Singl žene srećnije od singl muškaraca?

Имам пријатељицу са којом имам све то. Изласци, одлазак у биоскоп, позориште... А нисмо у вези. За такве ствари мислим да је бити у вези оптерећујући моменат, непотребно оптерећујући.
Ček ček. Mislim da si pogrešno razumeo ono o čemu @salko dinamitas i ja pišemo.

Prijatelji su jedno, to imam i ja. Prijatelje sa kojima izlazim i imam te "čašice razgovora". Ovde je reč o vezi i šta nam odgovara u vezi, a šta ne. Tj. šta bismo, a šta ne bismo.

Ček ček. Mislim da si pogrešno razumeo ono o čemu @salko dinamitas i ja pišemo.

Prijatelji su jedno, to imam i ja. Prijatelje sa kojima izlazim i imam te "čašice razgovora". Ovde je reč o vezi i šta nam odgovara u vezi, a šta ne. Tj. šta bismo, a šta ne bismo.

Мислим да је то што пишеш женска верзија „ја бих само секс“. За разлику од сировије мушке верзије „мала, о’ш самом у кревет на ’ебање“, овде имамо паковање у фин и леп омот. Али је потка иста.

Добро, остављам вас у преписци, занимљиво ово са процентима и мало контрадикторно са неким темама, ал ја ћу бити Скарлет О Хара, нећу мислити о томе данас. Идем на посао 😆😆😆 бај бај

Не остављај ме самог док химна свира... 😋

Мислим да је то што пишеш женска верзија „ја бих само секс“. За разлику од сировије мушке верзије „мала, о’ш самом у кревет на ’ебање“, овде имамо паковање у фин и леп омот. Али је потка иста.
:eek::eek::eek:

Ne! Jesi li ti pročitao o čemu smo pisali?

Ne najbolji prijatelj mi je takav , poslovan tip, zeli zenu koja ima svoj stan da izadju na veceru nakon posla , da odu na koncert, idu i na odmor ponekad , samo zajebancija i da mu da prostora kad radi vise tj da mu ne visi stalno oko vrata, problem je sto se sve predstavljaju kao samostalne ali vremenom se pokaze da to nije istina.

Jel ovo ima konotaciju veze koja se zasniva samo na seksu?

A šta više tražiti od veze? Poverenje i vernost idu uz to, nema potrebe o tome diskutovati.

Добро, остављам вас у преписци, занимљиво ово са процентима и мало контрадикторно са неким темама, ал ја ћу бити Скарлет О Хара, нећу мислити о томе данас. Идем на посао 😆😆😆 бај бај
Ne odlazi!

Pruži mu podršku još malo. Posle ću i ja pod obaveze pa će malo danuti dušom.

:eek::eek::eek:

Ne! Jesi li ti pročitao o čemu smo pisali?

Jel ovo ima konotaciju veze koja se zasniva samo na seksu?

A šta više tražiti od veze? Poverenje i vernost idu uz to, nema potrebe o tome diskutovati.

И дотични господин жели само секс, али је културан те неће то изјавити на начин на који би то урадила момчад која блеји испред трафике.

И дотични господин жели само секс, али је културан те неће то изјавити на начин на који би то урадила момчад која блеји испред трафике.
Svi žele seks, ne samo držanje za ruke. Nijanse su šta pored toga i na koji način.
Јао Пинокио, па све се дешава у ходу.
Pa naravno. Ceo život se dešava u hodu. I kada pravila postoje ona se nikada ne poštuju.

И ја желим само секс, да одлепимо од тога, ал се тада и мушкарци приме па те јуре. Гадна ствар 😆😄😆

Svi žele seks, ne samo držanje za ruke. Nijanse su šta pored toga i na koji način.

Pa naravno. Ceo život se dešava u hodu. I kada pravila postoje ona se nikada ne poštuju.

Једно је кад имаш заокружен однос, и секс у оквиру њега, наравно... А друго је кад се однос сведе на један/два сегмента.

Back