Sitne kradje

Znam jednu ženu kojoj je svako veče, odnosno noć bivala probušena po jedna guma na kolima. Poludela i odlučila da spava u njima. Kada je u gluvo doba čula da joj neko buši gumu, otvorila vrata i skočila na lika (prvo je na njega nabacila ćebe kojim je bila pokrivena) počela da vrišti. Tip se opružio na beton , od straha se upišao u gaće. Više joj nikad nije niko izbušio ni jednu gumu.
:eek:
Ta je još ludja od njega :rotf: :super:
Hrabra neka žena.

Pre par godina u nekom beogradskom busu... ustvari, ima i 6-7 godina od tada... Stoji čovek nekih 55+ godina, pored njega momak od 20 i kusur. Gradska vožnja, cimanje, letenje po busu i slično. Jeste u tom trenutku vozač malo oštrije zakočio, ali ne baš toliko oštro. Svejedno, momak se kao zaneo i naleteo na tog čoveka. Rukama na grudi, pa kao telom na njega, klasično, kao da je stvarno pošao da padne. Izvinio se, čovek prihvatio izvinjenje, sve ok, nikome ništa sumnjivo. Čim je bus stao na sledećoj stanici, momak je izašao. Prošlo par minuta, tek onaj čovek poče da galami, psuje, kuka - pa majku mu lopovsku, pa kako je uspeo, pa kako ništa nisam osetio, a namerno nosim novčanik u džepu od košulje, na grudima...
Ispostavilo se da ga je odžepario, tj. izvukao mu novčanik iz džepa na grudima, baš u tih 2 ili 3 sekunde, kada je kaobajagi naleteo, tj. pao na njega. I stvarno niko ništa nije primetio. Ni meni nije jasno kako je uspeo da ga izvuče i smota u svoj džep, ili već gde, a da se to ne vidi. Nije muški novčanik baš mali kao šibica, ali eto, lopov svoj posao zna. I dobro ga radi.

****** i to je neka vrsta zanata...

za mene nije sitna kradja ako mi ukradu novcanik u kome su pare za taj dan...tip mi je ladno izvukao novcanik iz torbe ali malene koju nekad nosim za namirnice...osetila sam odmah jer u torbi nije bilo niceg drugog a nivcanik potezi od sice u njemu:lol:..josh lik stao u red iza da kupuje sve drzeci u ruci moj novcanik...e tu se zeznuo...ja vikala ko luda evo zovem policiju,brze vracaj i sl...vratio i zbrisao na vrata...jednostavno sam imala srece:mrgreen:

U Nišu džeparenje je vrlo slabo, meni se jednom desilo za života, moj novčanik sam dala mami i ona je to odnela u prodavnicu i vratila se s novčanikom ali nez novca.

Svima je tu telefon kod sebe. :D

Nikada nisam čula nekoga ko se žalio da im je ukrao ovo i ono.

Evo čitam, došle Bugarke u Beograd da vas opljačkaju. Čuvajte se.

Back