Sitne male zlobne pravde u kojima uzivate

MrNapokon

Buduća legenda
Poruka
46.610
Koje su vam male zlobne ali pravedne satisfakcije koje vidite i uzivate i smejete se?
Na pr ja volim kad vidim auto skolu a iza vozi neki ociti tepsijoglavi balvan i mora da uspori.
Jos ako je zensko u autoskoli,vidis ga kroz soferku kako sfrafi glavom, grci usta dok vozi polako i zamisljam tok njegovih misli:
Bem ti.. ## d ddd d dd

Обилић

Poznat
Poruka
9.641
Ја уживам кад сасечем неталентованог продавца,
који је механички научио пар фраза
и без осећаја их пласира углавном кад не треба !

Улазим у радњу,
још уствари нисам прешао целим телом линију улаза
продавац испаљује са 5 метара раздаљине:

"Добар дан, шта сте хтели !?"
Сурово одговарам:
"Чекај бре да уђем !"

Он мало касније пита:
"Јел' могу да помогнем ?"
Наравно смета ми, и ја будем још гори:
"Једино ако ћеш неку кинту да ми даш !"

- Е па то не могу !
- Па како си мислио да ми помогнеш ?
- Саветом !

Онда почнем да му се смејем ... :hahaha::hahaha::hahaha:

Има ту још неких одговора,
али ћу их овог пута прећутати
да ме не препознате у радњи ! ;)

Lagerta

Poznat
Moderator
Poruka
9.369
339038318_3638639819723797_4605853207438656696_n.jpg

Branko Lori

Stara legenda
Poruka
92.840
Kad neko počne sa ogovaranjem osobe koja nije prisutna uvek odgovorim "a zašto to meni pričaš?trebam li da se priključim?"Ovo možda i nije toliko zlobno,ali ima efekta.
Meni uvek neprijatno u tim sitacijama kad vidim da neko nekog ogovara
Skrenem temu na drugi kolosek ili ga uputim da to rasčisti sa tom osobom o kojoj prića

Black_star

Elita
Moderator
Poruka
17.616
Retke su mi takve neke situacije u zivotu, ali secam se jedne zanimljive:

Zima, rani januar...Krenuo rano ujutru na bus, idem lepo trotoarom, kad pandurska kola, baja propeo na trotoar, preprecio put pesacima i zapalio ko zna gde...
I bila bara neka pored...I ne bilo mi tesko, udjem ja patikama u baru...:per:i predjem mu preko haube, odn. odbijem da zaobidjem kola po voznom kolovozu, vec pravo preko istih, i nastavim dalje... I zamisljam kad se ovaj vrati i vidi blatnjave stope preko haube u fazonu "sta koji k..", smejo sam se tome celo jutro..:mrgreen::lol:

Troubleshooter

Iskusan
Poruka
6.847
Retke su mi takve neke situacije u zivotu, ali secam se jedne zanimljive:

Zima, rani januar...Krenuo rano ujutru na bus, idem lepo trotoarom, kad pandurska kola, baja propeo na trotoar, preprecio put pesacima i zapalio ko zna gde...
I bila bara neka pored...I ne bilo mi tesko, udjem ja patikama u baru...:per:i predjem mu preko haube, odn. odbijem da zaobidjem kola po voznom kolovozu, vec pravo preko istih, i nastavim dalje... I zamisljam kad se ovaj vrati i vidi blatnjave stope preko haube u fazonu "sta koji k..", smejo sam se tome celo jutro..:mrgreen::lol:
Па, уколико ниси Урош Панић, мислим да није паметно качити се са полицијом.

deda tripko

Ističe se
Poruka
2.013
Kad kupujem ne dozvoljavam da me požuruju. Pažljivo sve pokupim i sortiram, platim, spakujem novčanik, ljubazno pozdravim kasirku i zahvalim se na usluzi.....dok onaj iza mene pjeni i pokušava da se ubaci. Ne volim ljude koji kupovinu obavljaju kao raciju SWAT-ova. Smješkam se dok se nerviraju 😂
onda s nadaj da se necemo sresti. ja prezirem one sporace i redovno im dam neki bezobrazni, ili vulgarni komentar

ja sam ti od onih kada dodjes kuci i kazes: jbt kojeg sam pacijenta srela u prodavnici :cool: