Ситнице...

Ima nekih koji bi trebali da napišu kontra od onoga što su hteli
i uvek bi to bilo ispravno.
Ali stvarno me zaintrigirao taj fenomen.
Nije to nepismenost to je apismenost.
nemogu, nemislim, ne ću ne seser :)
Kad' neko toliko ne vodi računa o svojoj pismenosti, šta mislite koliko
je revnosan-sna u nekim drugim sferama života?
Meni je to žešći turn-off i može biti riba i po, posle par takvih ispada, nema mnogo
toga što bih radio s njom.

Poslednja izmena:
pa pored pravopisa moram priznati da je i stil odevanja bitan, takodje muzika, odnos prema knjigama
jedino filmovi ne mogu da me odbiju bez obzira kom zanru pripadaju
ja licno ne volim horor ali ok ako voli
odnos prema higijeni
pa i za koga politicki navija
sve to ima svoje

d meni ovo sve moze da bude prepreka da do veze dodje...ili da se veza prekine ako sam previdjela da je ekstem u pitanju u bilo kojoj stavki..

Meni uopste ne smeta da li je nesto pogresno nakuckala. Ako mi se svidja ebacu je pa pisala i pogresno ili ne. :lol:
Salim se htedoh da kazem da vise gledam kakva je osoba fizicki i psihicki, da li poseduje neku dobrotu, neku privlacnost, neku inteligenciju i neki sopstveni stil... nego pogresno otkucan zarez. Ako poseduje sve odgovarajuce kvalitete cak mi i nesto pogresno napisano moze delovati simpaticno. :) ;)

Ne cenim osobu po pravopisu tj to mi je skoro totalno nebitno.

Poslednja izmena:
pa neke sitnice covek vremenom otkrije
stil odevanja ne saznas ako si ga upoznala na plazi u kupacem
muziku isto kasnije
pravopis mnogo kasnije
higijenu mos odmah a mos i da saznas svasta nesto
i da li cita posle saznas
ne pitas ga prvo vece kad se upoznate ej sta citas ili da li volis da citas
to prvo vreme trosis da ga osvojis ali tek posto se iz kupacih obukao u nesto normalno :D:D
o politici saznas ako se smuvas u vreme glasanja odmah ;)

ne ,ja o pravopisu saznam odma' jer uvjek padne sms prepiska, nijesam rigorozna al' stvarno neka nepismena budala tesko da moze da mi se svidi...ne mora on da bude nacitan i ne pitam ga sta citas odma jer ne zelim da ga oceram niti da ispadnem sama mnogo obrazovana i fina...
stil odijevanja mogu da prepoznam i na plazi po tom istom kupacem kostimu ili sorcu jer ako nosi onaj k'o moj tata tesko da ce mi se svidjet i njegov usual outfit..

higijena je da najosetljivija jer znaju da budu mirisljavice prave ...a ono u sobu da mu udjes nogu da slomis il da te sta ujede...al' to su ekstermi ne volim ni da bude pedantniji od mene jer me to opterecuje..

..politicke stavove isto ispitam brzo...nama je to u Cg u zadnjim godinam postalo bitno i normalno da ispipamo zbog pucanja i dijeljena politickog sistema i crkve ...ne pripadam crnogorskoj ortodox struji i ne bih se voljela gnjavit i gubit vrijeme sa nekim nihovim clanom..:eek:

Проблем с небитним ситницам јесте што пре или касније постану битне...
Мој друг је раскинуо с девојком која је истискала пасту за зубе с половине тубе, а не од краја како је он то радио...
Молио ју је да престане то да ради и на крају пукао...

Иначе, каже се запета...:D:D:D:D

E, neka je pukao, kad ga tako besmislene stvari mogu izbaciti iz takta.
Sta ce raditi kad naidje na bitnije i teze zivotne probleme.
Kill himself

Pismenost mi nije presudna, vaznije mi je kakav je neko kao osoba, kako se slazemo, ali ipak, kad dobijem poruku sa ''neznam'', ''samnom'' ili nesto tome slicno, digne mi se kosa na glavi... Nije to najvaznija stvar u zivotu, ali ipak je lepse kad imas kontakt sa pismenom osobom...

Размишљам сад нешто и схватам да не посвећујем (нити сам то у прошлости радио) нарочиту пажњу девојкама које не знају да откуцају поруку правилно...
Али непознавање основних норми ме потпуно дистанцира од таквих особа, било мушких, било женских...
А ви?
Шта мислите о томе?

Мени лично такве ствари не сметају, ако нису у комбинацији са неком лошом карактерном особином, па да иду у пакету. Чешће имам други проблем, да други мисле како ми то смета... а не смета ми.

Činjenica je da mlađe generacije osim što imaju potpuno iščašen sistem vrednosti, imaju i manjak osnovne kulture... Takve su sve generacije, stasavale drugom polovinom 90tih... To je tako...

90 posto ljudi piše "neznam"...

Back