- Poruka
- 4.066
upravo sam procitao temu kao "slina zadovoljstva" pa vidim, chudno mi nesto, pogledam opet, kad ono, ebiga, sitna....a ne slina...bedak
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa, znash... smatram da zivot chine velike stvari ispunjene neponovljivim malima... ''sitnice koje zivot znache'' ne bi bile to shto jesu da nema ovih drugih... i obrnuto.AntunTun:ok svi smo masu puta chuli da zhivot chine sitne stvari...da primetish neshto shto je promaklo drugima...ili da prepoznash neq sitnicu koja je tako jedinstvena i dobra da je prava sretja shto si zhiv kako bi to mogao osetiti...pa kao u ljubavi sitni znaci pazhnje...i sve tako o nekim sitnim stvarima...ja se neshto i neslazhem s tim u potpunosti...meni trebaju velike stvari...bigger pictures...ja hotju da odem u siriju i da se tamo oduzhevim nekoj sitnici...ja hotju da me neshto ponese do oblaka pa da s te visine vidim te sitnice...recimo da sedish kod qtje danima...mesecima...i da spoznajesh sve te fine i istanchane trenutke u zhivotu...da nauchish da uzhivash u qvanju kafe...u svakom zalogaju obroka...itd...to je sve glupost...zhivot ne chine male stvari...zhivot chine ogromne stvari...male stvari su trenutak koji prodje dok pucnesh prstima...velike stvari ostaju dok ne izdahnesh...shta vi mislite o sitnim zadovoljstvima...malim znacima paznje..."sitnicama koje zhivot znache"?
AntunTun:ok svi smo masu puta chuli da zhivot chine sitne stvari...da primetish neshto shto je promaklo drugima...ili da prepoznash neq sitnicu koja je tako jedinstvena i dobra da je prava sretja shto si zhiv kako bi to mogao osetiti...pa kao u ljubavi sitni znaci pazhnje...i sve tako o nekim sitnim stvarima...ja se neshto i neslazhem s tim u potpunosti...meni trebaju velike stvari...bigger pictures...ja hotju da odem u siriju i da se tamo oduzhevim nekoj sitnici...ja hotju da me neshto ponese do oblaka pa da s te visine vidim te sitnice...recimo da sedish kod qtje danima...mesecima...i da spoznajesh sve te fine i istanchane trenutke u zhivotu...da nauchish da uzhivash u qvanju kafe...u svakom zalogaju obroka...itd...to je sve glupost...zhivot ne chine male stvari...zhivot chine ogromne stvari...male stvari su trenutak koji prodje dok pucnesh prstima...velike stvari ostaju dok ne izdahnesh...shta vi mislite o sitnim zadovoljstvima...malim znacima paznje..."sitnicama koje zhivot znache"?
Vragolasta Amfibija:jeste..i duze