Siva trenerka kod muskaraca?

Da li je?

• Da

glasova: 3 42,9%
  • Ne

glasova: 4 57,1%

• Ukupno glasova
    7
Covjek se uci dok je ziv i uvijek sazna nesto novo.
Zene, kao sto i vi nosite helenke da se sve ocrta, da li je pandan tome, kod muskaraca siva trenerka? Skoro sam to cuo, pa me interesuje je li istina? Da se sve vidi kroz sivu trenerku ako se zagleda?:mrgreen:
Da se zapita covek u sta ti gledas :D
Salim se, ne znam gacice za plazu, dosta se vidi :) I oblik i velicina u mirovanju xD

A sto se tenerke tice, sta znam ja imam razne i nemam problem sa tim. A imam i sive, bas sad nosim sivu.

Da se zapita covek u sta ti gledas :D
Salim se, ne znam gacice za plazu, dosta se vidi :) I oblik i velicina u mirovanju xD

A sto se tenerke tice, sta znam ja imam razne i nemam problem sa tim. A imam i sive, bas sad nosim sivu.
Ne gledam ja, nego je bila neka prica u drustvu pa su djevojke rekle da se na sivu trenerku bas sve ocrta. Pa i ja najcesce nosim sivu, zato i pitam da li je to bas tako :lol:

Covjek se uci dok je ziv i uvijek sazna nesto novo.
Zene, kao sto i vi nosite helenke da se sve ocrta, da li je pandan tome, kod muskaraca siva trenerka? Skoro sam to cuo, pa me interesuje je li istina? Da se sve vidi kroz sivu trenerku ako se zagleda?:mrgreen:
nevezano konkretno za ocrtavanje .l. kad muškarci nose trenerku... po meni je nepristojno da muškarac nosi trenerku van kuće (i treninga). jednostavno je seljački skroz... to samo Balkanci nose. u Nemačkoj kad vidim nekog u trenerci znam odmah da je Balkanjeros... niko drugi ne nosi trenerku u javnosti! :rtfm:

maina1000_c85fb7a5-b0d0-48e3-9100-88ea46010252.jpg

Trenerka se nosi u kući ili na treningu.

Jedna od najruznijih stvari je videti odraslog muskarca (ili ženu) u trenerki u kafiću, šetnji, uopšte bilo kojoj aktivnosti napolju, koja nije sportska aktivnost.
ako ćeš skoknut u trgovinu, pekaru ili bilo šta nabrzaka može šta se mene tiče bez beda.
otić u park na klupu spržit džoju sigurno neću oblačiti farmerke.

ići u pivnicu u 22:00 u trenerci to nikako

Back