Pilgrim
Veoma poznat
- Poruka
- 11.926
Mislim da su pokusale da budu zanimljive ali se nisu previse potrudile.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da su pokusale da budu zanimljive ali se nisu previse potrudile.
jeli se voliš zagledati u kvrgu? to je pitanje dana.Ne znam za sive al zelene su top...![]()
ovisi od materijala, kroja i još nekih detalja ali može se vidjeti i to ne samo kroz sivuCovjek se uci dok je ziv i uvijek sazna nesto novo.
Zene, kao sto i vi nosite helenke da se sve ocrta, da li je pandan tome, kod muskaraca siva trenerka? Skoro sam to cuo, pa me interesuje je li istina? Da se sve vidi kroz sivu trenerku ako se zagleda?![]()

Znaci ipak je istinaovisi od materijala, kroja i još nekih detalja ali može se vidjeti i to ne samo kroz sivu![]()

pa odgovorila si, razlika je u bojiKakva je razlika izmedju sive, teget , crne ili neke druge boje

da istinaZnaci ipak je istina![]()

Pa sta pricaju gore ovi strucnjaci?da istina![]()

ali uglavnom gledaš? kao što sad gledamo bayern-real madrid zastaje ti dah?ovisi od materijala, kroja i još nekih detalja ali može se vidjeti i to ne samo kroz sivu![]()
pa bacim oko ponekadali uglavnom gledaš? kao što sad gledamo bayern-real madrid zastaje ti dah?
onako iz znatiželje
ali mi ne zastaje dah, za to je potrebno ipak nešto višeali dobro msm ako vidiš baš impozantnu kvrgetinupa bacim oko ponekadonako iz znatiželje
ali mi ne zastaje dah, za to je potrebno ipak nešto više
onda se zapitam sta mu bi da se tako ponaša u javnosti, em izašao u trenirci em se tu qurchiali dobro msm ako vidiš baš impozantnu kvrgetinu

ne znam, to je isto za promatranje i dijagnozušto ženske izađu onako dekoltirane ili u minić do pičić a vani sibirska zima?

a mogu i one tanke pamčneAli ne bilo koja siva
Samo one svilenkaste, tanke![]()

Ne lepi ih vetar za telo kao ove prve NE ZAVISI TO OD TRENERKENe gledam ja, nego je bila neka prica u drustvu pa su djevojke rekle da se na sivu trenerku bas sve ocrta. Pa i ja najcesce nosim sivu, zato i pitam da li je to bas tako![]()
ovo je mega glupa izjavaTrenerka se nosi u kući ili na treningu.
Jedna od najruznijih stvari je videti odraslog muskarca (ili ženu) u trenerki u kafiću, šetnji, uopšte bilo kojoj aktivnosti napolju, koja nije sportska aktivnost.

Ali samo sive, javi je li mit ili istinaNisam ni gledala ove u trenerkama. Sad cu fokusirati iskljucivo na njih.![]()