СИРИЈАЦ са 4 жене и 23 деце у Немачкој месечно прима 30.000 ЕВРА социјалну помоћ!

Тихи

Starosedelac
Poruka
162.378
СИРИЈАЦ са 4 жене и 23 деце у Немачкој месечно прима 30.000 ЕВРА социјалну помоћ!

У немачком Монтабауру живи Сиријац који има 4 жене и чак 23 деце. Према процени финансијских стручњака он од Бироа за социјалну помоћ прима око 30.030 евра месечно!

sirijeac-djeca.jpg

Хуберт Конигштајн, дипломирани финансијски стручњак који је направио процену примања социјалне помоћи ове породице и упоредио са годишњом зарадом у Немачкој најслабије и средње плаћених занимања, тврди да у Немачкој ниједна породица са толиким бројем деце не би могла да живи без помоћи државе па се пита како је овај човек живео у Сирији где нема таква помоћ.

”Занимљиво је како можете да имате тако велику породицу у Сирији, у којој уопште немате помоћ?! У Немачкој са овим стандардом би то било немогуће”, каже Конигштајн.

Он је израчуно да један просечни радник у Немачкој месечно прима бруто 2,461 евра. У Немачкој се опорезивање дохотка одређује према класама које укључују брачни статус, децу, висину примања брачног партнера и категорију самци.

Наиме, према Класи 1 (самац) без супруге и деце, порез на доходак износи 314,33 евра просечне плате, што значи да у Немачкој чак 95,5 радника ради само за ову породицу!

Занимљив је начин на који можете имати овако велику породицу у Сирији, без државне помоћи, док модел 4 жене и 23 деце у Немачкој доноси 30.030 евра/месечно = (360.360 еура у години).

“По прорачуну, у Немачкој скоро 100 радника са просечном платом ради чак три дана месечно само за ту једну породицу” конкретизовао је Конигштајн.

Овај стручњак тврди да Немачка својим Законом о социјалној помоћи људима, не само избеглицама и досељеницима већ и самим Немцима, даје до знања да је боље ширити породицу, односно имати што више деце и примати социјалну помоћ, него се запослити и радити.

Конигштајн истиче да они који раде за помоћ једној сиријској породици, од своје месечне плате преживљавају, док избегличке породице које не раде баш ништа, у Немачкој уживају од социјалној помоћи.

Савез немачких синдиката који је ову анализу објавио на својим страницама не жели да укине помоћ избеглицама и онима који је требају, већ се залаже да се да право радницима у Немачкој да сами одлучују коме ће ићи порез од њихових плата. Односно за кога ће да раде.

Пошто полигамија у Немачкој није легална, у избегличком центру је Сиријцу којег у медијима називају Газија А., било предложено да изабере једну жену као “главну”, док су остале у документима назване “пријатељицама”.

Како пише “Сан”, Газија А. је дошао у Немачку 2015. године и од тада није радио ни дана.

“Како наша вера проповеда, ја сам обавезан посећивати сваку жену из своје породице. Зато скоро све време проводим са њима”, навео је конкретан разлог зашто „здрав и прав“ не може да ради и додао да би био срећан ако би се запослио пошто се овако „мучи“.

Пре него што је почео грађански рат у Сирији, полигамист је имао само гаражу и сервис за поправак аутомобила, што свакако није довољно ни за издржавање двоје, троје деце уз 4 жене које ништа не раде и не зарађују. Али, сада у Немачкој је баш профитирао.

https://srbin.info/svet/sirijac-sa-...oj-mesecno-prima-30-000-evra-socijalnu-pomoc/

sokantno?
 
Ja pricam ovim mojim andjelima da lepo napravim kucu na dva sprata, dve na prizemlju, dve na spratu i krov za mene (kondicija i da se deca ne pentraju gore...) i da lepo pomazu jedna drugu, cuvanje dece bolje, vaspitanje dece bolje, ja seik, jeftinije (sto je za cudo, uzasno je jeftinije odrzavanje i luksuz takve porodice, oni arapi nisu smislili to iz bestijale nego iz racunice)...
Deca lepo vaspitana, u kondiciji , izigrana, sretna, tim, zene sretne, nema sujete, nema ni ljubomore ni sa njihove ni sa moje strane, ne moze nijedan muskarac sa strane tu ni da prismrdi na duze....

Zakonski nije dozvoljeno 4 zene da imam, ali nije dozvoljeno ni ovakve politicare da imamo pa ih imamo ceo zivotni vek, 40 godina nedozvoljenih sprcase u dupe...
Spreman sam da rizikujem kao Artukovic da me poslednjih 4 godine zivota osude na tesku robiju zbog poligamije, ali da lepo prozivimo do tada...

A ni dinar socijale i decijeg dodatka da ne uzimam od drzave....


Izsanjarite sa mnom par trenutaka svake godine letovanje sa 4 zene i 10 dece, a po ceni jednog porodicnog apartmana, a da se nijedna ne oseti zrtva probanja lokalne hrane, pravljenja mesanih nasih i lokalnih specijaliteta....Muzeji, izlozbe, zabavni parkovi, letovi avionom (kad kupujes vise karata, ne dolazi u obzir bus ni do Kotora)
 
Пошто полигамија у Немачкој није легална, у избегличком центру је Сиријцу којег у медијима називају Газија А., било предложено да изабере једну жену као “главну”, док су остале у документима назване “пријатељицама”.

VRHUNSKI :super: :worth:
 
A sta fali, nije to nista lose.....
Na moj predlog nijedna od ovih mojih nije imala primedbu da li ces moci, nego primedbe nisam ja onda glavna...
Dakle opsesija danasnjih zena nije da imaju redovan i lep seks i lep zivot nego da budu glavne...
A kao glavna je kad je sa mnom, pffff...
Nego ne mozes ti zenama da crtas...
 
Zapad dobro zna sta je najveci resurs a to su ljudi,zato i imaju dobre izdatke za socijalu.
Trebace neko vreme dok se Sirijic i ostali ne dovedu u red.

unuci tog Sirijca će biti Hans i Jurgen, radiće za Mercedes, BMW ili Boš

Zna Švabo što radi :kafa:
 
Супер ако волиш да живиш међу замотанима. Ја не бих ни за веће паре.

Одвратно изгледају он и те његове жене. Изузетно ружан призор. На то додај кичасте џамије и минарете и завијање мујезина и добијеш неподношљиво окружење.
 
Супер ако волиш да живиш међу замотанима. Ја не бих ни за веће паре.
Za mene su to ljudi,neka su zamotani,to je njihova stvar.
Sve dok me ne diraju i sve dok mi ne namecu svoja razmisljanja nema nikakvih problema.
 

Back
Top