гериле у којима ја то радим. После првог је дошао други пут, после другог трећи иако сам се после првог већ питао треба ли ми овако нешто јер сам одмах осетио борбу између сопственог нагона и другарског поштовања према њима....миц по миц сам ушао у нешто из чега не умем да изађем, а тешко ми је и даље ту да обитавам, а истовремено ми и прија њихово друштво, контате се, буде забавно и све је то ок доk не дођете у смештај и док не падне мрак ,а онда креће међусобна борба две легије демона, а анђели не верују шта се догађа и смирују ситуацију

Preda mnom su se presvlačile i tako to, ali ja sam kastrirana gej mula, tako da...
Није баш тога било, али уских хеланки, шарених пиџама у ужем моду и слично јесте

A kako znas da neka od njih dve ne zeli da se rola s tobom pod cebetom?
Па тако су се одавно поставиле и држе ту дистанцу. Можда се некој та идеја допада али дефинитивно не да би је спровеле у дело већ само као део маште. Можда их и не ложим, можда деле са мном исти страх о прекиду тог другарства ако би прешли границу, можда не могу да нађу бољу мушку мулу од мене....не знам...на многа питања немам одговор и зато сам отворио тему ајде да чујем још неко виђење али оно што сигурно знам је да ме не би никада позвале у такво дружење да мисле да ћу да их спопадам или било шта слично, да мисле да сам тај тип мушкарца који не уме да раздвоји пријатељство од тога (очигледно и не умем али Бог зна како успевам). У том случају би се дохватили много пре тих путовања или не би ни ишли на оваква путовања.
pa sipaj im johanbin ili rohipnol, ti su dalabu brat. ti si drugar za iskorišćavanje. plati ravaku brat jevtinije ti od tog palinarenja
Ма све трошкове делимо, чак испадне да ја најмање дам јер возим па инсистирају, крију ми новац у ауту и слично тако да су ти трошкови једино у чему се рвемо. Једино где може да се деси неко "искоришћавање" је на пољу самог путовања јер ја знам све стазе и богазе и како се снаћи итд па ето једино ту можда испадам неки корисни шерпас али мање је вероватно јер опет дружимо се и мимо тога, излазимо повремено итд и кад би ово читале или би на сажаљив начин доживеле или би се запрепастиле треће нема јер знам да им смешно не би било иако нам је 90% времена зајебанција и смех. Обрни окрени контам да је у мени проблем, прихватио сам улогу коју не могу да носим без негативних последица по себе а опет нисам сигуран да ли сам је кад прихватио него се можда десило неприметно....као скувана жаба и док се осветиш ти се крчкаш у лонцу...не знам....

Poslednja izmena:
Па тако су се одавно поставиле и држе ту дистанцу. Можда се некој та идеја допада али дефинитивно не да би је спровеле у дело већ само као део маште. Можда их и не ложим, можда деле са мном исти страх о прекиду тог другарства ако би прешли границу, можда не могу да нађу бољу мушку мулу од мене....не знам...на многа питања немам одговор и зато сам отворио тему ајде да чујем још неко виђење али оно што сигурно знам је да ме не би никада позвале у такво дружење да мисле да ћу да их спопадам или било шта слично, да мисле да сам тај тип мушкарца који не уме да раздвоји пријатељство од тога (очигледно и не умем али Бог зна како успевам). У том случају би се дохватили много пре тих путовања или не би ни ишли на оваква путовања.

Ма све трошкове делимо, чак испадне да ја најмање дам јер возим па инсистирају, крију ми новац у ауту и слично тако да су ти трошкови једино у чему се рвемо. Једино где може да се деси неко "искоришћавање" је на пољу самог путовања јер ја знам све стазе и богазе и како се снаћи итд па ето једино ту можда испадам неки корисни шерпас али мање је вероватно јер опет дружимо се и мимо тога, излазимо повремено итд и кад би ово читале или би на сажаљив начин доживеле или би се запрепастиле треће нема јер знам да им смешно не би било иако нам је 90% времена зајебанција и смех. Обрни окрени контам да је у мени проблем, прихватио сам улогу коју не могу да носим без негативних последица по себе а опет нисам сигуран да ли сам је кад прихватио него се можда десило неприметно....као скувана жаба и док се осветиш ти се крчкаш у лонцу...не знам....
Pa imas puno mozda, jedinno sto vidim tu da je stanje je sto kazes da drze nekakvu distancu. Sad, koja je to distanca, mozes da budes detaljniji? Recimo, ti se nasalis na konto necega opustenijeg sto moze da ide u pravcu zezanja, sex sale i td a one brzo prebace na posao, obaveze, ozbiljne razgovore?
Ako je tako, prvo mozda da se zapitas da li su ti u opste zanimljive za takva putovaja. Jer vidi, da planinarim, to bih shvatao kao jedan mnoogoo dobar i bitan luft u zivotu. Nacin da se obnovim, relaksiram i sklonim od svakodnevncie. I ako ce u tom putu da mi se pridruze osobe koje su isprazne, distancirane, preozbiljne, meni jednostavno dosadne, to bi za mene bilo mucenje.

Па буде разних шала па и таквих али ако се те шале односе директно на нас онда ту видим да држе дистанцу или им је просто непријатно па се брзо окрене тема. Немам појма више шта да мислим и шта о мени мисле мимо тог другарства ако уопште мисле, слуђен сам

Па буде разних шала па и таквих али ако се те шале односе директно на нас онда ту видим да држе дистанцу или им је просто непријатно па се брзо окрене тема. Немам појма више шта да мислим и шта о мени мисле мимо тог другарства ако уопште мисле, слуђен сам
Pa brate onda se one sale i zezaju. Sto je dobro i u opste ne znaci da nisu zagrejane, vec su zene i ocekuju da ti dalje produbis pricu dok ne dodje do necega eventualno.
Jesi li probao one fore, na pr da da se zezas kako tu ima legenda o vampiru i kako cete mozda morati svi da spavate u jednom krevetu i svako cuva svakome ledja hihihi?
Posle cirka, zezanje, prica sta koju od njih uzbudjuje, koja je uzbudljivija? mozes da bacis neku zanimljivu igru na sto, naravnno kada ste opusteni svi. I hvataj baloncice.

Back