Šipkama tukli tinejdžere u Novom Sadu!

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
232.067
Ne, ovoga puta nije bila neka blokada. Sve se desilo ispred tržnog centra Promenada:

Usred bela dana šipkama tukli tinejdžere kod Promenade, jedan hitno prevezen na hirurgiju​

Na društvenim mrežama pojavio se snimak napada ispred Promenade.
Portparol Zavoda za urgentnu medicinu "Novi Sad", dr Zoran Krulj za 021.rs kaže da je jedan tinejdžer (16) prevezen u Dečiju bolnicu na hirurgiju, po prvom prioritetu nakon inciijalnog zbrinjavanja.

Dvojica povređenih su privatnim automobilima prevezeni u Dečiju bolnicu.

Na licu mesta je i policija.

Kako se vidi na snimku, oko pet, šest mladića sa crnim kapuljačama koji nose maske, šipkama, palicama i nogama udaraju dvojicu tinejdžera koji leže na betonu ispred tržnog centra.

Napadnuti su, prema rečima očevidaca, mladi fudbaleri koji su se vraćali sa turnira.

Incident se navodno dogodio oko 15.30h.

Kako kažu očevici, mladići u kapuljačama su krenuli iz smera Spensa prema Promenadi.
Portal 021.rs neće objavljivati uznemirujući video.

Policija se još nije oglašavala.
https://www.021.rs/story/Novi-Sad/V...menade-jedan-hitno-prevezen-na-hirurgiju.html

Video stvarno jeste uznemirujući pa ga neću postavljati ni ja, ali evo slika:

1736363336624.png

Znači iz čista mira, dosade, bahatosti napadoše dečake. U šta se mi pretvaramo?

Ne, ovoga puta nije bila neka blokada. Sve se desilo ispred tržnog centra Promenada:

Usred bela dana šipkama tukli tinejdžere kod Promenade, jedan hitno prevezen na hirurgiju​

Na društvenim mrežama pojavio se snimak napada ispred Promenade.
Portparol Zavoda za urgentnu medicinu "Novi Sad", dr Zoran Krulj za 021.rs kaže da je jedan tinejdžer (16) prevezen u Dečiju bolnicu na hirurgiju, po prvom prioritetu nakon inciijalnog zbrinjavanja.

Dvojica povređenih su privatnim automobilima prevezeni u Dečiju bolnicu.

Na licu mesta je i policija.

Kako se vidi na snimku, oko pet, šest mladića sa crnim kapuljačama koji nose maske, šipkama, palicama i nogama udaraju dvojicu tinejdžera koji leže na betonu ispred tržnog centra.

Napadnuti su, prema rečima očevidaca, mladi fudbaleri koji su se vraćali sa turnira.

Incident se navodno dogodio oko 15.30h.

Kako kažu očevici, mladići u kapuljačama su krenuli iz smera Spensa prema Promenadi.
Portal 021.rs neće objavljivati uznemirujući video.

Policija se još nije oglašavala.
https://www.021.rs/story/Novi-Sad/V...menade-jedan-hitno-prevezen-na-hirurgiju.html
Novosadska verzija Radovaca ili klasična fudbalska mafija?

Aleksandar Brborić, otac jednog od povređenih dečaka i profesor fizičkog, za 021.rs kaže da su deca bila na Dnevnikovom božićnom fudbalskom turniru i da ovako nešto niko nije mogao da očekuje.

"Znači da ih u gradu kulture, takoreći gradu kulture, napadnu bejzbol palicama, bez igde ikakvog povoda. Ako ćemo tako da puštamo našu decu i da ih neko napada, onda smo mi stvarno u velikom problemu. Ovo je stvarno postao teški Divlji zapad", kaže on za 021.rs.

Brborić kaže i da je u šoku od svega što se desilo.

"Dete mi ide u srednju školu, sportista je, niti puši, niti pije, tinejdžer, niti je ikad iko imao sa njim problem", kaže on.

Dodaje da su decu napali na najdivljačkiji način sa bejzbol palicama.

"Ne znam stvarno kao profesor i roditelj sam zgrožen. Da ne smem rođeno dete da šaljem u Novi Sad koji se vodi kao grad kulture. Ja ne znam više kako da ga učim. Koju ja njemu lekciju da prenesem, šta da mu kažem", pita roditelj.
https://www.021.rs/story/Novi-Sad/V...Pn2BKH9E63A-crKlEI_aem_8RLH4EZ6zSxbguNfTeEpGA

Policija utvrdila identitet dvojice napadača na dečake kod Promenade: Trenutno su u bekstvu​

Policija je tokom dana saznala identitet dve osobe koje su juče tukle tinejdžere ispred Tržnog centra Promenada.

Od izvora iz MUP-a Danas saznaje da je policija otkrila identitet dva maloletna lica koja su učestvovala u incidentu.

Policijski službenici su izvršili pretres stanova na adresama na kojima maloletnici žive, ali oni nisu tamo pronađeni i trenutno se nalaze u bekstvu.

Za njima je raspisana potraga zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje. Za ostalim mladićima koji su tukli tinejdžere policija i dalje traga i radi na njihovoj identifikaciji.
https://www.021.rs/story/Novi-Sad/H...cake-kod-Promenade-Trenutno-su-u-bekstvu.html

Back