Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.355
Vise puta se desilo da kevu odzepare u busu mobilni..sad novcanik na pijaci..nasla zena i vratila..i kao svi sad je ona srecna sto su tu sva dokumenta da se ne mora cimati i vaditi sto je i trosak extra..novca nema bilo oko 4 hiljade din..pa razmisljam koje su danas pare za minut straha..ruka u dzep i tesko da ce biti za to kaznjeni..ta zena sto je vratila kaze da su i njoj skoro ukrali i da zna koje 3 ciganke to rade i gde bacaju novcanike pored kontejnera..samo da ih vidim skakacu im po lobanji..i zao mi majke sto se u njenim godinama toliko dzdere i stresira i plasi..rekao sam joj xxx puta da ne nosi nista vredno i samo onoliko koliko joj treba za usput..i sve pri sebi nista pored i iza u ruci ili ramenu..u 26ici sam puno puta vidjao cigane da samo idu u grupama i sacuju starije bespomocne ljude..guzva im odgovara taman kad se ljudi vracaju s posla umorni ne znaju de im je glava..znam ne vredi pricati ne moze im se doakati samo se pitam sto ima postenog sveta koji treba da rinta za te pare dok neko tako olako dolazi do novca i ostaje nekaznjen