gost 186559 Veoma poznat Poruka 11.627 08.08.2009. u 23:41 - Sintagra #1 Da li iko zna gde da nadjem ovaj program?Inace je smesan,nista zahtevan,rekli su mi kao datoteka ali......ako neko zna puno bi mi pomogao.
Da li iko zna gde da nadjem ovaj program?Inace je smesan,nista zahtevan,rekli su mi kao datoteka ali......ako neko zna puno bi mi pomogao.
Winex Aktivan član Poruka 1.837 09.08.2009. u 01:08 - Sintagra #2 Stvarno prvi put čujem za to...! Kojeg je tipa? Kaja mu je funkcija? Čak ga ni Mr Google ne poznaje...
Stvarno prvi put čujem za to...! Kojeg je tipa? Kaja mu je funkcija? Čak ga ni Mr Google ne poznaje...
gost 186559 Veoma poznat Poruka 11.627 09.08.2009. u 10:30 - Sintagra #3 Winex: Stvarno prvi put čujem za to...! Kojeg je tipa? Kaja mu je funkcija? Čak ga ni Mr Google ne poznaje... Kliknite za proširenje... Koristti se za vodjenje lagera robe,ulaz,izlaz,cene...datoteka.Ali sto ti kazes,nema ga ni na gugiju. A ja hteo da ga skinem i naucim,by myself.
Winex: Stvarno prvi put čujem za to...! Kojeg je tipa? Kaja mu je funkcija? Čak ga ni Mr Google ne poznaje... Kliknite za proširenje... Koristti se za vodjenje lagera robe,ulaz,izlaz,cene...datoteka.Ali sto ti kazes,nema ga ni na gugiju. A ja hteo da ga skinem i naucim,by myself.