Šiptari uspeli da isele celo Srpsko selo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

nesko101

Elita
Poruka
20.627
Meštani sela Talinovac odlučili su da se, nakon ubistva bračnog para Jevtić, kolektivno isele iz ovog mesta. Na sastanku sa zamenikom premijera Kosova Slobodanom Petrovićem i ministrom za povratak u kosovskoj Vladi Radojcom Tomićem, meštanin Talinovca Svetislav Ilić se u ime srpskih povratničkih porodica zahvalio što su došli i istovremeno zamolio da mu se “obezbedi prevoz od Talinovca do Štrpca ili Gračanice”. Ilić je ponovio da je bezbednosan situacija u Talinovcu jako loša i da su šanse za njihov opstanak minmalne. Nakon Ilića predstavnicima prištiniskih vlasti obratio se i Bogdan Đorđević koji je rekao da ne traži ništa, sem prevoza do Štrpca, a ako ne može do Štrpca onda da se prebaci u centralnu Srbiju. “Uzeću jetnu torbu stvari, ništa mi ne treba. Ostavljam i kuću i sve. Osećam se kao 1999. godine”, kazao je on. Bodan Đorđević je prvi ušao u kuću Jevtića i posvedočio da je video mrtvog Milovana u hodniku, a njegovu suprugu Ljiljanu video je, kako kaže, oblivenu krvlju u kupatilu i bez znake života. Sastanku sa srpskim povratnicima u Talinovcu osim Petrovića i Tomića pristustvuju i zamenik ministra policije Saša Rašić, regionalni direktor kosovske policije Gazmend Hodža i predsednik opštine Uroševac Agim Aljiju. Oni Srbe pokušavaju da ubede o eventualnom ostanku u Talinovac. U Talinovcu kod Uroševca živi osam srpskih porodica sa ukupno 17 članova, koji su vidno uznemireni nakon sinoćnjeg ubistva njihovih komšija.IzvoR KIM.Ceo tekst na prvoj strani http://www.tvmost.com/ Teror ovim uspehom ima samo da jača i da se širi nad nezaštićenim Srbima širom Kosova i Metohije.

Poslednja izmena:
Ne bi on da ratuje, on bi da huška. A onda da pobegne.
A samo ne znam kamo onolikih junaka s Kosova kad beže pred šiptarima, kao ljuti krajišnici pred Hrvatima.

Knez Lazar tako ne bi uradio. Ni on, a ni nekadašnji Srbi.

Kaki kaki kao što si kakio sinoć o Federeru koji je posle dugo vremena pobedio Đokovića.Ti si tu pokazao šta misliš o Srbima i tebe posle toga treba svaki pametan Srbin da izbegava,

Adem se bavi špijunažom i ima par Srba koji mu govore puno toga što ne smeju.Jednom je bio na probi i locirao je jednog Srbina vrlo brzo jer je imao poznanike,On je sve samo ne fer igrač.Zvati Srbina na stranu gde su šiptari je isto kao da ga ja pozovem u Srpski kafić VOŽD i kažem ako neće na piće da je kukavica.Zato glas da ti nisam čuo u vezi mene ili ću psihički uši da ti zavrnem,Jel jasno tupavi??
AHAHAHAHAHAAH SUNCE TI EBEM AHAHAHAHAHAAHAHAH :hahaha1:

И шта сад? Цео дан отвараш теме и пишеш против шипаца, на једној теми си чак написао и како требамо да их протерамо са Космета, а кад те је Адем шипац позвао на ферку ниси смео да изађеш. Ти ћеш у рат да идеш? Е моја Србијо, шта си дочекала.....

Koji debilni komentar!? Tebi nisu važni dvoje mrtvih Srba i 8 prestravljenih srpskih porodica ali ti je važna 'ferka sa Ademom' ! :dash:

Tako piše 'Srbin'?

Da stvarno:

''Е моја Србијо, шта си дочекала....''

Прво, вређање "на кеца" је само доказ ниског коефицијента интелигенције.

Друго, ти не би смео на фер да му изађеш ни у сред Србије, према томе боље не пиши више ништа.

Tako razgovaraj sa tvojom mamom i tatom koji su te pravili a samnom možeš kako ti ja dozvolim.Tvoja inteligencija se svodi na samo koristiti šiptara da poniziš Srbina A ja sam taj Srbin koji će zagorčati život svakom šiptarskom zlotvoru.

Koji debilni komentar!? Tebi nisu važni dvoje mrtvih Srba i 8 prestravljenih srpskih porodica ali ti je važna 'ferka sa Ademom' ! :dash:

Tako piše 'Srbin'?

Da stvarno:

''Е моја Србијо, шта си дочекала....''

Није лепо од тебе то што мењаш тему. Нисам нигде написао да ми нису важни инциденти у јужној српској покрајини, али ми није то сигурно најважнија ствар у животу. Колико видим, није ни теби, чим висиш овде на крстарици.

Што се тиче "ферке са Адемом", тотално ми је небитна, али кад зна да пише глупости о рату са шипцима, нека се сад покаже и нека оде са њим на ферку. Пар пута је и сам написао да Срби никада нису били *****, па некада сада докаже да ли је он Србин или није.

Поздрав и уживај. ;)

Tako razgovaraj sa tvojom mamom i tatom koji su te pravili a samnom možeš kako ti ja dozvolim.Tvoja inteligencija se svodi na samo koristiti šiptara da poniziš Srbina A ja sam taj Srbin koji će zagorčati život svakom šiptarskom zlotvoru.

Помињање мајке приликом расправке значи да је твој коефицијент интелигенције на нивоу осмогодишњег детета, што се надовезује на моју претходну поруку намењену теби. Вероватно је то разлог због кога не примећујеш да си управо ти тај који понижава Србе. Ал' мораш мало да размислиш о свему томе, колико год ти то тешко пало.

Ево ти Адем шипац, па за почетак њему загорчај живот. Идеална прилика.

Није лепо од тебе то што мењаш тему. Нисам нигде написао да ми нису важни инциденти у јужној српској покрајини, али ми није то сигурно најважнија ствар у животу. Колико видим, није ни теби, чим висиш овде на крстарици.

Што се тиче "ферке са Адемом", тотално ми је небитна, али кад зна да пише глупости о рату са шипцима, нека се сад покаже и нека оде са њим на ферку. Пар пута је и сам написао да Срби никада нису били *****, па некада сада докаже да ли је он Србин или није.

Поздрав и уживај. ;)

Mogao bi malo pažljivije da pročitaš temu i videćeš da tema nije "феркa са Адемом". Ono što je tebi važno to i komentarišeš.
Ne vidim šta to on (Nesko101) ima da dokazuje, on samo otvara temu o jednom događaju. A zašto misliš da on treba tebi nešto da dokazuje kada je očito da bi ti itekako imao šta da dokazuješ.

Vidim da vas ima u velikom broju. Međutim, od te vaše pomoći ja vidim samo nayeb za Srbe. :lol:

Ja vidim neto drugo - dokle je god KFOR na Kosovu dotle je Severni deo Kosovske Mitrovice srBski
samo to nesko neće da kaže...

jel nesko, radikalčino ljuta, kada bi KFOR otišao sa Kosova koliko bi Severni deo Kos.Mitrovice bio srBski?
Koliko minuta?

Прво, вређање "на кеца" је само доказ ниског коефицијента интелигенције.

Друго, ти не би смео на фер да му изађеш ни у сред Србије, према томе боље не пиши више ништа.

Nisi samo tupav nego si i bezobrazna tadićeva bitanga.

Ja vidim neto drugo - dokle je god KFOR na Kosovu dotle je Severni deo Kosovske Mitrovice srBski
samo to nesko neće da kaže...

jel nesko, radikalčino ljuta, kada bi KFOR otišao sa Kosova koliko bi Severni deo Kos.Mitrovice bio srBski?
Koliko minuta?

Tvoj problem je što si se posvađao sa logikom. Kada bi malo mućnuo glavom shvatio bi da je 'Severni deo Kos.Mitrovice' tvoj koliko i Neskov. Pod uslovom da si i ti Srbin pa makar i iz Prizrena.

Господо,Ко је мртав,ко тражи слободан пролаз да изађе из села,ко хоће да остави и кућу и имање само да оде?
То је тема .Али вама је потребно да пљујете Неска,како би се багателизовала тема и а га провоцирате.
Што се нисте упутили и ви на Кроација самит да се рукујете и сликате са Тачијем,као бивши предеседник?

Pa ima jer na moje teme nemaju nikakav ljudski odgovor.

Ја колико видим, ти си тај који нема ни један ЉУДСКИ одговор. То су углавном псовке, испољивање мржње према Србима и то на српском форуму!?

Ajde sad marš sa teme.

Или је можда ово један од тих људских одговора? Не знам стварно какве критеријуме расуђивања имате ви доле. Ипак важи оно правило "с' ким си - такав си". А колико ја знам ти си доле окружен Адемима, Хашимима, Реџепијима и компанијом.

Мада главни непријатељи су издајници у нашем народу који су за ЕУ!

Не можеш све тако да генерализујеш. Има Срба који су за унију, али не по цену Космета.

Ако не оформимо српску герилу Срба на КиМ неће више ни да буде.

Требаће српска герила СРБА(не оних који се само представљају Србима). Премда је правих Срба јако мало на Космету. Углавном су то модификоване верзије од стране шипаца. Тако да ће на крају опет бити иста ситуација као '99-те. Људи ће из свих делова Србије ићи у јужну српску покрајину да ратују за оне који ће наравно да побегну одатле.

Поздрав и уживај. ;)
incident bi bio da ja tebe lupam jedno trideset sekundi,meni sasvim dovoljno a ti broj do trideset pa ces da vidis koliko to traje
Ubijanje bespomocnih daleko od toga da je incident

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ СНВ северног КиМ

С А О П Ш Т Е Њ Е
Анагажовање више од 400 војника пољског и америчког КФОР-а и припадника ЕУЛЕКС полиције за претрес приватног стоваришта у општини Звечан, као и хапшење и шамарање чувара стоваришта, наставак су осионе и бахате демонстрације силе, малтретирањa и застрашивања српског народа од стране војника НАТО пакта и полицајаца ЕУЛЕКС-а у настојању да се Србима наметну криминализоване косовске институције и лажна држава Косово.
У исто време када се Србима на северу Косова импутира наводни криминал и врше истраге, у урошевачком селу Талиновац зверски је убијен брачни пар Јевтић, који су 5.007-а регистрована српска жртва од стране албанских злочинаца! КФОР, ЕУЛЕКС и косовске институције ни овом гнусном злочину не придају никакав значај, а починиоци свих досадашњих злодела над Србима остају некажњени и награђују се ненадгледаном независношћу Косова.
Имајући у виду све тежи положај српског народа на Косову и Метохији и проблеме са којима се српско становништво сусреће, Српско национално веће северног КиМ захтева од политичких странака које формирају Владу Републике Србије да не укидају Министарство за КиМ. Многобројни проблеми са којима се суочавају Срби из јужне српске покрајине тешко се могу решити на нивоу Канцеларије, односно без Министарства за КиМ и без промене досадашње погубне политике.
Искрено верујемо да ће нова власт кроз Министарство за КиМ јачати институције српске државе на Косову и тиме створити претпоставке за поновну пуну интеграцију Косова и Метохије у Србију, без обзира на притиске којима је Србијаизложена од стране Брисела и Вашингтона.
Председник СНВ северног КиМ
др Милан Ивановић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back