ШИПТАРСКИ ТЕРОРИСТИ У БУЈАНОВЦУ ???

Covjece Bozji , tamo ljudi se zalu kako im sve montiraju , kako njihovim advokatima ne daju da slikaju svoje kliente , jer od ozljede nemozes ih preoznati .

Извини, али ако сте пунили цистерну бомбама и оружјем И НЕ ТРЕБА НИКО ДА ВАС ПРЕПОЗНА - па нисам ваљда ја дошао у Бујановац и сакупљао оружје преко административне границе са КиМ ???

Извини, али ако сте пунили цистерну бомбама и оружјем И НЕ ТРЕБА НИКО ДА ВАС ПРЕПОЗНА - па нисам ваљда ја дошао у Бујановац и сакупљао оружје преко административне границе са КиМ ???

Sve je to monitirano , ko nekad na KOSOVU ( ne davno ) trazili oruzju , pa mi koji nismo imali nikada , morali smo da kupimo pa da predajemo policiju ..
Kako hoces smo bili hebeni , imash , gotov si
nemash , kupi od Srba , i daj policiju , i opet od dakle ti ta oruzje .
Ista metoda u Preshevsku dolinu , cilj da ne ostane niko od Albanaca tamo .

Sve je to monitirano , ko nekad na KOSOVU ( ne davno ) trazili oruzju , pa mi koji nismo imali nikada , morali smo da kupimo pa da predajemo policiju ..

Aha, pa se koristi ista, oprobana i prije svega veoma uspješna metoda sa Kosova? :eek:
Je l' to hoćeš da kažeš?

Како то "ОПЕТ ИСТО" и како то "ЦИЉ ДА НИКО НЕ ОСТАНЕ" - па ја знам да се ви нешто стално буните и знам да на Космету ВИШЕ ТАКО РЕЋИ НЕМА СРБА - а ти причаш обратно.

Али, ако је истина ово што пишеш и ако је заиста МОНТИРАНО, онда је то
стварно трагично, ја се са таквим стварима уопште не слажем.

Da li si ti svestan šta pričaš. One igračke kod Cece i ovo ne mogu da se porede. Da li ti znaš šta je cisterna puna artiljerijske municije u topova??? Znaš li koliko je to?

Jesam, pronadjeno i sta sad ?

07-11-2008KRALJEVO/ KIKINDA - Policija je u poslednja dva dana na dve različite lokacije u Srbiji, u atarima sela Dedejci kod Kraljeva i Sajani pored Kikinde, pronašla velike količine zakopanog oružja.

Како то "ОПЕТ ИСТО" и како то "ЦИЉ ДА НИКО НЕ ОСТАНЕ" - па ја знам да се ви нешто стално буните и знам да на Космету ВИШЕ ТАКО РЕЋИ НЕМА СРБА - а ти причаш обратно.

Али, ако је истина ово што пишеш и ако је заиста МОНТИРАНО, онда је то
стварно трагично, ја се са таквим стварима уопште не слажем.

Kad jedna politcka partija druze javno kaze : da i tih ranjenih policajaca i sakupljanje oruzja je sve montirano ..

Jesam, pronadjeno i sta sad ?

07-11-2008KRALJEVO/ KIKINDA - Policija je u poslednja dva dana na dve različite lokacije u Srbiji, u atarima sela Dedejci kod Kraljeva i Sajani pored Kikinde, pronašla velike količine zakopanog oružja.

Porediš babe i žabe. Po Vojvodini ima zakopanih pušaka još od WWII,zbog tadašnje gerile. A ovde je pronađeno konzervirano artiljerijsko oruđe i granate.

Мааа,............ситница!!!:whistling: :whistling::whistling:
Припреме ....................ЗА ГЕНЕРАЛКУ!!!:per::per::per:

Znamo .

Пааа, кад знате,

Covjece Bozji , tamo ljudi se zalu kako im sve montiraju , kako njihovim advokatima ne daju da slikaju svoje kliente , jer od ozljede nemozes ih prepoznati .

а видим да знате,

Kad jedna politcka partija druze javno kaze : da i tih ranjenih policajaca i sakupljanje oruzja je sve montirano ..
па због страха, причате неразумљиво,

ЈЕ Л' СЕ СПРЕМАТЕ ЗА ................ГЕНЕРАЛКУ!?:per::per: :per:

Пааа, кад знате,

а видим да знате,

па због страха, причате неразумљиво,

ЈЕ Л' СЕ СПРЕМАТЕ ЗА ................ГЕНЕРАЛКУ!?:per::per: :per:

Mi pricamo razumljivo , mi smo miran narod !
Mi ISTORIJSKI nikad nikoga nismo napali !
Mi idemo putu ka Evropu , nemisli , ne govori , ne cita se , ne pise se nigde da spomenuje neko rat ..

Poslednja izmena:
Mi pricamo razumljivo , mi smo miran narod !
Mi ISTORSKI nikad nikoga nismo napali !
Mi idemo putu ka Evropu , nemisli , ne govori , ne cita se , ne pise se nigde da spomenuje neko rat ..

Па ко је споменуо рат!?:eek::eek::eek:
Причам о .................ГЕНЕРАЛНОМ ЧИШЋЕЊУ!!!:whistling::whistling::whistling:
МИСЛИТЕ О ТОМЕ!!!:per::per::per:

Back