Šiptari kreću krivično da gone Srbe koji koriste dinar za palaćanje na Kosovu

To je naravno uvijek opcija, samo moraš znati da će ti gerilci popiti metak. I onda šta, proglasiš to ubijanjem nevinih Srba i kreneš u rat?
Kad želiš neovisnost uz podršku Madlen Olbrajt popiti metak je prosto nemoguće....
No Madlen Olbrajt je crkla evo druga godina kako se raspada i rasteruje sirote crve

Dole ne možeš da budeš ni "lojalni Srbin" vrše genocid a ovamo otvaraju pekare po Srbiji i kao samo 1-2 zaposlena znaju srpski...
Ima i kod mene pekara, vidim ja pre par godina prodavacica ne razume sta joj pricam, posle sam cuo da su kao Goranci navodno...mada nikakve probleme nemamo sa njima, a gazda je pun para.

Krenulo je i zvanično najava za krivično gonjenje Srba koji koriste dinar kao platežno sredstvo na Kosovu i Metohiji a to znači prvi korak gde će Srpska gerila morati da udari po njihovim nazovi legitimnim organima.

U kojim stranim državama može da se koristi dinar? Ili je ovo još jedna tema zablude "Kosovo je Srbija". Da, bilo nekad davno. A onda su došli Milošević, Tadić i Vučić.

Back