peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 37.585
Pišanje po Srbiji, pun gas.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jes. Oni na Kosovu eto samo svaki dan proteruju, hapse, premlaćuju i ubijaju Srbe. Ono jeste da su Srbima oduzeli imovinu koju ne žele da vrate, organizuju im suđenja. Inače su fini miroljubivi svet koji nije organizovan u mržnji.
A pazi ime koje su smislili, da se Vlasi ne dosete ko ih finansira...Festival „Mirdita, dobar dan“, trebalo je da se održi u Beogradu od 27. do 29. juna, saopštila je ranije Inicijativa mladih za ljudska prava, koja je jedan od organizatora.
Ajde šipac ne khenjaj, idi u Prištinu pa održi festival "Kosovo je Srbija".Svo ovo proseravanje je mogao da smesti u 1 recenicu:
'Srbija je policijska Drzava, necemo dozvoliti slobodu govora!'
Mozda ne moze da se odrzi festival 'Kosovo je Srbija', ali ce svakako odrzati festival 'Kosovo je druga kuca za sve ljubitelje parizera i ostalih preradjevina od mesa 'Ajde šipac ne khenjaj, idi u Prištinu pa održi festival "Kosovo je Srbija".
Kad počnu srbomrsci i drugosrbijanci da ga pljuju, ja znam da radi dobro za Srbiju...Kad pocnu ovi izborni lopovi se-ne-sa da sline za Kosovo i dobrobit Srpstva na celu sa laznim svesrBskim komadantom
Ima ko je placen da to radi. Izmedju ostalih TVOJ predsednik.A što se ti ne sjuriš dole na KiM i hebeš šipcima kevu, onako iz zezanja?
Sve patriota do patriote, a niko ne mrda bulju ispred ekrana...
Pa jasno vama “ prvosrbijancima” je drazi Prajd …Kad počnu srbomrsci i drugosrbijanci da ga pljuju, ja znam da radi dobro za Srbiju...
Meni nije, ali verovatno bi tebi kao učesniku prajda smetala zabrana, mene zabole ĐilasPa jasno vama “ prvosrbijancima” je drazi Prajd …
Шиптарски фестивал Миредита у организацији америчке амбасаде и ЕУ биће одржан у Београду на Видовдан
Како ово коментаришете
Ауторска тема
Pogledajte prilog 1562666
На Видовдан ћемо имати шиптарски фестивал у Београду. Сад је јасно зашто Вучић није смео онај свој циркус да организује на Видовдан. У речнику поред појма колонија требало би да стоји мапа Србије.
Нисам гледао Емисију, можеш ли ми укратко испричати шта је рекао Уважени Војвода Војислав?
Pa prvo je podsetio Čedu na datum kada je isporučio Miloševića Hagu...Нисам гледао Емисију, можеш ли ми укратко испричати шта је рекао Уважени Војвода Војислав?
Значи,Војвода испрескакао Чеду како треба.Pa prvo je podsetio Čedu na datum kada je isporučio Miloševića Hagu...
Pa ga je onda pitao koje to umetničke vrednosti dolaze sa "Kosova" i šta
bi to oni imali na "mirditi" da razmenjuju sa Srbima...
Pa ga je podsetio na to da svi učesnici tog "festivala" iz Srbije priznaju
nezavisnost "kosova", od nabeđene inicijative do žena u crnom...
Ma, Čeda je ispreskakao sam sebe, uglavnom je drvio o tome kako nikoЗначи,Војвода испрескакао Чеду како треба.
Hbg, Šapić može da zabrani održavanje samo na javnim površinama ili prostorima.И то вам јављено да ваше НДХ1 , господо из опорбе: @Alter_Ego_ , @Krishna , @blooser и остале Француз патриоте....
Каква је веза између овог, сва је прилика, бенигног фестивала и овога што си написао.Pa jes. Oni na Kosovu eto samo svaki dan proteruju, hapse, premlaćuju i ubijaju Srbe. Ono jeste da su Srbima oduzeli imovinu koju ne žele da vrate, organizuju im suđenja. Inače su fini miroljubivi svet koji nije organizovan u mržnji.