Cro_čvarak
Ističe se
- Poruka
- 2.402
Bila bi mi cast.
![]()
![]()
![]()

Samo znači li to da imaš potomka ili da radiš na njemu?
Bila bi mi cast.
![]()
![]()
![]()
Ako ga SPC kanonizira, ja pravac u zupni ured po krsni list i menjam veru.
Mačak, oćeš li?
Ma jok, nemam nikoga, pa znas me sto godina bokte, tesko da cu stati na ludi kamen.
Samo znači li to da imaš potomka ili da radiš na njemu?
Misljenja sam da bi svi mi bespogovorno trebali slusati HDZ i SNS pa bi daleko dogurali.Posebno mi je bila smešna njegova izjava o tome kako bi neupredivo bolje živeli da uvedemo sankcije Rusiji, jer eto neki su odustali od snimanja holivudskih filmova kod nas
Neko mu je tu rečenicu majstorski sročio - jer na nivou podsvesti poslata je potpuno drugačija poruka ...da trampimo Rusiju za Holivud ... a svi znamo šta je Holivud
Vidi ovog sto se sprda, a ovdje ozbiljne razgovore vodimo.
Misljenja sam da bi svi mi bespogovorno trebali slusati HDZ i SNS pa bi daleko dogurali.
Taj lik - Vučić iza sebe ima toliko ozbiljnu ekipu da se nekada zapitam dali je realno da je to naša priča ili smopod patronatomnekih mnogo pametnih i moćnih
nekad se govorilo da je ovde boravio/boravi visokopozicioniran službenik kineske obaveštajne službe,te daje došao isti takav šef ruske službe .. čije god instrukcije sledio ako nas taj lik provede kroz ovo burno vreme - zaslužuje velikomesto u istoriji
Da.. pogodi ko je ..
![]()
![]()
![]()
![]()
' Гледај је лавице '
Валтера брани Сарајеву
ne znam citate iz tog filma ili serije.šta god daje
Shvaćam te, danas su žene samo problem, nevolja i nesreća, ali s druge strane kako ćeš prenositi ljubav prema Aleksandru Vučići? Možda da Vučić nekoj napravi dijete i pošalju tebi to dijete kojeg bi odgaja kao samohrani otacMa jok, nemam nikoga, pa znas me sto godina bokte, tesko da cu stati na ludi kamen.
Pobogu, pa kako sta?Šta ti je to HDZ?
Eto, pa to isto ne bi bilo lose.Shvaćam te, danas su žene samo problem, nevolja i nesreća, ali s druge strane kako ćeš prenositi ljubav prema Aleksandru Vučići? Možda da Vučić nekoj napravi dijete i pošalju tebi to dijete kojeg bi odgaja kao samohrani otac![]()
Pobogu, pa kako sta?
SNS-ova sestrinska stranka koja je na vlasti u Hrvatskoj.
I ti bas pitas svasta.
Poruka je automatski spojena:
Eto, pa to isto ne bi bilo lose.
Naravno da ce postojati, pa pogle kako nam dobro ide pod HDZ-om.Šta je to hrvatska ? Ceniš daće to postojati?
Naravno da ce postojati, pa pogle kako nam dobro ide pod HDZ-om.
I ti pises kojesta...
![]()
Ovo kao na tripu...Evo kad bi znala šta je to ičemu služi odgovorilabih , ovako