- Poruka
- 20.851
Ko kaze da lichite ?
Nismo ni mi zashtekli te oruzhje tamo ..Idi pa vidi , kako je stanje tamo , nije ti daleko ..
Vishe ima Policije nek gradjana !
ГРАЂАНА !?

Типа............... Адем Јашари, Хашим Тачи, Рамуш Харадинај!!!

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ko kaze da lichite ?
Nismo ni mi zashtekli te oruzhje tamo ..Idi pa vidi , kako je stanje tamo , nije ti daleko ..
Pa i ja ti kazem da je i ovo sada zaostavstina od rata....
P.S... Nije artiljerisko vec pesadisko
ok Gospodine , milicemo o tome ako ti kazes![]()
Možemo da se zaebavamo koliko hoćemo, ali u boldovanom je u pravu.Ko kaze da lichite ?
Јел почо рат?
Ништа се ти не секирај,............само буди спреман!!!
ЗВАЋУ ТЕ!!!![]()
А теби није чудно да закопају цистерну и напуне је оружјем??? Е, свашта...![]()
Ko kaze da lichite ?
Ko kaze da lichite ?
ШТА УРАДИТИ СА ШИПТАРЧИНАМА
Јел почо рат?
Види Арбери - овај мали гљИвица Дачић је опасно кваран и намазан свим фарбама... и што је најгоре за вас није пореклом Црногорац као СМ... дакле пуно је лукавији, флексибилнији и није курчевит...
Он ништа НЕ РАДИ САМ - НЕГО ЗАЈЕДНО СА СТРАНИМ ОБАВЕШТАЈНИМ СЛУЖБАМА... тако да вам они фазони које сте раније просипали свакако овог
пута неће проћи. О томе да спремате гужву и у тзв.Прешевској долини и у тзв.Санџаку довољно зна цела Србија али и све стране обавештајне службе.
Тако да вам лично предлажем и саветујем да се смирите и да се трудите да
нешто радите и стварате а не да ратујете.
[/B]
Ko je vlasnik CISTERNE bio ??
Ta kuca tamo vec 20 godina je prazna !
[/B]
Ko je vlasnik CISTERNE bio ??
Ta kuca tamo vec 20 godina je prazna !
Ovo na BOLDU , svi to predlazemo !
Па добро, бре, Арбери, и сам си могао да прочиташ да Дачић до сада НИЈЕ ПОМЕНУО НИ ЈЕДНО ИМЕ... али нормално да је појачано присуство полиције
и да контролишу све и свакога када су пронашли чак и јебени топ... шта ти сад
очекујеш да кажу - ето нема власника овде и нема везе.
Dacic kao prvo , nesmije kako ministar da spomene rec "TERORISTI" , kad nije siguran cije je to oruzje , drugo i bash da je Albanac , nesmije se Terorizirati svi Albanci koji tamo zive !
Чекај, па он НИЈЕ рекао ШИПТАРСКИ ТЕРОРИСТИ... него само ТЕРОРИСТИ и то је нормално па ко би имао толико наоружање осим терориста а они могу бити и нека банда из међународних снага или чак могу бити и СРБИ, то ћемо још да видимо...
И не разумем на који начин су сада тамо сви Шиптари ТЕРОРИЗИРАНИ ???
Објасни ???
Zna se po tradiciju u kom narodu je rec kad se spomene rec "TERORISTA"
Arberi.........objasni shto je Aeberia..........