ШИПТАРСКИ ТЕРОРИСТИ У БУЈАНОВЦУ ???

Pa i ja ti kazem da je i ovo sada zaostavstina od rata....

P.S... Nije artiljerisko vec pesadisko

Vintage, zaista ne želim da vređam, ali pun mi je ku*ac vaših šiptarskih zamazivanja i mutljavina. Ovo je SVE artiljerijsko oružje iz Končulja, imam fotke ispred sebe i ne pravi nas budalama kad znamo dobro o čemu se radi. Ko o čemu, vi šiptari kukate i lažete. Dokle bre, m***e vam ga nabutam ljigave?

45041074.jpg

Poslednja izmena:
Albanci da ovo urade? Oni? Ma de bre ovo je garant neka zavera,tako fini ljudi? Ma de... Dacicu lazljivce,sram te bilo komunac! Gde Aljbanci sto nam otese Kosovo,sto napravise pokolj u Klecki i Racku,sto napravise silan progon Srba 2003,sto gadjase nase vojnike skoro raketnim bacace, sto nam ljude kidnapovase i sto im vadise organe ma de ta fina gospoda koja se jos bavi trgovinom droge,ma sta vam pada na pamet! Dacica u Hag pod hitno!

Ништа се ти не секирај,............само буди спреман!!!:rtfm::rtfm::rtfm:
ЗВАЋУ ТЕ!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Е Бато зврцни кад почне рат ја одо да спавам

А ШТО СЕ ТЕМЕ ТИЧЕ ПА НАРАВНО ДА СУ У БУЈАНОВЦУ АРНАУТСКИ ТЕРОРИСТИ И НАРАВНО ДА СРБИЈА ДРЖАВА ТРЕБА ДА ИХ ПОХАПСИ И ИСПИТУЈЕ КАО АМЕРИ ОНЕ У ГВАНТАНАМУ

Ko kaze da lichite ?
Nismo ni mi zashtekli te oruzhje tamo ..Idi pa vidi , kako je stanje tamo , nije ti daleko ..
Vishe ima Policije nek gradjana !

Види Арбери - овај мали гљИвица Дачић је опасно кваран и намазан свим фарбама... и што је најгоре за вас није пореклом Црногорац као СМ... дакле пуно је лукавији, флексибилнији и није курчевит...
Он ништа НЕ РАДИ САМ - НЕГО ЗАЈЕДНО СА СТРАНИМ ОБАВЕШТАЈНИМ СЛУЖБАМА... тако да вам они фазони које сте раније просипали свакако овог
пута неће проћи. О томе да спремате гужву и у тзв.Прешевској долини и у тзв.Санџаку довољно зна цела Србија али и све стране обавештајне службе.
Тако да вам лично предлажем и саветујем да се смирите и да се трудите да
нешто радите и стварате а не да ратујете.

Види Арбери - овај мали гљИвица Дачић је опасно кваран и намазан свим фарбама... и што је најгоре за вас није пореклом Црногорац као СМ... дакле пуно је лукавији, флексибилнији и није курчевит...
Он ништа НЕ РАДИ САМ - НЕГО ЗАЈЕДНО СА СТРАНИМ ОБАВЕШТАЈНИМ СЛУЖБАМА... тако да вам они фазони које сте раније просипали свакако овог
пута неће проћи. О томе да спремате гужву и у тзв.Прешевској долини и у тзв.Санџаку довољно зна цела Србија али и све стране обавештајне службе.
Тако да вам лично предлажем и саветујем да се смирите и да се трудите да
нешто радите и стварате а не да ратујете.

Ko je vlasnik CISTERNE bio ??
Ta kuca tamo vec 20 godina je prazna !
Ovo na BOLDU , svi to predlazemo !

[/B]

Ko je vlasnik CISTERNE bio ??
Ta kuca tamo vec 20 godina je prazna !
Ovo na BOLDU , svi to predlazemo !

Па добро, бре, Арбери, и сам си могао да прочиташ да Дачић до сада НИЈЕ ПОМЕНУО НИ ЈЕДНО ИМЕ... али нормално да је појачано присуство полиције
и да контролишу све и свакога када су пронашли чак и јебени топ... шта ти сад
очекујеш да кажу - ето нема власника овде и нема везе. Уосталом све то је
одрадила мултиетничка полиција из Бујановца.

Драго ми је да и ви предлажете мир - али они Шиптари који су се сада због
папира на мућку пријавили у Бујановцу и около са местом пребивалишта -
мораће да се врате код Тачија и тамо да
подижу споменик Бушу а не да овде очекују пасоше...

Па добро, бре, Арбери, и сам си могао да прочиташ да Дачић до сада НИЈЕ ПОМЕНУО НИ ЈЕДНО ИМЕ... али нормално да је појачано присуство полиције
и да контролишу све и свакога када су пронашли чак и јебени топ... шта ти сад
очекујеш да кажу - ето нема власника овде и нема везе.

Dacic kao prvo , nesmije kako ministar da spomene rec "TERORISTI" , kad nije siguran cije je to oruzje , drugo i bash da je Albanac , nesmije se Terorizirati svi Albanci koji tamo zive !

Dacic kao prvo , nesmije kako ministar da spomene rec "TERORISTI" , kad nije siguran cije je to oruzje , drugo i bash da je Albanac , nesmije se Terorizirati svi Albanci koji tamo zive !

Чекај, па он НИЈЕ рекао ШИПТАРСКИ ТЕРОРИСТИ... него само ТЕРОРИСТИ и то је нормално па ко би имао толико наоружање осим терориста а они могу бити и нека банда из међународних снага или чак могу бити и СРБИ, то ћемо још да видимо...
И не разумем на који начин су сада тамо сви Шиптари ТЕРОРИЗИРАНИ ???
Објасни ???

Чекај, па он НИЈЕ рекао ШИПТАРСКИ ТЕРОРИСТИ... него само ТЕРОРИСТИ и то је нормално па ко би имао толико наоружање осим терориста а они могу бити и нека банда из међународних снага или чак могу бити и СРБИ, то ћемо још да видимо...
И не разумем на који начин су сада тамо сви Шиптари ТЕРОРИЗИРАНИ ???
Објасни ???

Zna se po tradiciju u kom narodu je rec kad se spomene rec "TERORISTA" , i ko stanuje tamo ..
Ko sto reko malo prije , vishe ima Policije nego stanovnika tamo , pa ne vidim kakva sloboda moze biti tamo .

Back