HELENA33
Buduća legenda
- Poruka
- 27.231
Sad svi na cas gramatike..ajde..![]()
hehe... jok... ja sam u onoj grupi bezbriznih... pored mene mozete svi da se gadjate sa padezi...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad svi na cas gramatike..ajde..![]()

ne diraj mi neshto, bre...![]()
Takvoga jos nisam srela...a sta ako ih ima, a u ostalim zivotnim sferama je skroz kulturiska, uz to je dobar i kao covek i kao yebac?![]()
Takvoga jos nisam srela...
Btw. najvise volim kad za nekoga kazu da je dobar u dusi... Odmah mi je jasno da ne mogu da nadju njegov drugi kvalitet koji bi da istaknu...

Zasto mislis da mene to zanima?!?moj penis ne zna da cita i da pise ali zna da pronadje put do vagine

a jok, nisi ukapirao... gramatichke greshke kao razlog da se prekine veza...![]()

pa pored pravopisa moram priznati da je i stil odevanja bitan, takodje muzika, odnos prema knjigama
jedino filmovi ne mogu da me odbiju bez obzira kom zanru pripadaju
ja licno ne volim horor ali ok ako voli
odnos prema higijeni
pa i za koga politicki navija
sve to ima svoje

Tapsali smo joj na kraju. 

pa neke sitnice covek vremenom otkrije
stil odevanja ne saznas ako si ga upoznala na plazi u kupacem
muziku isto kasnije
pravopis mnogo kasnije
higijenu mos odmah a mos i da saznas svasta nesto
i da li cita posle saznas
ne pitas ga prvo vece kad se upoznate ej sta citas ili da li volis da citas
to prvo vreme trosis da ga osvojis ali tek posto se iz kupacih obukao u nesto normalno
o politici saznas ako se smuvas u vreme glasanja odmah![]()

Nije mi jasno zashto ljudi postaju veca zakerala shto su stariji?![]()
Проблем с небитним ситницам јесте што пре или касније постану битне...
Мој друг је раскинуо с девојком која је истискала пасту за зубе с половине тубе, а не од краја како је он то радио...
Молио ју је да престане то да ради и на крају пукао...
Иначе, каже се запета...![]()
Zasto mislis da mene to zanima?!?![]()
Размишљам сад нешто и схватам да не посвећујем (нити сам то у прошлости радио) нарочиту пажњу девојкама које не знају да откуцају поруку правилно...
Али непознавање основних норми ме потпуно дистанцира од таквих особа, било мушких, било женских...
А ви?
Шта мислите о томе?
Malo je glupavo da nekom brojiš o nekom sistemu vrednosti, a sa druge strane govoriš kako bi sekao ruke satarom...Činjenica je da mlađe generacije osim što imaju potpuno iščašen sistem vrednosti, imaju i manjak osnovne kulture... Takve su sve generacije, stasavale drugom polovinom 90tih... To je tako...
90 posto ljudi piše "neznam"...