Ja se svakog dana pitam da li je normalno da po glavnom gradu slobodno šetaju grupice od desetak pasa lutalica? Pre neki dan sam vozio rolere i ne verujem koliko ih se stvorilo ispred mene. Dve grupice lutalica su se sukobile ispred mene, ja sam se lepo razbio, izderao kolena i dlanove. Slučaj sam prijavio kafileriji, ali to nije ništa promenilo, čak su mi na telefon iz kafilerije potvrdili da ne mogu ništa i da nemaju kapacitete. Zbog ovoga sam odlučio da vidim da li još neko ima sličnih ideja, a onda skontam da su ovde ljudi malo ...
Ko god potegne ovo pitanje nađe se deset njih koji ga popljuju. Skontavši da ovde možes nešto napraviti samo ako stvar uzmeš u svoje ruke, odlučio sam da prvo pristojno porazgovaram sa komšijom koji ih redovno hrani da to prestane raditi, a ako to ne upali onda ću ga prijaviti komunalnoj za nelegalno postvaljanje objekta na javnom zemljistu.....
Ko god potegne ovo pitanje nađe se deset njih koji ga popljuju. Skontavši da ovde možes nešto napraviti samo ako stvar uzmeš u svoje ruke, odlučio sam da prvo pristojno porazgovaram sa komšijom koji ih redovno hrani da to prestane raditi, a ako to ne upali onda ću ga prijaviti komunalnoj za nelegalno postvaljanje objekta na javnom zemljistu.....