Sitnice koje (život, sreću, ljubav...) znače

a078.gif

U našoj vezi ja sam ta koja često priđe da ga poljubi, zagrli i ponekad mi smeta što je on od onih tipova koji ne vole i ne znaju da se maze. On će leći da se mazi samo pred sex i kad završi tu prestaje i maženje. Čini mi se da smo prestali i sa iznenađenjima i to sam mu baš pre neki dan rekla. Prema meni je bio najbolji u periodu kada sam ja imala krizu i bila hladna prema njemu. Tada je bio divan. Šta sada da radim da bi opet bio takav, da izigravam da sam opet hladna to ne mogu. I što se tiče poklona nekako se nikad nismo poklopili. Kada su neke godišnjice, N. godina ili sl. uvek se jedan seti da kupi onom drugom poklon a drugi ne. Kod mene je to uglavnom iz inata a ne zato što sam zaboravila. Dajte mi recept kako održati brak svežim i zanimljivim? Zajedno smo 12 godina, a dve godine u braku.

od takvih stvari mi skače pritisak...mrzim one koji jedu u krevetu......

Mi ponekad dorucujemo, ali sve je na velikoj tacni, tako da nista ne pada :D8-)
Mada, nikad ne mogu da ostanem u krevetu i cekam dorucak:),obavezno moram prvo da obavim jutarnju toaletu.
I ne razumem kako ljudi vode ljubav ujutro, a da nisu ni piskili.
Mozda piske pred zoru:):lol:

A sitnice...
Ostavljam mu ljubavne poruke ponekad, ali uvek tako da se jako iznenadi, na neocekivanim mestima, sa neocekivanim sadrzajem:)
Samo da mu jednog dana ne ispadne na poslovnom sastanku neka ceduljica...heheh

Back