Šiptarski barjaktari vrebaju srpsku vojsku duž cele administarativne linije

nesko101

Elita
Poruka
19.016
Autorska
Ovu vest mnogi mediji u Srbiji ne shvataju ozbljno ali ta vest uopšte nije tako neozbiljna.
Koliko je opasan naoružani šiptaski barjaktar govori samo da Srbija neće moći ništa da radi opušteno i kretanje u administrativnoj zoni mora biti u ratnom režimu.Posebno PVO sistemi moraju pokriti celu teritoriju sa Kosovom 24h a to samo govori da će doći do incidenta vrlo brzo.

Ако они шпијунирају, шпијунирајмо и ми.

Ако пређу линију, обарамо. Једноставно је. Само да пазимо да ако оборимо нешто, да падне са наше стране. И када оборимо да ћутимо. Па ако баш крену да урлају, да дамо слике и кажемо да је летео, био оборен и пао са наше стране.
Баш да видим како би се одбранили од тога. А нас би тешко окривили за очигледан прекршај друге стране.

Мада, није лоше покушати дипломатијом, да позовемо Турке да утичу.

Ако пређу линију, обарамо. Једноставно је. Само да пазимо да ако оборимо нешто, да падне са наше стране. И када оборимо да ћутимо. Па ако баш крену да урлају, да дамо слике и кажемо да је летео, био оборен и пао са наше стране.
Баш да видим како би се одбранили од тога. А нас би тешко окривили за очигледан прекршај друге стране.

Sve je naša strana poštovani korisniče Platin.

Autorska
Ovu vest mnogi mediji u Srbiji ne shvataju ozbljno ali ta vest uopšte nije tako neozbiljna.
Koliko je opasan naoružani šiptaski barjaktar govori samo da Srbija neće moći ništa da radi opušteno i kretanje u administrativnoj zoni mora biti u ratnom režimu.Posebno PVO sistemi moraju pokriti celu teritoriju sa Kosovom 24h a to samo govori da će doći do incidenta vrlo brzo.

Провоцирање.

Инструкција из Америке.

Вучић је ту попрично глуп.

Мада почиње да сумња, да су га изјебали одавно и да сада трудни...

:kafa:...ахам

Autorska
Nesko, ti ćeš biti operater droga u ratu?

Autorska
Vrebaju srpsku decu...kakvu vojsku? Tamo nema srpske vojske

Autorska
Zar stvarno veruješ da našom vojskom upravlja generalštab? Naši generali na čelubsa vrhovnim komandantom ne smeju da prdnu dok im oficiri iz kancelarije za vezu sa NATO i Hill ne odobre.

Sve je naša strana poštovani korisniče Platin.
Прошлост је наша, садашњост је проблематична... А шта чинимо за будућност?

Историја траје, као и време. Један период власти над неким простором не значи управљање до краја света.

Имамо противника који је свакако слабији, али који је нашао помоћ.
Ми смо јачи, али немамо помоћ.
Радимо ли шта да је набавимо? Џаба све ако ми не опстанемо. Нико се неће борити уместо нас за наше циљеве. Нико други неће чувати нашу културу.

Прошлост је наша, садашњост је проблематична... А шта чинимо за будућност?

Историја траје, као и време. Један период власти над неким простором не значи управљање до краја света.

Имамо противника који је свакако слабији, али који је нашао помоћ.
Ми смо јачи, али немамо помоћ.
Радимо ли шта да је набавимо? Џаба све ако ми не опстанемо. Нико се неће борити уместо нас за наше циљеве. Нико други неће чувати нашу културу.

Tapija 1244 Kosova je u džepu Srbije, a tapiju čuva Rusija koja ima Veto u UN i ima nuklearno oružije.
Kao što vidiš to znači upravljanje Srbije nad Kosovom do kraja sveta.
A u uslovima promene odnosa snaga u svetu samo je formalnost da se to odradi

Zasto ne srusiti odma.
Prema rezoluciji UN1244, Kosovo* nema pravo na vojsku/avijaciju.

Tapija 1244 Kosova je u džepu Srbije, a tapiju čuva Rusija koja ima Veto u UN i ima nuklearno oružije.
Kao što vidiš to znači upravljanje Srbije nad Kosovom do kraja sveta.
A u uslovima promene odnosa snaga u svetu samo je formalnost da se to odradi
Резолуција, коју неки хвале, уопште није тако добар документ.
Држава се повукла из покрајине, сложивши се да Нато трупе уђу.

Руси су предалеко од нас. Удаљени су барем две земље у низу или Црно море и једну земљу.
Практично четврт века су Руси на чврстом курсу и вратили су се на светску сцену у пуном формату. Да ли је то довољно и за нас? Није.
Да ли ће још четврт века бити довољно? Не знам.
Не зависи све ни од Руса, а тек се ми низашта не питамо.

Zasto ne srusiti odma.
Prema rezoluciji UN1244, Kosovo* nema pravo na vojsku/avijaciju.
Не бих се сложио са пуцањем... Али ако бисмо отели контролу, навели га ка нама, онда упалили камере и показали како обарамо дрон који је очигледно... залутао... То би зауставило надгледање дроновима, слажем се, али би могло да има и друге последице. Да ли смо ми спремни да их издржимо?

Резолуција, коју неки хвале, уопште није тако добар документ.
Држава се повукла из покрајине, сложивши се да Нато трупе уђу.

Руси су предалеко од нас. Удаљени су барем две земље у низу или Црно море и једну земљу.
Практично четврт века су Руси на чврстом курсу и вратили су се на светску сцену у пуном формату. Да ли је то довољно и за нас? Није.
Да ли ће још четврт века бити довољно? Не знам.
Не зависи све ни од Руса, а тек се ми низашта не питамо.

Rezolucija 1244 je super, samo neka je u džepu Srbije, neće ona nigde odatle jer Rusija ima Veto u UN i ima nuklearno oružije.
Nikad Nato trupe nisu ušle na Kosovo, ušao je Kfor po 1244 rezoluciji.
A što se tiče Rusije izuzetno je blizu, eto je na Krimu i Hersonu, praktično okružujemo Bugarsku, Rusija je Bugarima sa one strane, a Srbija i RS sa ove.
Inače kad pogledaš ,mapu Amerika je daleko preko okeana 6.000 km baš daleko. A Rusija je 480 km vazdušno od Srbije baš blizu, eto je na Krimu preko puta ušća Dunava.
Inače u današnje vreme je nuklearno oružije sve, daljina i države između su nebitne, tako da se Rusija sve pita.

FK-3 i R77 koje nosi MiG-29 ih ionako imaju u dometu čim polete, bez ikakve potrebe da im prilaze.

Не бих се сложио са пуцањем... Али ако бисмо отели контролу, навели га ка нама, онда упалили камере и показали како обарамо дрон који је очигледно... залутао... То би зауставило надгледање дроновима, слажем се, али би могло да има и друге последице. Да ли смо ми спремни да их издржимо?
Obaranje drona ne izaziva mnogo pažnje, svakog dana zagine po neki na Bliskom istoku, Ukrajinu i da ne pominjem.

Oni su vec u našoj teritoriji...dakle nema šta da "prelaze liniju" vec se odmah obara...jos iznad Prizrena!

...

Back